Kysy mieheltä!

Viestiketju osiossa 'Seksi - parisuhteet - deitti' , aloittaja Debugger, 13.7.2010.

 1. Max131

  Max131

  Liittynyt:
  12.3.2006
  Viestejä:
  10 061
  Likes Received:
  536
  Sukupuoli:
  Mies
  Unohdin musalehdet ihan täysin. Ainakin Soundi, Guitar World ja Modern Drummer voisi tulla kyseeseen. Keskimmäistä voisin jopa harkita tilaavani. Soundi on tullut vuosia aikanaan, mutta enää ei ole jaksanut tilata.

  Olishan noita näköjään, mutta kokemus on näyttänyt, että himaan niitä on ihan turha tilata, kun saa vaan lopulta kärrätä lukemattomana roskiin.
   
 2. Anonymity

  Anonymity

  Liittynyt:
  12.11.2004
  Viestejä:
  7 757
  Likes Received:
  4
  Oletko alkanut seurustelemaan ylipainoisen kumppanin kanssa tai onko kumppanisi lihonut suhteenne aikana ylipainoikseksi, mutta se ylipainoisuus ei ole haitannut sinua lainkaan?

  Ja vielä lisäkysymys samaan sarjaan: Onko sinulla ollut suhteenne alkaessa tai aikana ylipainoa? Muoks: Eikä puhuta nyt pelkästä lihasmassasta, vaan rasvasta.

  Ylipainolla tarkoita +15 kiloa tai yli. Ja suhteella tarkoitan ihan oikeaa suhdetta, ei panosuhdetta.
   
 3. Max131

  Max131

  Liittynyt:
  12.3.2006
  Viestejä:
  10 061
  Likes Received:
  536
  Sukupuoli:
  Mies
  Mistä tää 15 kiloa oikein tulee, kun se vilisee joka paikassa? Onko sen kerättyään jotenkin virallisesti läski vai mitä?

  Noihin kysymyksiin kolme kertaa ei, jos raja on kerran toi 15 kiloa.
   
 4. Anonymity

  Anonymity

  Liittynyt:
  12.11.2004
  Viestejä:
  7 757
  Likes Received:
  4
  Se nyt tuli tuolta "kumppanin lihominen"-ketjusta. Ehkä se ei ole mikään virallinen määritelmä, mutta luulen että tuon kilomäärän jälkeen se ylipainoisuus ei enää ole pelkkää pyöreyttä. Olettaen että se on rasvaa eikä lihasta. Muokkasin muuten vähän alkuperäistä postiani.
   
 5. D.Yates

  D.Yates

  Liittynyt:
  7.1.2004
  Viestejä:
  13 095
  Likes Received:
  732
  Kotiin tulee TM ja liiton kytkynä Talouselämä ja Tekniikka&Talous, nuo tulee kyllä kaikki luettua ja hyviä lehtiä ovatkin. Ja Aamulehti. Tykkään lukea myös kaikenmoisia sisustus ja rakennuslehtiä mutta en niitä itse osta tahi tilaa.
  Takavuosina tuli luettua myös guitar ja bass playeriä säännöllisesti ja jossain välissä myös soundia.

  Pornareista, aikaan jolloin internettiin ei päässyt kuin unixilla vt52 terminaalin kautta tuli ostettua paikallisesta pornokaupasta maximum perversum niminen laatujulkaisu. Se oli kuulkaa jotakin! :) Ei tullut minusta kuitenkaan ronttimaskin ystävää. Taisi pari privateakin päätyä mukaan...

  Raskauksien jälkeen vaimo saattoi jossain määrin olla ylipainon puolella, mutta itse asiassa vain tykkäsin siitä.
   
 6. Sam79

  Sam79

  Liittynyt:
  4.1.2003
  Viestejä:
  1 011
  Likes Received:
  27
  Kysympä miehenä muilta miehiltä: seksiä harrastaessa, oli se sitten missä muodossa tahansa niin kun leikittelee siinä orgasmin rajamailla niin onko käynyt niin että kun ollaan "liian lähellä" ja jarruttelee niin lerpahtaa ihan totaalisesti eikä mitään toivoa jatkosta? Ite tykkään siinä juuri laukeamisen kynnyksellä tarkoituksella hidastella ja ottaa kaiken irti siitä fiiliksestä mutta kun lipeää sen aavistuksen yli niin jää tyhjä arpa käteen ja tosiaan sitten ei yleensä pysty edes jatkamaan kun kulli pehmenee ihan totaalisesti eikä saa mitenkään enää toimimaan. Onko muilla kokemuksia tommosesta?
   
 7. _|omppa

  _|omppa

  Liittynyt:
  1.4.2007
  Viestejä:
  1 541
  Likes Received:
  0
  Kyllä meikäläisellä, jos menee sen tietyn pisteen yli tulee aina pään sisälle sellasia oloja, mutta ne kestää sen 8sek eikä ole ikinä alakertaan vaikuttanut.
   
 8. hkuja

  hkuja

  Liittynyt:
  17.4.2002
  Viestejä:
  5 460
  Likes Received:
  0
  Vaimon raskausaika oli aika huh 80 päälle huiteli 167cm varteen, kait siinä jo on massaa? Ei haitannut, tosin masu oli tiellä. Ei kait oikein voi verrata normaali lihavuuteen kun mukulakin tulossa?
  En ole ollut kovinkaan tukevassa kunnossa suhteiden alussa, enkä uskonut pitkään (ehkä n. 30v asti..) että kukaan voisi oikeasti pitää minusta lihavana. Lapsena koettu lihavuus uskoakseni tekee sen, ei ole oikein sinut itsensä kanssa.
  Toka suhde oli aika tukevan tytön kanssa, en osaa sanoa onko +15 kg mutta ei voi olla kovin kaukana. Se oli hyvä suhde muuten mutta liian erilaisia vaan, 2v oltiin yhdessä pari matkaakin tehtiin.
   
 9. crommed

  crommed

  Liittynyt:
  1.4.2003
  Viestejä:
  3 761
  Likes Received:
  2
  Kyllä. Ei se ylipaino este ole, jos toinen on valloittavan ihana. Yleensä ylipainoisen on todella nättejä. Ihmettelenkin miksi ovat syöneet itsensä norsuksi.
   
 10. djsfh

  djsfh

  Liittynyt:
  14.7.2009
  Viestejä:
  755
  Likes Received:
  1
  Tilaan Plazaa ja Dekoa, moottori tulee Al:n jäsenyydestä.

  Lisäksi selaan jokaisen ilmestyvän Cityn ja välistä ostan Bodyä.
   
 11. Pilder

  Pilder

  Liittynyt:
  29.8.2010
  Viestejä:
  42
  Likes Received:
  0
  Ei mitään totaali lerpahdusta ole tullut, mut ns. alusta saa aloittaa.
  Pruukannut muutenkin tuo tavara lentää turhan hätäisesti. :D Paitsi tuossa keväällä koin jonku ihme kohtauksen, ilmeisesti niin kova stressi, niin pystyin pari kertaa normaaliin suoritukseen.. Toista se on sitten sixpäkin jälkeen... :D Kasipäkin jälkeen alkaakin vehkeet pehmeneen...
   
 12. Väsynyt

  Väsynyt

  Liittynyt:
  11.2.2003
  Viestejä:
  1 218
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Irtaudun aina keskiviikkoisin oravanpyörästä lukemalla Aku Ankkaa.
   
 13. nordci1977

  nordci1977

  Liittynyt:
  29.1.2012
  Viestejä:
  3 708
  Likes Received:
  2 966
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Kotiin tulee V8, Kippari ja Venelehti. Venelehti tosin saa pian kenkää, koska purjehdus ei nyt kuitenkaan ole niin mun juttu ja 2 lehteä samoista rämisevistä peltiveneistä on liikaa. Noiden lisäksi tulee osteltua irtonumeroina ulkomaisia moottorivenelehtiä ja jenkkiautolehtiä.
   
 14. TommySpeed

  TommySpeed

  Liittynyt:
  31.3.2012
  Viestejä:
  364
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Kyllä olen ja kyllä on. Eikä haitannut ainakaan tietoisesti. Suhteessa (siinä oikeassa) on kyse paljon muustakin kun vartalon tiukkuudesta.
  En nyt ihan varma ole tuosta ylittyikö tuo 15kg raja.

  Lisäkysymykseen: Ehkä kyllä molempiin kohtaan, riippuu keneltä kysyy. Kesäisin tutut ja puolituntemattomat ihmettelee , miten pysyn aina noin hoikkana. Itselle tulee aina vähän semmoinen wtf-fiilis. Ilmeisesti toi reilu 100kg häviää tehokkaasti 2 metrin varteen. Paino on pysynyt 17 vuoden ajan +-5kg sisällä nykyisestä. Aina välillä vaan huomaa, miten rintalihakset tippuu muutaman kymmenen senttiä alemmas...
   
 15. Darvi

  Darvi

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  2 207
  Likes Received:
  10
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Tais tutkimus olla suoritettu kyselemällä näiltä naisystäviltä.

  Mitä useampi seksikumppani, niin sitä huonompi. Haluan tietää.

  Oletukseni on, että nainen myy itseään rahasta. Eli vain tuo aiempi merkitsee: monenko kanssa on harrastanut seksiä.
   
 16. Herhi

  Herhi

  Liittynyt:
  11.7.2011
  Viestejä:
  1 875
  Likes Received:
  0
  No jos nyt löytäisit suunnilleen oman ikäisesi kumppanin jolle olisit ensimmäinen... Olisiko se sitten parasta mitä voisi olla?
  Etkö yhtään miettisi mikä on vialla ja miksi ei ole ketään ennen sinua? Tai mitä jos hän alkaisi seksin makuun päästyään uteliaaksi mitä se olisikin jonkun muun kanssa?

  Ja sitten... Miksi haluat edes tietää? Mitä teet sillä tiedolla mitä jollain toisella on historiassaan? Eikö pääasia ole se mitä hän on nyt?
  Miksi ylipäänsä pitää tuollaisen kanssa olla utelias, kun kuitenkaan se tieto ei varmuudella kuitenkaan ilahduta mitenkään... Oli se mitä tahansa.
   
 17. Linkku

  Linkku

  Liittynyt:
  17.9.2009
  Viestejä:
  604
  Likes Received:
  0
  Omasta puolestani sanon että tottakai pääasia on mitä tyttö nyt on. Ei tarkoita etten haluaisi kuulla kaikkea mitä nainen minulle haluaa historiastaan jakaa. Historia määrittää nykyisyyden ja auttaa ymmärtämään paremmin. Ei kaikki tieto välttämättä ilahduta, mutta en usko ainakaan omalla kohdalla että siitä olisi muuta kuin hyötyä. Ihan sama mitä se tieto sitten olisi.
   
 18. alzhu

  alzhu

  Liittynyt:
  20.6.2009
  Viestejä:
  363
  Likes Received:
  0


  On. Mitään määrää en osaa sanoa ja suhteiden laaduillakin on merkitystä. Mutta kuitenkaan lumput eivät innosta. Sellainen ei vaan jotenkin maalaa henkilöstä imartelevaa kuvaa. Lukumäärästä jos tulee puhetta, en halua että aletaan valehtelemaan.

  Väitetään ettei järvi soutamalla kulu, mutta pillu ei ole järvi. Se on enemmänkin niin kuin laskettelurinne, joka ensin on puuterilunta mutta josta kun tarpeeksi moni laskee, se näyttää semmoselta tampatulta sohjolta.

  Edit: Puuterilumella en tarkota mitään neitsyitä, pitää nyt jotain kokemusta ollla.
   
 19. Linkku

  Linkku

  Liittynyt:
  17.9.2009
  Viestejä:
  604
  Likes Received:
  0
  Sä taidat nyt puhua sukupuolitaudeista? Täytyy muuten aikamoisilla haloilla sitä pesää moukaroida että siitä tampattua sohjoa tulee.
  Ja kuluuko muna suhteessa kumppaneiden lukumäärään? Mikä on se määrä minkä sillä voi nussia ilman että kyrvästäkin tulee muussia?
   
 20. alzhu

  alzhu

  Liittynyt:
  20.6.2009
  Viestejä:
  363
  Likes Received:
  0
  Niistäkin. Mutta en tarkoita mitään fyysistä kulumista, ei pillu kulu jos treenaa lantionpohjan lihakset. Ei siihen oikein mitään järkiperusteita ole miksi noin ajattelee. Niin vain ajattelee ihan fiilispohjalta.

  En tosiaankaan tässä iässä etsi mitään neitsyitä ja kumppanien sovelias määrä riippuu iästäkin... ja siitä millaisia ne on ollut ja millä motiiveilla. Tarkkoja lukuja en osaa heittää.
   

Jaa tämä sivu