[MULTI] Rainbow Six: Siege

Viestiketju osiossa 'Pelit ja konsolit' , aloittaja PerusPekka, 4.10.2015.

 1. PerusPekka

  PerusPekka

  Liittynyt:
  18.6.2011
  Viestejä:
  364
  Likes Received:
  12
  [​IMG]

  PC/XBONE/PS4
  Julkaisu 1.12

  Tiimipohjainen taktinen räiskintä.
  Pelin pääpointti on loistava moninpeli. PvP sekä aivan JÄRKYTTÄVÄN KOVA CO-OP. 1-5 pelaajaa coopissa, 11 eri mappia, useita eri sisäänkäyntejä ja todella paljon eri taktiikoita. Panttivankien pelastamista, pommien purkamista tai perus "tapa kaikki viholliset".

  Pelistä tekee poikkeavan todella käsittämättömän laaja ympäristön tuhoutuminen. Jokaisen ohuemman seinän voi räjäyttää, ampua tai hakata lekalla/aseella paskaksi. Ja tätä seinää on käytännössä 85% rakennusten sisällöstä. On mielettömän siistiä katsella tehtävän aikana hajonnutta rakennusta, miten kaiteet, seinät, katot, kaikki on osittain paskana, ja luodinreikiä on KAIKKIALLA. Luodit läpäisevät ohuet seinät ja huonekalut, ja näitä reikiä näkyy PALJON.

  "Terrorist hunt"- pelimuodossa vihollisilla on yhtenä todella hauskana vihollistyyppinä "itsemurhapommittaja". Isossa armorissa oleva kaveri joka ampuu ja toimii normaalisti, mutta lähitaistelussa juoksee päin ja räjäyttää itsensä. Vaikka tuntuu hieman "epäreilulta" viholliselta välillä, on tämä saatanan hauska lisä. Mikään ei ole nautinnollisempaa kuin kuulla kaverin huuto mikissä pommittajasta, vilkaista pelissä tämän suuntaan ja huomata kun kokonainen seinä räjähtää paskaksi ja kaverin ruumis siitä läpi :D
  Tai kun 3 pelaajaa on menossa hiipien alakerran parkkihallista sisään, lyödään ensimmäinen ovi sisään ja "kappas", pommittaja suoraan edessä ja räjäyttää puolet viiden hengen tiimistä ilmaan heti tehtävän alkuhetkillä. Tämä pakottaa pelaajat toimimaan oikeasti rauhallisesti, eikä vain juoksemaan tehtävien läpi.

  (poistin parit giffit jossa itsemurhapommittajat tappavat tiimiläisiä, oli liian isot giffit)

  On hauskaa että viholliset myös hyödyntävät tätä seinien läpi ampumista. Jos itse ammut jonkun seinän läpi sattumalta, vihollinen siellä saattaa avata tulen ja räiskii täysin satunnaisesti luotia sinun suuntaan.
  Tästä tulee välillä helvetin hienoja tilanteita kun muutama vihollinen poraa kunnolla jostain toisesta huoneesta luotia omien suuntaan, ja parin kaverin kanssa itse räiskitään takaisin. Molemmat osapuolet jonkun kiinteämmän suojan takana ja räiskii toisen suuntaan, samalla välissä olevat seinät romahtelevat paskaksi.

  Tekoäly betassa välillä bugaa huolella, mutta pääosin maukasta seurattavaa. Ampuu sarjan pelaajan suuntaan, menee heti suojaan lataamaan jos pelaaja ampuu takaisin, kiertävät jatkuvasti kylkeen/selkään, ovat yleisesti todella aggressiivisia. Jos olet umpikujassa jossain huoneessa, viholliset piirittävät sinut ja tulevat ikkunoista/ovista/seinistä läpi, aivan joka suunnasta.
  Tälle naureskeltu usein että eikö tilanteen pitäisi olla niin, että me piiritämme ja räjäytämme itsemme sisään. Nyt usein tilanne on toisinpäin, jos eteneminen ei ole hallittua ja pysytään samassa huoneessa liian kauan.

  Pelistä oli/on avoin beta menossa, päättyy tänään. Olivat palautteesta parantanut avoimesta alphasta tähän jo paljon, ja uskon että betan viimeiset virheet/puutteet fiksataan hyvin julkaisuun.

  Vaikeustaso määrittelee myös miten eteneminen sujuu, normalilla voi suht hyvin juoksennella ja soolona edetä, kun realistic- tasolla vaaditaan oikeasti tiimityötä.

  Video jossa vihollinen alkaa poraamaan rynkyllä reinän läpi minun suuntaan:

  View: https://www.youtube.com/watch?v=ahis8oR9PLE


  Tehtävän alusta, lähes loppuun. Helpoin vaikeustaso jonka takia jengi vain räiskii, näkyy tosin hyvin tämä tuho jota saadaan aikaan:

  View: https://www.youtube.com/watch?v=vi9zKqPmKeU
   
  Viimeksi muokattu: 4.10.2015
 2. PerusPekka

  PerusPekka

  Liittynyt:
  18.6.2011
  Viestejä:
  364
  Likes Received:
  12
  Koska Battlefront on arvosteluissa paljastunut kasaksi paskaa, on aika nostaa tämä ylös.


  [​IMG]

  Julkaisu siis 1.12. Beta-versiota pelanneena peli on todella kuningas 5 pelaajan cooppina. Parasta taktista räiskintää hetkeen.
  T: Rainbow Six- sarjan pitkäaikainen fanittaja.
   
 3. SpeedyG

  SpeedyG

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  15.11.2006
  Viestejä:
  556
  Likes Received:
  1
  Open betaa testailemassa, ja vaikuttaa helvetin hyvältä. :)
   
 4. PerusPekka

  PerusPekka

  Liittynyt:
  18.6.2011
  Viestejä:
  364
  Likes Received:
  12
  Vajaa viikko Siegen betaa tosiaan takana taas.

  PS4 oli käytössä ja betan alku oli todella heikko. Serverit kaatuilivat jatkuvasti, matchmaking kusi todella raskaasti ja random-bugeja siellä täällä. Oli alkuun heikompi esitys mitä closed beta oli kaksi kuukautta sitten.
  Reddit/Neogaf täyttyi "paska peli, buginen ja ei toimi, peruttu ennakkotilaus"- viesteistä ja raivosta. Parin patchin jälkeen homma alkoi toimimaan ja peli maistui taas todella isosti. Ainakin loppuviikosta Pleikkarilla PVP sekä PVE toimi itsellä+kolmella kaverilla täysin ilman ongelmia. Peliseuraa löytyi aina PVP puolella, joka oli siis se enemmän ongelmallinen, ja PVE käynnistyi aina heti.

  En ehkä pysty käsittämään sitä miten vitun idiootteja ihmiset on, pelintekijät sanoivat että launch versiossa ongelmat on fiksattu, suurin osa ongelmista koskee vain betaa. Sekä tosiaan, vanhempi buildi ja BETA. Miksei ihmiset tajua että odotettavissa on siis vähän buginen/keskeneräinen versio eikä se mitä julkaisussa saadaan.
  Betassa oli myös kolme kenttää, sekä rajoitettu määrä pelihahmoja. Ihmiset itkee foorumeilla että "eikö pelissä tosiaan ole kuin kolme mappia, missä on closed betasta tuttu hahmo, miksei ole sitä ja tätä". OMG, kuolin henkisesti joka kerran kun luin tätä paskaa.

  Itse peli oli loppuviikosta aivan 5/5 kultaa.
  Oli helvetin hienoa vetää neljän porukalla mikit päässä tätä. PVPssä omistaa selvästi mikkien kanssa pelaava ryhmä. Puolustava ryhmä saa ansat, seinien vahvistukset, kiinteät konekiväärit ja muut juuri sinne minne täytyy. Hyökkäävänä saadaan kaikki pelaajat samaan aikaan oikeaan huoneeseen, mahdollisimman hyvällä taktiikalla. Onhan se myös todella siistiä, kun pelaaja A rikkoo ensin seinään ison aukon, pelaaja B ja C heittää flashbangit huoneeseen ja menee rynnäkkökilpien kanssa ensin, kun D ja E tulee huoneen toisesta sivusta seinän läpi samaan aikaan.
  Randomien kanssa pelattuna toki oli hyvää viihdettä myös, mutta kyllähän tämä loistaa aivan eri tavalla kun kommunikoi muiden pelaajien kanssa.

  ____

  Pelin julkaisu huomenna, suosittelen isosti.  __

  Jos täällä PS4 pelaajia ketkä tämän meinaa ostaa, niin huudelkaas tänne ja lisäillään pleikkarin kaverilistolle. Seuraavat pari kuukautta menee varmasti vain tämän parissa kun ei juuri muitakaan pelejä nyt ole tulossa.
   
 5. PerusPekka

  PerusPekka

  Liittynyt:
  18.6.2011
  Viestejä:
  364
  Likes Received:
  12
  AIJAI. Eikö täällä ole taktisen räiskinnän ystäviä? Peli ollut nyt vajaan viikon ulkona, pelitunteja kasassa paljon. Mikit päässä parasta räiskintää mitä pleikkarilla tullut pelattua, Destinyn alkuajat toki oli 5/5.
  Pelissä tosiaan LAAJA vahinkomallinnus rakennuksilla, sekä suht HC meno räiskinnän puolesta, joka aseen pääosuma tappaa AINA kerrasta. Ei onnistu ihan random-juoksentelu ja ADHD-pärinät.

  ____

  Väsäsin just äsken pleikkarilla videon omista rähinöistä mitä Rainbow Sixissä tullut tallennettua. Jotain hassuttelua ja pari kovaa 1vs5 omistamista. Dikkailen isosti tässä kuolema-animaatioista, lötköruumiit lentelee ja kaatuu välillä todella siististi.


  Jos tämän videonkaan jälkeen ei peli iske ja herätä keskustelua, niin hiljenen pysyvästi tästä :D Suosittelen silti kaikille joita vähänkään hidastempoisempi ja realistisempi räiskintä nappaa.
   
 6. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  21 318
  Likes Received:
  4 135
  Sukupuoli:
  Mies
  Voisi kiinnostaa, mutta pitää vielä mutustella kun aivan varma ei ole ja pelillä myös PC:llä melko premium hinta eli 60€.
  Vähän epäilyttää kun mm Payday ei kauheasti napannut. En sano että olisi samanlainen peli, mutta samanlaisia elementtejä.
  Harmi ettei demot ole enää tätä päivää. Tosin joskus harvoin Steamissä on free 2 play viikonloppuja.

  Mielellään itse kuulisin enemmän juttua PC puolelta, jos täällä olisi sillä alustalla pelaavia.

  Toki jos tässä tulisi vielä ostettua (vihdoin) se uusi GPU ennen vuoden loppua, niin saisi tuon ilmatteeks.
   
 7. SpeedyG

  SpeedyG

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  15.11.2006
  Viestejä:
  556
  Likes Received:
  1
  Voin sanoa tätä aika paljon PC:llä pelattuani että on todellakin aivan helvetin kova peli. Yksi parhaista räiskintäpeleistä tällä hetkellä.

  Ja itse pelailen ihan GTX 560 Ti:llä, tosin grafiikkalaatuna low. Itselle kuitenkin hyvä toimiminen on huomattavasti tärkeämpää kuin se että näyttää hyvältä. Tuollakin kortilla low-asetuksilla fps jotain 120->, eikä mitenkään ylitsepääsemättömän paskalta näytä omaan silmään, vaikka monen muun mielestä varmasti aivan karsea. On kuitnekin helvetin hyvin tehty tämä peli, joten toimii hieman vanhemmallakin raudalla mainosti.

  Itellä selkeesti pelatuimpina operaattoreina Smoke ja Glaz, ja Thatcher siinä tapauksessa jos vastapuolella on osaavaa porukkaa.

  En voi enempää suositella. Jos vähänkään kiinnostaa, kannattaa tuo ostaa vaikka hinta onkin mitä on.
   
  PerusPekka tykkää tästä.
 8. damon

  damon

  Liittynyt:
  1.4.2003
  Viestejä:
  77
  Likes Received:
  2
  Kyllähän tämä peli oli yksi niistä jonka vuoksi piti tuo PS4 vihdoin kantaa kotiin. Nyt kun vihdoin kerennyt muutaman illan pelailemaan PVP:tä niin onhan tämä ihan parasta räiskintää ja mitä taktisemmin pelaavan porukan mukaan pääsee niin paremmaksi menee. Samoin huomaa kyllä jos vastapuolelle sattuu porukkaa joka oikeasti koordinoi tekemistään. Muutaman pelin pelasi porukassa jossa kaikki teki omiaan ja vastapuoli koordinoi joka hyökkäyksen. Sanotaanko että peli oli paniikkia ja onnetonta selviytymis taistelua koko ajan. Onhan se mukava puolustaessa kun alkaa väkeä tulemaan samalla kellon lyönnillä ikkunoista ja seinistä ja oma puoli huitelee missä sattuu. Mikkien käyttö ehdottomasti plussaa, jo muutama mikillinen porukassa koordinoimaan tekemistö muuttaa asetelmia. Itse joutuu olosuhteiden pakosta pelaamaan paljon ilman mikkiä, mutta kun porukkaan on sattunut yksikin kaveria joka koordinoi tekemistä, voitto mahdollisuudet paranee huomattavasti.
   
  PerusPekka tykkää tästä.
 9. PerusPekka

  PerusPekka

  Liittynyt:
  18.6.2011
  Viestejä:
  364
  Likes Received:
  12
  LVL60 rikki PVPn puolella. Helvetin hieno ja hyvä peli, parhaat hetken mitä ikinä moninpeleissä kokenut. Kolmen vakioporukalla hakataan mikit päässä, välillä vierailevia tähtiä.
  Tällä kolmen porukalla vedettiin ihan saatanan törkynen putki pari iltaa sitten, neljän tunnin pelit ja hävittiin YKSI MATSI koko neljän tunnin aikana.

  PARAS LÄPPÄ IKINÄ oli kun aloitettiin matsi 3vs5, vedettiin kaksi ekaa rundia voitokkaasti puhtaasti ilman YHTÄÄN kuolemaa, kolmanteen rundiin joini kaksi randomia mukaan meidän vajaaseen tiimiin, votekickattiin nää kaks ulos heti erän alussa ja voitettiin kolmaskin rundi ilman yhtään kuolemaa, viittä pelaajaa vastaan :D sitä huutamisen ja naurun määrää, 3on5 ilman kuolemia, kolme erää on oikeasti jo kova setti :D

  Eka moninpeli jossa puhtaasti taito määrää, toki jokainen vetää tuurilla lonkalta headshotteja kymmeniin metriin mutta kyllähän ne voitot tulee taidolla. Missä muussa nettiräiskinnässä voit täysin taidolla voittaa milloin tahansa 1on5 tilanteen? Et juuri missään koska timetokill on niin vitun iso, tässä jokainen kuolee yhdestä pääosumasta, tapat ne viisi vihua viidellä hedulla jos ammut hyvin. Pääosin räiskinnöissä vaaditaan 2-3 hedua tappoon ja tässä ajassa imet itse damagea niiltä 2-5 vihulta jota vastassa.
  Tai missä muussa nettiräiskinnässä win/loss ratio voi olla 4? Ei missään koska tiimit jaetaan aina niin tasaisesti. Tässä jos kovat pelaajat mikeillä vetää matsia niin kyllähän siinä randomit helisee.

  Huh mikä peli, 5/5.

  __

  Siisti ryysiminen kaverin kanssa huoneeseen jossa vika vihu.
   
  damon tykkää tästä.
 10. Arnolti

  Arnolti

  Liittynyt:
  2.8.2004
  Viestejä:
  504
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Tuli ostettua, tehdäänkö pakkistiimiä ps4? Vois tehdä jonkun ryhmän ja siellä huudella pelikavereita.
   
 11. Kiukku

  Kiukku

  Liittynyt:
  5.7.2007
  Viestejä:
  2 719
  Likes Received:
  164
  Pitäis kanssa hommata, tulen huutelemaan heti kun saan hommattua ps4 tämän.
   
 12. damon

  damon

  Liittynyt:
  1.4.2003
  Viestejä:
  77
  Likes Received:
  2
  Pakkistiimi kyllä kelpaa, minut löytää PSN nickillä JonesyCraft. Itse vasta level 10 menossa ja vielä opettelemista joissain kentissä ja taktiikoissa parantamista. Aika useana iltana tuota tulee kuitenkin tahkottua viikossa, jäänyt muut pelit oikeastaan pelaamatta kun tän aloitti.
   
 13. Funky

  Funky

  Liittynyt:
  17.2.2004
  Viestejä:
  944
  Likes Received:
  5
  Sukupuoli:
  Mies
  Sama, tiimi kelpaa. Mut löytää PSN nickillä JaHoty.
   
 14. Marinaadi

  Marinaadi

  Liittynyt:
  3.7.2007
  Viestejä:
  1 329
  Likes Received:
  175
  Mä varmaan opettelen tän pelin tällä viikolla, tiimi ps4:sella kiinnostaa! Ilmottelen nickin, kun totean että olen ylijumala ja dominoin suvereenisti.
   
 15. Pandakarhu

  Pandakarhu

  Liittynyt:
  15.1.2011
  Viestejä:
  14 496
  Likes Received:
  515
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Peli on alennuksessa Steamissa tällä hetkellä. Voi pelata oikeilla vehkeillä :cool:
   
  TML tykkää tästä.
 16. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  21 318
  Likes Received:
  4 135
  Sukupuoli:
  Mies
  Näemmä cdon.fi myös alessa........... 31€. :woot:
  http://cdon.fi/pelit/rainbow_six:_siege-27544865

  Pelihän valitettavasti vaatii Ubisoftin Uplay:n, joten taitaa olla melko sama mistä tilaa?
  Steam ei ainakaan store page:lla kerro että olisi steam achei, ei se varmaan pysty ees trackaa mitä pelis tapahtuu?
  Steamistä tulisi sitten kai vaan updatet, ja launch Steamistä joka tietty menee Uplay ja sit käynnistyy.
   
 17. Pandakarhu

  Pandakarhu

  Liittynyt:
  15.1.2011
  Viestejä:
  14 496
  Likes Received:
  515
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Sen saa Steamiin linkattua, Uplay pyörii silloin taustalla/pelissä mutta ei joudu sen kautta menemään.
   
 18. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  21 318
  Likes Received:
  4 135
  Sukupuoli:
  Mies
  Niin jos ostaa Steamistä?
  Eli toimii samoin kuin Assassin's Creed IV Black Flag mitä just pelasin, sen ostin Steamistä.

  Gigantti näemmä myös 38€. http://www.gigantti.fi/product/peli...37006/tom-clancy-s-rainbow-six-siege-download
  Tosin toi on digiversio eli ei tarvi jotain pakettia venata.

  CDON 13€ halvempi ku Steamin ale 45€, ja silti mietin josko Steamistä ostaisi............................ vain ja ainoastaan siksi, että se on edes jotenkin Steamissä, vaikka ei niinkään isosti kuin normaalit non-DRM-paske pelit. :D
   
 19. THV

  THV

  Liittynyt:
  7.5.2014
  Viestejä:
  152
  Likes Received:
  45
  Elikkä tälläset kaverittomat paskiaiset jotka pelaa random seka porukois on vaan tykin ruokaa vaikka omais minkälaiset skillsit? Olin hieman kiinnostunut tästä, en enää.
   
 20. damon

  damon

  Liittynyt:
  1.4.2003
  Viestejä:
  77
  Likes Received:
  2
  Ihan hyvin tätä on pystynyt pelaamaan random porukoillakin kunhan kaikilla on mielessä mistä tässä pelissä on kyse. Tarkoitushan on yhteistyön kautta saada vastapuoli kukistettua tai tavoite saavutettua. Tosin jos porukkaan sattuu ainoastaan sooloilevia ramboja, ei kovin kauaa hengissä pysy. Ainakin itselle on melkein kaikkiin peleihin sattunut hyvää porukkaa ja on vedetty yhteistyöllä voittoja vaikka ei tuttuja ollakkaan. Ainahan CoOp peleissä tietysti tuttu porukka auttaa asiaa, mutta näinhän se on muissakin peleissä.
   

Jaa tämä sivu