Imuria ostamassa

Viestiketju osiossa 'Kotitalous' , aloittaja JN, 9.3.2006.

Tags:
 1. Munakas

  Munakas

  Liittynyt:
  13.8.2009
  Viestejä:
  18 671
  Likes Received:
  2 705
  Sukupuoli:
  Mies
  Se ois sillä lailla, että uskollisesti palvellut vanha kivireki saa kohtapuoliin siirtyä eläkepäiviä viettämään ja tilalle pitäis saada nykyaikaisempaa imuaparaattia.
  Budjetti tällaiselle persaukiselle on maksimissaan 100€. Mitään muita eritysivaatimuksia ei ole kuin että parkettilattiaa pitäisi kyetä sahaamaan ja siinäpä se oikeastaan. Tai no lisätään sellainen kriteeri vielä, että mieluiten semmoinen pölypussillinen vekotin.
   
 2. Vieraissa

  Vieraissa

  Liittynyt:
  29.8.2009
  Viestejä:
  2 819
  Likes Received:
  484
  ^Mikä tahansa alle satkun peli, missä on pölypussi. Suulakkeessa on varmasti kova lattia vs matto -poljin. Edelliset omat hankinnat ovat olleet Volta, AEG ja Elektrolux. Ovat olleet alhaisen hintansa väärtejä. Ehkä yhtenä kriteerinä voi myös käyttää isointa tehoa (= käytännössä tässä hintaluokassa kovinta ääntä :) ).

  Edit:
  Mainitun kolmen laitteen hankinta-aikahaitari on n. 20 v.
  Viimeisin hankinta kulminoitui siihen, että kapistuksen postituskulut lähikaupan noutoautomaattiin olivat 2,90 €.
   
 3. Razorblade

  Razorblade

  Liittynyt:
  27.5.2004
  Viestejä:
  1 510
  Likes Received:
  63
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  susirajalla
  Tuli tilattua tommonen Makitan pölypussiton rikkaimuri kun oli Kärkkäisellä tarjouksessa alle 40€ hintaan ja piti perustella aikasempi 18V akkuporakoneen yli 200€ hankintahinta (poran mukana kaks 18V/5Ah akkua jotka käy myös tuohon) :D https://www.makita.fi/tool/22265/DCL180ZB.html

  Tuntus olevan yllättävän tehokas kokosekseen ja toimii helvetin hyvin auton sisutan putsaukseen sekä esimerkiks eteisen pikkuhiekan poistamiseen. Kääntyy käytännössä vaakatasoon joten pääsee myös hankalampiin paikkoihin huonekalujen alle ilman turhaa nostelua. Puhdasta huonepölyä ei tosin kannata vetästä koska imuria avatessa se hienoin seos pöllähtää pienestäkin ilmavirrasta pitkin koneen runkoa :rolleyes:
   
 4. IVa

  IVa

  Liittynyt:
  18.12.2009
  Viestejä:
  1 798
  Likes Received:
  108
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Oulu
  Meillä sama kampe, ja on palauttanut uskoni rikkaimureihin. On tehokas ja 4Ah akulla ei tarvi olla yhtenään lataamassa.

  Tosin heti ensialkuun pääsi ilmeisesti laippatiiviste roskasäiliössä olevan suodattimen alta tippumaan ja häviämään jotenkin merkillisesti. Jouduin veistämään siihen uuden kun suodatin hölskyi paikallaan eikä ollut tiivis enää.
   
 5. Sheepslayer666

  Sheepslayer666

  Ikä:
  26
  Liittynyt:
  13.1.2018
  Viestejä:
  156
  Likes Received:
  53
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Kellään mitään ehdotusta hyvän imurin ostoon? Oon katellu Dyson V7 ja V8 pussittomia varsi imureita? Onko kokemuksia? Muita ehdotuksia, helposti liikutettavia malleja? Itellä nyt Electroluxin hyödytön varsi imuri ja joku perus pussi imuri, jota V******a raahata mukana.
   
 6. Joxuz

  Joxuz

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  4.6.2007
  Viestejä:
  13 950
  Likes Received:
  2 492
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Pirkanmaa
  Lähtisin siitä liikkeelle, että oot nyt maksamassa Dysonista sen 500 e. Tuolla rahalla saa jo erittäin toimivan pussi-imurin ja voipi jäädä pusseihin vielä 100 vuodeksi rahaa. Ei mua ainakaan ahdista vedellä omaa imuria perässä, kun se on toimiva ja suunniteltu toimivaksi. Se tulee ainakin itellä perässä ihan itestään, eikä vaadi huomiota sen enempää.

  Halvalla imurilla ja toimimattomalla on eroa hintavampaan ja hyvin suunniteltuun. Oli se malli sitten millainen tahansa.
   

Jaa tämä sivu