kysymys Jonille

Viestiketju osiossa 'Kamppailulajit' , aloittaja hilippa, 3.10.2006.

 1. TuomoM

  TuomoM

  Liittynyt:
  26.11.2005
  Viestejä:
  214
  Likes Received:
  0
  Komppaan Jonia ja totean, että edelleen vapaaottelussa ei potkut näyttele kovinkaan suurta osaa (jollei sitten todellakin ole CroCopin potkut omaava). Vapaaottelua oppii parhaiten treenaamalla vapaaottelua. Jos haluaa combot, niin Paini+Nyrkkeily tai BJJ+Nyrkkeily, niin johan toimii...
   
 2. janomies

  janomies

  Liittynyt:
  14.12.2004
  Viestejä:
  28
  Likes Received:
  0
  Jonin ja Tuomon vastaukset oli kattavia. Kysyjän ongelmana taisi olla hyvän vapariseuran puute. "Piäkaupungissakin" on vain muutama vapaaotteluseura jossa on erinomainen valmennus kaikilla osa-alueilla. Valmennus on erinomaista varsinkin BJJ, nyrkkeily ja potkunyrkkeilytekniikassa. Usein painia joutuu lisäksi treenaamaan painiseurassa. Kysyjä, jos painitaustasi ei ole vahva, niin kannatan alkuun painiin ja päälajiin keskittymistä. Nyrkkeilyä rinnalla joka viikko (tässäkin voit saada hyvää valmennusta BJJ/vapaaotteluseurasta).

  Joni puhuikin sopivasta treenimäärästä. Kaikki nuo lajit ovat todella kovia. On ehdittävä palautumaan. Mieti tai kokeile voisitko esim. treenata

  ma paini + voima
  ti bjj/vapaaottelu (tekniikka/palauttava)
  ke nyrkkeily
  to bjj/vapaaottelu (tekniikka/palauttava)
  pe paini + voima
  la bjj/vapaaottelu (kova)
  su lepo.

  Voimaa treenataan kovien painitreenien päälle painivalmentajan ohjauksessa Valmentaja tietää liikkeet (rinnalleveto, leuanveto yms. perusliikkeet).

  Tuossa on paljon treeniä, jos teet täysillä tehoilla. Jos et palaudu, vähennä treenimääriä. Lisäät myöhemmin. Vapaaottelu/BJJ treeneistä voi olla vaikea saada palauttavia. Ne on kuitenkin vedettävä läpi, että ehdit oppia tekniikkaa. Aamulenkkejä yms. ei tuossa ole. Ajattelin ettei ole vielä ajankohtaista. Mene ennemmin vaikka bjj -aamutreeneihin, jos olet palautunut.

  Oma taustani on 80-luvulta thainyrkkeilyä,judoa ja jujutsua. Perinteisen painin aloitin noin 5v sitten ja kokemuksesta voin sanoa, että iholle pääsyn jälkeen voimatasot ei vain aina riittäneet oman painoisen tai vähän painavamman (100kg) painijan (sa-taso) heittelyyn judovalmennuksestakaan huolimatta ja nyt olen panostanut aikaisempaa enemmän maksimi/perusvoimaan. Vaikka samoja liikkeitäkin lajeissa on, niin painijat vaan on niin pirun vahvoja!
   
 3. Oxblood

  Oxblood

  Liittynyt:
  29.3.2005
  Viestejä:
  116
  Likes Received:
  0
  janomies: millä toisto/sarja alueella liikutte voimareenissä? teette siis punttireenin painin päälle?
   
 4. snake250

  snake250

  Liittynyt:
  21.8.2005
  Viestejä:
  50
  Likes Received:
  0
  Tuon esille sen itsestäänselvyyden, että KB- tai Thai-kaverin kanssa sparrailusta on varmasti kuitenkin siinä mielessä hyötyä, että tulee treenattua niiden potkujen blokkaamista yms.

  Eli vaikka ei itse omaisi CroCopin vasenta yläpotkua, niin olisi hyvä, että osaisi tehdä jotain, jos potkuja tulee vastaan vaparitreeneissä/matsissa.

  Ongelma taitaa olla vaan siinä, että vaikkapa ihan perus-Thai-treeneissä joutuu itse potkimaan aika paljon ja tämä aika olisi järkevämpää käyttää lyöntien yms. treenaamiseen.
   
 5. Mmn

  Mmn VIP

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  15.12.2003
  Viestejä:
  350
  Likes Received:
  1
  Löytyykös muuten Jonin otteluja mistään netistä? Olen yrittänyt ettiä, mutta mistään ei tunnu löytyvän. Jos joku tietää, niin linkkiä, kiitos :)
   
 6. Kalmaaja

  Kalmaaja

  Liittynyt:
  24.5.2003
  Viestejä:
  1 462
  Likes Received:
  1
  Saako tän laittaa tänne =)

  www.thecage.fi/filetc/highlight_joni_kyllonen.wmv
   
 7. hilippa

  hilippa

  Liittynyt:
  16.8.2006
  Viestejä:
  4
  Likes Received:
  0
  Miten teillä, onko tiistain ja torstain Bjj treeneihin ilman pukua tervetullut, vai onko pukupakko?

  Onko Bjj treeneihin edellytyksenä että on suorittanut alkeiskurssin ?
  Shootfighting alkeiskurssi on kylläkin käytynä..
   
 8. TuomoM

  TuomoM

  Liittynyt:
  26.11.2005
  Viestejä:
  214
  Likes Received:
  0

  Ti ja To on puvulla ja mukaan vaan!!!
   

Jaa tämä sivu