HUD navigaattori Androidiin

Viestiketju osiossa 'Tietotekniikka / tele' , aloittaja YJT, 11.2.2018.

 1. YJT

  YJT

  Liittynyt:
  8.1.2005
  Viestejä:
  320
  Likes Received:
  9
  Hankin autoon sellaisen kännykkätelineen, jossa kännykkä makaa telineessä ruutu kohti taivasta, ja näytön kuva heijastuu telineessä olevasta heijastavasta pinnasta kuljettajan näkökenttään; ikään kuin lentokoneen HUD-näyttö.
  Siis tällaisen: https://goo.gl/images/JCP1uL

  Onko vinkkejä hyvistä HUD-navigaattoriohjelmista Androidille, jossa ohjelma näyttää myös reitin, eikä pelkkiä kääntymisohjeita kuten linkin kuvassa? Itse olen löytänyt vain Navier HUD -nimisen, eikä tuokaan ole kovin hyvä. Suurin osa on juuri sellaisia, että niissä näkyy vain ohjeet, mihin suuntaan seuraavaksi käännytään ja koska käännös on tulossa. Kaipaisin kuitenkin sellaista perinteistä navigaattorinäyttöä, jossa näkyy kartta ja siihen piirretty reitti.

  Toki tuohon saa puhelimen myös perinteiseen tapaan, jolloin ruutua katsotaan suoraan eikä peilin kautta, mutta se HUD on niin vänkä juttu, että mielellään käyttäisi sitä.
   
 2. Antiguru

  Antiguru

  Liittynyt:
  16.5.2017
  Viestejä:
  383
  Likes Received:
  81
  Eihän tuohon tartte ees tommosta telinettä. Itellä heijastanu kuvaa mm. Nopeustutka / nopeusmittari apista.

  Sygic maps navigationissa esim ko toiminto.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 11.2.2018
 3. YJT

  YJT

  Liittynyt:
  8.1.2005
  Viestejä:
  320
  Likes Received:
  9
  Ei tarvita, mutta tuollaisella toimii huomattavasti paremmin kuin suoraan tuulilasiin heijastettuna. Omastani maksoin muuten noin 8 euroa (sis. postit), joten se oli noin puolet halvempi kuin halvin kaupasta löytämäni perinteinen kännykkäteline.

  Sygicillä on toki useampia erilaisia navagaattori-appseja, mutta ainakaan siinä mikä minulla on, ei ole edes maksullisessa versiossa ole etsimääni ominaisuutta, jossa siis karttanäkymä heijastetaan ruutuun. Tuollaisia joissa heijastetaan vain kääntymisnuolet (kuten linkkaamassani kuvassa) toki löytyy montakin.

  Postaukseni kirjoittamisen jälkeen löysin muuten toisenkin HUD-navigaattoriin, jossa heijastetaan karttaa ruudulle, eikä pelkkiä kääntymisohjeita: Hudway Go.

  Eli selvyyden vuoksi, nyt on haussa tällainen:
  https://goo.gl/images/W7UPu5

  Eikä tällainen:
  https://goo.gl/images/mGvUwB
   

Jaa tämä sivu