Omituiset tavat?

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja nCh, 20.5.2006.

 1. Timias

  Timias

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  28.12.2005
  Viestejä:
  2 313
  Likes Received:
  21
  Sukupuoli:
  Mies
  Jos vielä luen näitä lisää, saan näistä neurooseista itselleni neurooseja, omieni lisäksi. Joku tuolla kertoi, että auton radion volume tulee olla parillinen luku ja nyt kun seuraavan kerran menen autoon, niin tämä seuraa mukana saatana.
   
 2. BB0

  BB0

  Liittynyt:
  18.7.2011
  Viestejä:
  346
  Likes Received:
  0
  Kaupan kassalla yritän aina laskea sentilleen, kuinka paljon loppusummaksi tulee (Koska se kaupan kassatyöntekijä ilmoittaa loppusumman aina 5 sentin tarkkuudella). Kun lasken, että hinta pyöristyisi ylöspäin, maksan kortilla ja päinvastaisessa tilanteessa taas maksan käteisellä. Näin säästän jokaisella kauppareissulla 1-2 senttiä!

  Joskus tietenkin tulee laskettua väärin. Mutta mikään ei voita sitä mielihyvää kun näkee että on laskenut oikein ja sai kusetettua sitä isoa pahaa kauppaketjua parilla sentillä.
   
 3. EmillimE

  EmillimE

  Liittynyt:
  29.3.2012
  Viestejä:
  1 391
  Likes Received:
  0
  Itse olen huomannut tuon asioiden tarkastamisen silloin kun on jotain "tärkeää". Esim pari päivää sitten kävelin 500e setelin kanssa ulkona niin koko aja piti tarkistaa, että onko se vielä siellä :D
   
 4. BB0

  BB0

  Liittynyt:
  18.7.2011
  Viestejä:
  346
  Likes Received:
  0
  Niin kertoi, mutta en ota. Epäilen myös että monet tähän ketjuun vastanneet aikovat jatkossakin hakata kotiovensa kahvaa kymmeniä kertoja, vaikka heillekin on ilmoitettu että yksi kerta olisi tarpeeksi. Epäilen myös että monet tähän ketjuun vastanneet aikovat jatkossakin hakata sitä ykkösvaihdetta liikennevaloissa, vaikka heillekin on ilmoitettu että se vaihde ei vaihdu mihinkään itsestään. Nämä ovat outoja tapoja herraseni, outoja tapoja, eikä niistä aina ota selvää.

  :piis:
   
 5. func

  func

  Liittynyt:
  30.4.2008
  Viestejä:
  5 133
  Likes Received:
  3
  Sukupuoli:
  Mies
  Otetaas lisää sit "turhia" tapoja. Nää tulee aika automaattisesti eikä tuota juuri mitään vaivaa vaikka moni pitää outoina. :david:

  Itekin lasken aina hinnan lähimmän euron tarkkuuteen kun ladon tuotteita hihnalle. Tapa vaan ja pystyy kaivelee oikeat summat heti jos maksaa käteisellä ilman että tarvii kyttäillä niiden numeroiden juoksemista siinä taululla. Samaten ladon ne tavarat viivakoodi lukijaan päin hihnalle ettei tarvii turhaan käännellä.
  -Vaihtorahat tsekkaan aina ja oon itsekin laskenut paljonko pitää tulla takas
  -Pyyhin yleensä esim. kahvilassa suurimmat murut ja roskat pois pöydältä.
  -Baareissa keräillään tuopit pinoon valmiiksi/viedään ihan tiskinreunalle kun lähetään.
  -
   
 6. Mosin-Nagant

  Mosin-Nagant

  Liittynyt:
  4.2.2007
  Viestejä:
  340
  Likes Received:
  11
  Njöh. Hyvän kotikasvatuksen tulosta, tai muuten vaan ystävällistä. Ei lainkaan omituista.

  Oma omituinen tapani on, että revin kulmakarvojani kun teen aivotyötä tai olen väsynyt, stressaantunut, vittuuntunut, muuten vaan pahalla päällä, tai maksan laskuja. Yleensä laskujen maksuun liittyy noi kaikki edelliset.
   
 7. JudoHemmo_85

  JudoHemmo_85

  Ikä:
  33
  Liittynyt:
  29.8.2006
  Viestejä:
  16 338
  Likes Received:
  2 852
  Sukupuoli:
  Mies
  Marssin aika useasti kotona Britannian armeijan marssityylillä ja kuvittelen olevani Drum Major.
   
 8. Samwaiss

  Samwaiss

  Liittynyt:
  17.12.2011
  Viestejä:
  420
  Likes Received:
  8
  Sukupuoli:
  Mies
  ^ Ootko samalla älästi?:hyper: No vitsivitsi. Itse kyllä syyllistyn lukossa olevien asioiden tsekkaukseen, vaikka olen juuri lukinnut ko. kohteen. Neuroosiko? Luultavasti...
   
 9. VoimaSuomi

  VoimaSuomi

  Ikä:
  30
  Liittynyt:
  23.10.2004
  Viestejä:
  1 269
  Likes Received:
  0
  Kauhee pakkomielle pitää lompakko vasemmassa ja puhelin oikeassa housuntaskussa. Muutoin ei tuu mistään mitään...
   
 10. JudoHemmo_85

  JudoHemmo_85

  Ikä:
  33
  Liittynyt:
  29.8.2006
  Viestejä:
  16 338
  Likes Received:
  2 852
  Sukupuoli:
  Mies
  Minulla sama juttu. Jos tavarat menevät vääriin taskuihin, luulen heti jättäneeni jotain tärkeää.
   
 11. Kiukku

  Kiukku

  Liittynyt:
  5.7.2007
  Viestejä:
  2 756
  Likes Received:
  208
  Missä muuten mener neuroosin ja tavallisten asioiden tarkastamisen raja?
  Pystyykö neuroosista parantua?
   
 12. pezku^

  pezku^

  Liittynyt:
  8.12.2007
  Viestejä:
  2 351
  Likes Received:
  0
  Työkaveri leikkaa joka ikinen päivä sormien kynnet kynsileikkurilla töissä. Kyseessä on siis toimihenkilö ja joka ikinen päivä kuuluu aamulla kiva kliksutus kynsileikkurista avokonttorissa. Tänään kun menin aamulla tyypin jutuille, niin se leikkeli varpaankynsiä jalka työpöydän reunalla. Ei kai se väärinkään ole, mutta kyllä tää mun mielestä on vähän omituinen tapa. :lol2:
   
 13. Daiina

  Daiina Blondeista blondein VIP

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  14.6.2010
  Viestejä:
  9 423
  Likes Received:
  1 531
  Sukupuoli:
  Nainen
  Kaupunki:
  Oulu
  Ennen oli enemmänkin persoonallisia omituisuuksia, mutta ne ovat kitkeytyneet ajan kuluessa pois. Nykyään tulee lähinnä kopeloitua aina taskua, että onko avaimet matkassa. Kotona saatan usein olla myös vähissä vaatteissa, koska vaatteet tulee heitettyä nurkkaan kotia tullessa. Kahvista en pidä oikeassa muodossaan, mutta silti saatan syödä sitä sisältäviä tuotteita. Outona tapana voi pitää myös sitä, että aina jotain tehdessä pitää musiikkia kuulua taustalla. Oon myös tarkka siitä, että kaikki lisäravinteet ja vitskut tulee otettua päivittäin, muuten ajatus kalmaa.
   
 14. Vitamiini

  Vitamiini

  Ikä:
  32
  Liittynyt:
  21.2.2005
  Viestejä:
  11 007
  Likes Received:
  48
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Lahti
  Mulla itelläkin on tommonen tarkistamisvimma joka johtuu suoraan siitä, että monesti on kahvinkeittimet, levyt, valot ja muut jääny päälle. Ja lompakoita ja avaimia on jääny himaan/salille/kauppaan/ties minne tai sitten joku näistä edellämainituista asioista on tippunu taskuista matkalle.:D Se on taas eri asia, että istuu koko päivän vaikka hellan ääressä ja napsuttelee katkaisijaa edes taas eikä siltikään ole varma onko se pois päältä. Se taitaa olla ihan joku diagnosoitu sairaus.

  Veikkaan, että osasyynä on ihmisen muisti joka pyyhkii pois tosi arkisia asioita. Vaikka just laittoi esim. kahvinkeittimen pois päältä ja ajattelee, että okei nyt se on pois päältä, niin hetken päästä se on unohtunut kuitenkin ja sitten mieleen tulee taas, että laitoinkohan mä sen ollenkaan pois päältä, kun ei ole mitään muistikuvaa asiasta. Sitten ei osaa luottaa enää omaan muistiinkaan ja toistaa samoja varmistuseleitä, että sen varmasti muistaa. Itellä on ainakin niin susipaska lähimuisti, ettei tosikaan, mutta esimerkiksi tosi olemattomia asioita ja yksityiskohtia muistaa 15-20 vuodenkin takaa.
   
 15. Katski

  Katski

  Liittynyt:
  11.4.2012
  Viestejä:
  1 711
  Likes Received:
  92
  Sukupuoli:
  Nainen
  Kaupunki:
  Turku
  Aina ku iho menee kananlihalle niin sanon "zing" automaattisesti.. :D
   
 16. Antti_79

  Antti_79

  Liittynyt:
  14.9.2011
  Viestejä:
  930
  Likes Received:
  3
  Tuohan on ihan järkevää toimintaa varmistaa lähtiessä, että hella ja kahvinkeitin ei ole jäänyt päälle. Aika moni muukin tekee samoin. Parempi olla tarkka kuin katua, että talo paloi alta oman tyhmyyden seurauksena.
  Neuroosiksi en siis tuota alkaisi luonnehtimaan. Ei täytä vielä tunnusmerkkejä diagnoosiin :)
   
 17. Antti_79

  Antti_79

  Liittynyt:
  14.9.2011
  Viestejä:
  930
  Likes Received:
  3
  Se, että pitää huolta ympäristöstään. Tarkistaa, että levyt eivät ole päällä. Avaimet ovat mukana. Ovet on suljettu lähtiessä jne. Tällä ei ole mitään tekemistä neuroosien kanssa ellei tämä ole pakonomaista. Neuroosi on psyykkinen lievä mielialahäiriö. Neurooseihin kuuluu aina pakkotoiminnot. Näitä voisi esim: olla jatkuva käsien peseminen pakonomaisesti. Neuroosihan on siis toimintojen suorittamista pakonomaisesti. Neurootikolle se, että jokin asia aiheuttaa epäjärjestystä tai muuttaa rutiinia niin, että tuon pakonomaisen tarpeen suorittaminen jää toteuttamatta voi aiheuttaa ahdistuneisuutta. Neurooseista voi kyllä parantua terapian ja mahd. sopivan lääkityksen avulla.
   
 18. futuu

  futuu

  Liittynyt:
  15.8.2010
  Viestejä:
  523
  Likes Received:
  0
  Yhden kaverin kämpille mentäessä tapana on että heti ovesta sisään tullessa riisun kaiken muun päältä paitsi bokserit, oli siellä periaatteessa ketä tahansa paikalla. Operan eka välilehti on aina oltava facebook, ja se aukeaa aina ensimmäisenä refleksinä missä ikinä olenkaan tietokoneella ja mitä aionkaan tehdä. Mokkanahkaiset kengät jalassa en voi käytännössä tehdä mitään missä ne edes millään tavalla voisi sotkeentua, kävelemiseenkin pitää keskittyä ettei ne hinkkaudu mihinkään. Kesäajan ajan pidän kelloa talviajassa, talviajassa taas pidän kesäajassa, ja kellot on oltava 8min etuajassa. Liikkuessa paikasta A paikkaan B usein spottailen tienvarsia ja mietin päässäni summan minkä oisin saanu keräämällä pullot tien reunalta. Treenikassia on aina kannettava mukana, vapaa-ajalla, koulussa, missä tahansa. Tolle on kyllä ihan järkevä syy se, että en aina tiedä moneltako pääsen salille niin ompahan aina kamat valmiina, ja siellä on muutenkin yleisiä tarpeita kuten buranaa, laastareita, suihkukamat, vaihtokamoja, koulukirjat, toiset kengät..... :D oon friikki, mutta kukapa meistä ei olis.
   
 19. _|omppa

  _|omppa

  Liittynyt:
  1.4.2007
  Viestejä:
  1 541
  Likes Received:
  0
  Sama, mutta vasenkätisenä toisinpäin. Se olisi maailmanloppu, jos puhelin olisikin oikeassa taskussa.. Miten mä sen sieltä vasurilla kaivaisin..
   
 20. sika

  sika

  Liittynyt:
  21.8.2010
  Viestejä:
  432
  Likes Received:
  18
  Ku oon vittuuntunu puhun lyhyesti ja nopeasti. Normielämässä ku teen ruokaa jätän yleensä kaikki keittiön kaapit auki ja käyn pistämässä ne kiinni sitten ku jaksan. Ku meen yhen kaverin tykö yleensä kävelen suoraan niitten jääkaapille. En ota sielt mitää vaan vien omat ruoat ja kaljat. :D
   

Jaa tämä sivu