Keittiövälineet ja ruuanvalmistus

Viestiketju osiossa 'Kotitalous' , aloittaja Arse, 3.9.2005.

 1. Partsu

  Partsu

  Liittynyt:
  17.4.2002
  Viestejä:
  374
  Likes Received:
  20
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Nurmijärvi
  Eniten tässä rasvapoltossa ottaa aivoon se, kuinka joka paikassa mihin katsot on aina eri ohjeet tämän homman suorittamisesta. Tämä taas luo osaltaan sellaisen kuvan että se onnistuu sen ku vaa pyyhkäsee rasvaa pintaan ja lyö uuniin. Joopa joo.

  Esim. täällä esitelty menetelmä ei toimi:

  Käyttövalmis mihin? Perheväkivaltaan? Lihaa sillä ei paista kun se jämähtää siihen pannuun heti kiinni. Molempia kun on tullut kokeiltua parikin kertaa.

  Ja Hackman itsekin sanoo jotta:

  :hyvä:

  Edellisen kerran pannu taisi saada nimenomaan takassa roskanpolton (puukahvan saa irti), jonka jälkeen poltin siihen rakkaudella silavaa, mutta jo eka ruoanlaitto paljasti homman epäonnistuneen. Pannu lensi huuhtelun jälkeen hyllyyn, josta sen nyt kaivoin taas kokeeksi. Ainoa homma mitä en ole kokeillut on tuo tyyliin 300-400 asteen lämpötilat rasvan polttamiseksi, mutta se on nyt kyllä kotiuunin ulottumattomissa ja muuallekaan en toistaiseksi pääse savustamaan.

  Alkaa mennä epätoivoiseksi, tuntuu olevan ristiriitaa myös sen kanssa, kuinka paljon sitä rasvaa pitää pannulla olla. Itse olen siis pitänyt hyvin ohuen kerroksen kun pannu on ollut ylösalaisin, mutta pitää varmaan kokeilla seuraavaksi niin että lainehtii. Helppoo tämä ei todellakaan ole. En tiedä voisko tuo Hackman vaan olla niin totaalisen surkea vehe. Kyllä tulee teflonin syömistä ikävä hiljalleen.
   

Jaa tämä sivu