Grillikausi alkaa

Viestiketju osiossa 'Kotitalous' , aloittaja DoDo, 18.4.2006.

  1. APL

    APL

    Liittynyt:
    17.6.2014
    Viestejä:
    3
    Likes Received:
    0
    [​IMG]

    Hyvin pelitti, parin kilon possunniska kilon kasler ja kolme kilon grillikylkeä valmistui noin 10 tunnissa. Viimeiset pari tuntia mukana myös uuniperunat. Aluksi pintaan rub ja sinappi, lopuksi glaseeraus bbq kastikkeella. paisto briketeillä ja hiilillä, lisäksi muutama kourallinen hickory lastuja.

    Ei tarvinnut paljoakaan hampaita käyttää grillikyljen luiden siivoamiseen:) ja aivan loistava maku.
     
  2. SpeedyG

    SpeedyG

    Ikä:
    29
    Liittynyt:
    15.11.2006
    Viestejä:
    556
    Likes Received:
    1
    Siinä on kyllä sen näkönen setti että iski armoton kateus... Iso hatunnosto! :thumbs:
     
  3. Laardi

    Laardi VIP

    Ikä:
    44
    Liittynyt:
    26.5.2004
    Viestejä:
    6 897
    Likes Received:
    2 785
    Sukupuoli:
    Mies
    Kaupunki:
    Espoo
    Kokeilin snake-tyylin grillausta. Kokeilen seuraavan kerran kun ulkolämpötila on noin kaksikymmentäviisi astetta korkeammalla.

    snake2.jpg
     
  4. Joxuz

    Joxuz

    Ikä:
    29
    Liittynyt:
    4.6.2007
    Viestejä:
    13 938
    Likes Received:
    2 488
    Sukupuoli:
    Mies
    Kaupunki:
    Pirkanmaa
    Perhana, loppu tänään Weberistä kaasu kesken makkaran grillauksen. Kaippa tuota kaasua ympäri vuoden saa sopusaan hintaan. Vaikka kesällä noita taidetaan enemmäkseen markkinoida ja mainostaa.

    Edit, verkkokaupassa oli 19.90 e 5 kg komposiittipullon täyttö, pitää käydä vielä kysäseen viereisellä huoltsikalla hintaa.
     
  5. ChiPot

    ChiPot

    Liittynyt:
    24.3.2013
    Viestejä:
    2 338
    Likes Received:
    16
    En oikein ymmärrä näitä talvigrillaajia. Perjantaina viimeksi näin yhden. Kai sitä on vaan niin kaupunkilainen ettei ymmärrä miksi tehdä ruokaa pakkasessa tulella tutussa pihapiirissä.
     
  6. Vieraissa

    Vieraissa

    Liittynyt:
    29.8.2009
    Viestejä:
    2 818
    Likes Received:
    484
    Ei kai mikään mieluisa tekeminen katso vuoden- tai vuorokauden aikaa? Mutta varsinainen vastaus ihmettelyysi on melko varmasti maku. Ne pöljät varmaan tykkää niistä safkoista.;)
     
  7. Joxuz

    Joxuz

    Ikä:
    29
    Liittynyt:
    4.6.2007
    Viestejä:
    13 938
    Likes Received:
    2 488
    Sukupuoli:
    Mies
    Kaupunki:
    Pirkanmaa
    Itsellä löytyy kaasuvehje partsilta ja sillä pääsee niin lähelle grillausta, kun kerrostalossa voi päästä. Se kun on partsilla, niin ei siellä toppavaatteet päällä tarvitse olla, kun koppi sen verran kuitenkin lämpiää.

    Ja maku se kai suurin syy grillaamiseen on. Sama piffi pannulla vs grilli, niin ymmärrät varmaan eron.
     
  8. Emmah

    Emmah Moderaattori Mode

    Liittynyt:
    17.4.2002
    Viestejä:
    2 072
    Likes Received:
    6
    Weber-ketju ollut vähän aktiivisempi, mutta kysytäänpä täältä kun on vähän yleisluontoinen ongelma - tietääkö kukaan, mistä saisi sellaisia ei-kertakäyttöisiä vuokia avotuli/kaasugrilliin? Yhdellä naapurilla oli tuollaisia, mutta ei tullut aikoinaan kysyttyä, mistä oli ne hommannut. Olivat käteviä esim. kasviksille tai kanalle, joka tuppaa tarttumaan turhan hanakasti muuten grilliin.
     
  9. Jerkku

    Jerkku Dino

    Ikä:
    27
    Liittynyt:
    3.12.2010
    Viestejä:
    4 455
    Likes Received:
    622
    Sukupuoli:
    Mies
    Kaupunki:
    Kuopio

Jaa tämä sivu