Lauri Markkanen (NBA)

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittaja TaikuriJoonatan, 23.10.2017.

 1. mskomu

  mskomu

  Liittynyt:
  11.8.2009
  Viestejä:
  2 681
  Likes Received:
  1 408
  Kaupunki:
  Indonesia
  Markkaselta taas tilastojen valossa vahva ilta Bullsin hävitessä New Orleansille (en nähnyt peliä). 30 pistettä (19 heitolla), 10 levypalloa ja joukkueen paras +/- lukema (tai jaettu ykkönen). #Toisaalla arveltiin, että on mahdollista, että Bulls suhtautuu Markkaseen (ja Wendelliin) pitkän ajan projektina, eikä kehityksen suhteen hötkyillä. Jo ennen tulokaskauden alkua oli tiedossa, että lisää lihasta tarvitaan ja viime kauden selkävaivojen kohdalla kävi ilmi, että sitä tarvitaan nopeasti. Näin Lauri myös toimi ja ei sinällään ole ihme, että moisen massakauden jälkeen muu kehitys on junnannut paikoillaan. Mutta jotain kertoo, että kun Lauri paukuttaa 30p pelejä, niin tulee vain todettua, että: "Hyvä peli", vaikka taas kaksi 30p peliä putkeen.

  Siitä voi toki olla montaa mieltä, että olisiko kannattanut toimia toisin, mutta on ihan mahdollista, että oli tietoinen päätös, että ukko ihan ekaksi salille ja sitten aletaan rakentamaan muita osa-alueita hyväksyen se, että muut lihasmassan nopea hankkiminen hidastaa muiden osa-alueiden kehitystä. Verrattuna siis siihen, että oltaisiin rakennettu noita kaikkia samaan tahtiin ja hyväksytty se, että Lauri olisi reilusti alikokoinen vielä tällä kaudellakin. Massaa/voimaa Lauri tarvitsee yhä lisää, mutta nyt sen suhteen voidaan varmaan hidastaa kaasua ja ottaa rauhalliseen tahtiin joku kilo lisää per kausi. Tuleva off season tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen, sillä tämän teorian perusteella Lauri voisi keskittää harjoituksiaan heikkoihin osa-alueisiin ja tällöin ensi kaudella pelin pitäisi näyttää vähän toiselta. Varsinkin, jos saadaan samaan syssyyn vielä oikea valmentaja. Sitä en uskalla edes toivoa, että treidi/drafti poikisi hyvän point guardin ja heroball-LaVine treidattaisiin pois.
   
 2. mskomu

  mskomu

  Liittynyt:
  11.8.2009
  Viestejä:
  2 681
  Likes Received:
  1 408
  Kaupunki:
  Indonesia
  Bullsille voitto ja taisi olla kolmas peli putkeen, kun Lauri naputtaa 30p hyvällä heittoprosentilla. Ehdin vähän katsella peliä, niin Laurin puolustus on kehittynyt kyllä paljon, mikä oli odotettavissa ainakin itselleni. Mutta selkeästi sentterinä pelaaminen eiole vielä oikein hanskassa. Jos Lauri puolustaa koria, niin hän ei tunnu oikein osaavan lukea, että milloin pitää jättää oma mies ja siirtyä auttamaan, kun joku ajaa korille (vrt. sama apu, mitä Laurikaan ei saanut, kun Kenba ajoi korille).

  Otto Porter ei ollut mulle entuudestaan tuttu, mutta tämän esityksen pohjalta vaikuttaa tekijämieheltä. Huikeaa peliä häneltä molemmissa päissä ja sellaista raihallisuutta, mitä joukkueesta on uupunut. Peli näytti tänään ihan toisenlaiselta.

  Jotain kritiikkiäkin, niin Lauri otti minusta jälleen vaikean näköisiä heittoja suoraan kuljetuksesta sen sijaan, että olisi koittanut puskea korille asti. Noh, upotti ne, joten tällä kertaa ei ongelmia, mutta en usko, että voi pitkässä juoksussa toimia. Toki noita pitää välillä ottaa, että puolustus joutuu arvailemaan, mutta nyt ottaa koko ajan.

  Edit: niin joo ja levypallojakin tarttui 18. Eli kolmen pelin keskiarvo 30+/10+ (lienee jotain 14?).
   
 3. mskomu

  mskomu

  Liittynyt:
  11.8.2009
  Viestejä:
  2 681
  Likes Received:
  1 408
  Kaupunki:
  Indonesia
 4. mskomu

  mskomu

  Liittynyt:
  11.8.2009
  Viestejä:
  2 681
  Likes Received:
  1 408
  Kaupunki:
  Indonesia
  Pari peliä lisää ja Grizzliesiä vastaan tuli jopa voitto. Porter ollut hurjassa iskussa. Ihan noin hyvin ei ole mahdollista pelata jatkossa, mutta selkeästi kova pelaaja ja asennekin tuntuu olevan kohdallaan. Laurilla ailahdellut heitto välillä, mutta on antanut hyviä syöttöjä ja levypalloja on tarttunut mukavaan tahtiin. Ja pisteitäkin on tullut, eli pai 20+/10+ peliä, vaikka ensimmäisen heittomäärällä olisikin pitänyt saada mielellään kolmosella alkava pistetili.
   
 5. Adsks

  Adsks

  Liittynyt:
  16.8.2011
  Viestejä:
  958
  Likes Received:
  202
  Veikkaus antaa myös muuten hyviä kohteita tällä hetkellä. Viimme yön matsin sai 2.05 kertoimen "Markkanen yli 20.5 pts" Kivat rahat tulossa =)
   
 6. mskomu

  mskomu

  Liittynyt:
  11.8.2009
  Viestejä:
  2 681
  Likes Received:
  1 408
  Kaupunki:
  Indonesia
  Jos miettii, niin Wendell 5, Lauri 4 ja Porter 3 on ihan kelpo kolmikko, vaikka toki varsinkin Wendell ja Lauri tarvitsevat vielä pari ehjää kautta alle kehittyä. LaVine pystyy täyttämään shooting guardin tontin, vaikken hänestä pidäkään. Enää vain se pointti, jonka voi hyvällä munkilla onkia tulevasta draftista ja valmentaja, niin Bullsin avausviisikko alkaa olemaan kilpailukykyinen ja kun ikää on tosiaan sen verran, että saavat muutaman vuoden nujuta ja kerätä toivottavasti vähän pleijarikokemustakin, vaikka olisi vain ekan kierroksen verran. Sitten alkaisivat vasta hiljalleen olemaan parhaan iän alkupäässä.
   

Jaa tämä sivu