Muita Instant Pot hurahtaneita?

Viestiketju osiossa 'Kotitalous' , aloittaja Dopey, 4.12.2016.

 1. Dopey

  Dopey Easy like Sunday morning VIP

  Ikä:
  49
  Liittynyt:
  8.12.2002
  Viestejä:
  7 906
  Likes Received:
  924
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  US of A
  Olen aika old skool keittiöhärveleiden suhteen. Pitkään meillä ei ollut kuin mikroaaltouuni jenkkeihin muuton jälkeen - kahvit keittelen liedellä moka potilla, ja leivät voi paahtaa pannulla. Ensimmäinen repsahdus oli Blendtec blenderi, ja vastikään ostin Instant Potin, eli kanadalaisen painekattila/slow cooker/riisikeitin/jne. härpättimen Amazonista. En tiedä, onko tuo joku ostoskanavahimmeli, vai myydäänkö sitä kivijalkakaupoissa.

  Tähänastisen perusteella aivan fantastinen kapistus. Kokeilin eilen tehdä pulled porkia ja siihen bbq kastiketta. Aikaa kului reilu tunti, ja lopputulos oli parasta nyhtöpossua, mitä itse olen ikinä saanut aikaan. Teoriatausta on sellainen, että kova lämpötila sulattaa lihan nihkeämmät osat, eikä nesteet pääse karkuun kun kansi on tiiviisti kiinni.

  Muita painekattilahörhöjä palstalla? Parhaat reseptit jakoon!
   
 2. Powerhousu

  Powerhousu

  Ikä:
  37
  Liittynyt:
  6.2.2003
  Viestejä:
  11 749
  Likes Received:
  1 714
  Höh, wanhahko ketju jo eikä yhtään keskustelua. Osui kyllä mun silmään kuin tilauksesta, koska mä olen jonkinlaista painekattilaa / slow cookeria tässä haaveillut jo jonkin aikaa. Ei vain taida mahtua kaappeihin kun siellä on kaikkea kahvinkeittimestä pastakoneeseen ja vohveliraudasta blenderiin vaikka niitä tulee käytettyä aniharvoin. Painekattilalla olisi varmaan samanlainen kohtalo. Mutta olishan se hyvä tuollaisiin hommiin. Suomessa noi ei ole järin yleisiä ja siksi varmaan täälläkään ei keskustelua ole. Vielä muutama vuosi sitten karjalanpaisti oli extremeintä slow cookingia mistä kukaan oli kuullut (ja sekin pilataan vain 2-3 tunnin paistoajalla) ja kaikki "huonommat" ruhon osat oli - ja on kyllä edelleenkin - melkein jätettä, koska ne on sitkeitä. Varmaan onkin jos koittaa vain paistaa pannulla tai tehdä jotain lihasoppaa. Ei ihmiset oikein tiedä mitä tuollaisella tekisi kun ei ole sellaista ruokakulttuuria.
   
 3. Dopey

  Dopey Easy like Sunday morning VIP

  Ikä:
  49
  Liittynyt:
  8.12.2002
  Viestejä:
  7 906
  Likes Received:
  924
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  US of A
  Joo aika hiljaista on. Teen huomenna taas näitä, oli lähimarketissa baby back ribsit tarjouksessa:
   

Jaa tämä sivu