nyrkkeily + puntit

Viestiketju osiossa 'Kamppailulajit' , aloittaja Leonartti, 8.5.2007.

 1. Leonartti

  Leonartti

  Liittynyt:
  8.5.2007
  Viestejä:
  81
  Likes Received:
  0
  Eli hausta en löytäny yhtään mitään vastausta kysymyksiini niin ajattelin tehä oman keskustelun. Tavoitteena siis olisi tässä aloitella nyrkkeily. Olen punttien kanssa häärännyt 4x10. Mutta sitten nyrkkeilyä harkitessani tämä 4x10 osoittautui huonoksi treeniksi, onko näin??
  Jos tuo ei sovellu nyrkkeilyyn niin mikä sopisi nyrkkeilyn kanssa vai kannataakko jättää puntit kokonaan?? jos puntit jätän niin minkälaistä treeniä pitäisi tehdä??
  Jos taas punttailen niin minkä laisilla sarjoilla/toistoilla??

  kiitoksia vain vastanneille:worship:
   
 2. naytapala

  naytapala

  Liittynyt:
  6.8.2002
  Viestejä:
  53
  Likes Received:
  0
  lukaseppas tästä samasta osiosta toi vapaaottelu ja puntti... on todella monta linkkiä ja juttua nyrkkeilystä ja punttireenistä...

  ja hieman lainaten topiccia... miten saisi parhaiten palauduttua/jaksottaisi viikon treenit... 1.pvä rinta+ojentajat 2. selkä hauis 3. olkapäät ja lisäks ma,ke,pe nyrkkeily jossa käyn 2krt viikossa... vl vapaat reenistä...
   
 3. veijari

  veijari

  Liittynyt:
  5.5.2004
  Viestejä:
  2 757
  Likes Received:
  54
  TI: Alakroppa TO: Yläkroppa
   
 4. naytapala

  naytapala

  Liittynyt:
  6.8.2002
  Viestejä:
  53
  Likes Received:
  0
  mitäs jos ottais ti ja to pelkkää yläkroppaa + esim kyykky...taitaa tulla sitten taas liikaa jo yläkropalle...
   
 5. Archey

  Archey

  Ikä:
  57
  Liittynyt:
  24.7.2005
  Viestejä:
  3 000
  Likes Received:
  2

  http://ufsweb.myvisio.com/showpage.asp?id=4911
   
 6. mavasikeri-masa

  mavasikeri-masa

  Liittynyt:
  8.2.2006
  Viestejä:
  113
  Likes Received:
  0
 7. snake250

  snake250

  Liittynyt:
  21.8.2005
  Viestejä:
  50
  Likes Received:
  0
  Mitä muuten nyrkkeilijät suosittelisitte tähän? Eikö ainakin rinnaleveto vahvista niskan ja kaulan alueen lihaksia? Sitten on se perinteinen pään nyökyttely eteen ja sivuille vaikka maaten selällään lattialla. Näitä jos tekee paljon (esim. joka päivä), niin taitaa mennä niskat helposti jumiin?
   
 8. Räikkönen

  Räikkönen

  Liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  788
  Likes Received:
  14
  Muutama hyvä (IMO) niskalihaksia vahvistavia on menemällä siltaan ja niskan varalla rullaa edes takaisin. Alussa voi auttaa käsillä että saa sen kulkemaan ja kannattaakin ettei käy huonosti eli mene yli ja joku kaulalihas revähdä tms.

  Toinen voisi olla thainyrkkeilystä peräisin clinhistä kaverin kanssa. Kaveri pitää clinchiä ja sinä nostelet leukaasi rinnasta ylös. Tuo on helppo ja yksinkertainen koska siinä on helppo sanoa kaverille miten voimakkaasti haluat hänen laittavan vastaan.

  Joku joka TIETÄÄ näistä enemmän niin varmaan pystyy kertomaan enemmän mutta itse olen todennut nuo toimiviksi.
   
 9. Archey

  Archey

  Ikä:
  57
  Liittynyt:
  24.7.2005
  Viestejä:
  3 000
  Likes Received:
  2

  Voi sitä aloittaa vaikka pyyheliinalla jarruttelemalla niin että pyyhe laitetaan takaraivolle ja itse annetaan vastusta vetämällä vastaan pyhkeen paistä käsillä.

  Siitä sitten nytkyttelemään sarjoja hitaasti ja varoen.
   
 10. MikaT2

  MikaT2

  Ikä:
  39
  Liittynyt:
  7.8.2005
  Viestejä:
  1 431
  Likes Received:
  0
 11. Boneli

  Boneli

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  13.3.2005
  Viestejä:
  54
  Likes Received:
  0
  EhEeh no enpä menis noihin luottamaan.. Montakos huippunyrkkeilijää venäjältä on tullut? ei yhtään eikä ole tällä hetkellä yhtään huippunyrkkeilijää koko mailmassa ainakaan siis raskaassa sarjassa.. Kun taas kaikki todelliset huiput ali marciano ja tyson ei ainakaan omien sanojensa mukaan treenannut millään painoilla :D kyllähän noista nykynyrkkeilijöistä näkee jo miten hitaita ne on.. Nehän vaa laahustaa kehää ympäri ja kyttää yhtä tuurilyöntiä how sad.:hyper:
   
 12. AndyS

  AndyS Mode

  Liittynyt:
  3.3.2004
  Viestejä:
  8 405
  Likes Received:
  3 312
  Sukupuoli:
  Mies
  Minä kysyisin, että montako huippunyrkkeilijää tämä Timo Immonen on valmentanut? Ainakaan Googlella hänestä ei löydy mitään tietoja, että hän olisi nyrkkeilyn kanssa ollut missään tekemisissä.

  Kun se valmentaminen ei ole ihan sitä, että luetaan tutkimuksesta, että tämä treeni paransi ominaisuutta X 32%, joku toinen treeni ominaisuutta Y 14% ja kolmas treeni ominaisuutta Z 48% ja sitten vaan tehdään niitä treenejä, missä on isoimmat parantumisprosentit. :hyper:
   
 13. Venla

  Venla

  Liittynyt:
  5.12.2005
  Viestejä:
  2 237
  Likes Received:
  0
  Täältä ja ainakin täältä suunnasta löytyy asiaa. Niin ja vielä: räjähtävästä voimasta... Pakkotoistonkin kamppailuosiolla kamppailulajien ja punttisaleilun yhdistäminen on oikea ikuisuuskysymys. Ehkä joku aktivisti joskus kokoaa näitä joskus kaikkia yhden otsikon alle.

  Minusta tärkeää olisi muistaa, että pitkät sarjat ja kestävyystyyppinen tai perusvoimatyyppinen punttitreeni hidastavat, eli juurikin tuollaiset pauttiarallaa kymmenen toiston sarjat. Niitä ei silloin ole kisakaudella syytä tehdä. Jaksotus tulee muistaa! Ennen kisaa kaikki painojen kanssa pelaaminen pois kokonaan.

  Punttisaleilu ei ole välttämätöntä nyrkkeilijälle, mutta fiksusti tehtynä hyvä lisä. Muutama perusliike - kuten tuo rinnalleveto, josta ensimmäisessä linkissä juttua - ja ne räjähtävästi tehtynä ovat meikäläisen mielestä paras juttu. Mutta pohjan eli peruskunnon tulee tietenkin olla kohdillaan.
   
 14. Kuli

  Kuli

  Liittynyt:
  29.8.2005
  Viestejä:
  2 751
  Likes Received:
  385
  Sukupuoli:
  Mies
  Entisestä N-liitosta kotoisin taitaa olla kaikki tämän hetken raskaansarjan mestarit?
  Tä on kyllä mielenkiintoinen käänne nyrkkeilyn historiassa!Muista kuinka 70-luvulla jenkeissä huudettiin valkoista toivoa pelastamaan rodun maine,kappas vaan se valkoinen kaveri löytyikin euroopan puolelta.
  Läskiperse-jenkit istuu nyt katsomossa heiluttelemassa pieniä USA-lippuja kun musta mies puolustaa heidän kunniaa kauheita eurooppalaisia vastaan.

  Tässä tilanteessa on jotain aivan mahtavaa tämmöisen vanhemman kaverin mielestä.
   
 15. KajHag

  KajHag

  Liittynyt:
  28.6.2008
  Viestejä:
  50
  Likes Received:
  0
  Mitä nyt olen lueskellut ja itse tehnyt niint punnertaminen, dipit, käsillä seisonta punnerrukset, leuat, helvetillinen aerobinen jaloille, ym. menevät hyvin käsikkäin nyrkkeilyn kanssa. Mike Tysonin entisen treeniohjelman mukaan ei tääkään kaveri vaikka onkin helvetin moinen bronttosaurus koskaan koskenut painoihin.

  Jossei oo mikään paras kunto niin alat vaan kokeilemaan paljon menee ja säädät omat toistot. Kohta pinnisteletki 100 punnerrusta putkeen ja niin pois päin. Tsemppiä vaan, mutta esim penkillä saat olkapäät jumiin joka on helvetin paska. Aerobisella mennään.

  ps käsillä seisota punnerrukset on helvetin rakkoja alottelijoille että kannattaa eka vaan rauhassa pakittaa ittensä seinää vasten ylös ja seistä siinä aikansa kunnes on tarpeeks vahva selkä ja olkapäät.
   
  Viimeksi muokattu: 4.8.2009

Jaa tämä sivu