Romanttinen kiinnostus teinityttöihin (nainen kysyjänä)

Viestiketju osiossa 'Seksi - parisuhteet - deitti' , aloittaja maltoosi, 6.11.2017.

 1. maltoosi

  maltoosi

  Liittynyt:
  6.11.2017
  Viestejä:
  58
  Likes Received:
  11
  Sukupuoli:
  Nainen
  Siis joku mies aloittaisi treffinsä sanomalla, et jännittää niitä pirusti, niin olisin kyllä sulaa vahaa. :D Ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin jäätävä tuijotus ja odottamaton hyökkäys etureiteen vartin juttelun jälkeen.

  Muutenkin sääli, et kaikkien odotetaan olevan treffeillä kuin jotain myyntitykkejä. Itsekin huomaan treffeillä nolostuvani inhimillisiä piirteitäni (esim. sitä, etten aina keksi älykästä sanottavaa tai saatan tuntea oloni vieraan ihmisen seurassa ujoksi), vaikka ei se sitä toista ihmistä varmasti edes häiritse.
   
  Mies847 tykkää tästä.
 2. maltoosi

  maltoosi

  Liittynyt:
  6.11.2017
  Viestejä:
  58
  Likes Received:
  11
  Sukupuoli:
  Nainen
  Juu, tämä on kyllä todella hyvä ohje. (y) Täytyy sanoa, että kyllä sitä naisenakin usein miettii, et miten pitäisi olla sen sijaan, että vain on. Kai sitä jostain lapsuudesta jää sellainen mielikuva, ettei omana itsenään ole riittävän hyvä vaan on pakko vetää rooli päälle, jotta selviytyy.
   
 3. veijari

  veijari

  Liittynyt:
  5.5.2004
  Viestejä:
  2 761
  Likes Received:
  55
  Sosiaalipornoa, onko tämä nyt sitä!!!

  21-vuotias, naisten kanssa menestymätön "tuleva menestyjä"?
  1: Se on pedofiili jätä se.
  2: Sillä on aukko siinä nuoruuden kohdalla, se aukko kun haluaa tuijotella toista silmiin, keräillä kukkasia, antaa lahjoja, hymyillä ja punastella. Ihastua. Rakastua. Haikailla ja kaivata, herkkyyttä miehen eloon niinsanotusti. Sellaista jota mies ei osaa ilmaista ilman naista.

  Teillä "ekstroverteillä itsevarmoilla yliopistonaarailla", joilla on jo enemmän kokemusta kontallaan olemisesta kuin normi miehellä tulee olemaan koko elämänsä aikana voi olla nyt hieman erilaiset jutut ja käsitykset 20-vuotiaiden kehitysvaiheesta, koska teille on tärkeää todistaa olevanne jotain mitä joku toinen väitti. Se ei välttämättä kiinnosta kovinkaan paljoa minkään ikäistä miestä, mutta se on niin normaali piirre että se on helppo ignorata jos on nuorta luvassa.

  Tää on alusta asti joko umpi trolli tai sitten on tarkoitus kertoa olevansa itsevarma yliopistonaaras ja liian hyvä normimiehelle.

  Vai ootko sä normaali tyttö siellä meikkien alla ihan ihmeissäsi, haluaisit oikeasti ihastua jarkkoon ja pitää kädestä ja opettaa hänelle hellyydestä sen mitä hän ei nuorena tiennyt?
  Ehkä aavistelet asiaa ja haluat olla varma ennenkuin avaat itsevarmaa ekstroverttiä defenssiäsi kenellekkään syyseurauksellisesti. Koska kun joku on nähnyt sen läpi, itsekkin aistii shownsa eritavalla sen jälkeen, sitä täydellistä raottumatonta kuorta ei saa takaisin kun siitä luopuu kerran, sitten se on vain kuori.

  E:

  Ha, kerrankin!
  Se oli tuo viimeinen ja kaunein arvaukseni, muu on aika kyynistä somepsykoosinaikakauden "vahvoja veikkauksia".
  Kiva että on joitain inhimillisiä rippeitä maailmasta vielä jäljellä :)
  Ota sitä poikaa kädestä kiinni ja sano sille "moi, sä oot kiva", eiköhän se siitä lähde.

  PS: Ei kannata esittää ulospäinsuuntautunutta, jos ei luonnostaan ole. Läpinäkyvää, helvetin raskasta ja ei johda ei niin yhtään mihinkään, koskaan. Sosiaaliset statukset ja ryhmät katoaa ja vaihtuu.
  Ole voittaja ja esitä sisäänpäinkäänytynyttä, mutta olekkin aidosti muista kiinnostunut! (Ja vie tuleva menestyjä rantaan kävelylle.)


  View: https://www.youtube.com/watch?v=mKK32ZB12bA
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2017
 4. Wombut

  Wombut VIP

  Liittynyt:
  13.1.2012
  Viestejä:
  1 095
  Likes Received:
  573
  Sukupuoli:
  Mies
  Ei nyt varsinaisesti suoraan aloitukseen mutta kävin tänään pitkästä aikaa ammattikoulussa suorittamassa Työturvallisuuskortin ja voi pyhä helvetti niitä alle 20v poikia... Hrrrrr! Ei niin että niitä "sillä silmällä" osaisin katsoa mutta hyvin suuri epäusko valtasi minut että miten heilläkin ehkä saattaa jollakin olla tyttöystävä... Mietin automaattisesti omaa tytärtäni ja valahdin valkoiseksi kuin lakana, mitäs kun hän tuo 10 vuoden päästä jonkun tuollaisen löysän apinan näytille ja on täysin ensirakastunut ja tiedän että se räkänokka vielä rikkoo hänen sydämen...

  Mutta jooh, aina sanotaan että tytöt on tuossa iässä paljon poikia edellä... Saa olla kyllä aika helvetin iso etumatka jos täydestä aivovammasta pääsee "haluan seurustella tosissaan" tasolle... Ja pahoittelut kaikille aivovammasta kärsiville, ei ollut tarkoitus alentaa teitä 18v teinin tasolle.
   
 5. veijari

  veijari

  Liittynyt:
  5.5.2004
  Viestejä:
  2 761
  Likes Received:
  55
  Mulla ei oo lasta ollenkaan, mutta oon joskus tuota miettinyt. Puoliksi huumorilla, mutta kyllä sitä vakavoituu matkan varrella.

  Nykyään yleisin masennussyy Suomessa on testosteroni vaje, tästä vielä suurimmilta osilta vaietaan, koska massailmiönä sen täytyy johtua ympäristöstä, vaikka vika olisi korjaamaton ja yksilöön riippuva: jos se syy ilmenee kokoajan useammin ja useammin yksilöissä, silloin ympäristö on vaikuttanut näihin yksilöihin vaiheissa joissa he eivät ole vielä autonomisia.
  Japani on Suomen vertailukelpoisin maa: siellä androgyynius on ollut jo pitkään pop.
  Ja se ei tarkoita sukupuolettomuutta kuten ei kommunismillakaan viitata kommunismiin.
  Se viittaa femiinisiin miehiin, joita ei voi erottaa tytöstä.
  Ja se on ainut joka johtaa Suomea "ei enää edes haluta edetä rotuna" tilastossa. Oltasko oltu viimeks jossain 1/3 siellä, 1/4 täällä. Siihen päälle se että meistä tulee eka sukupolvi josta enemmän kuin neljännes kuolee syöpään, meidät on aika nopeasti pyyhitty kartalta.

  Naisille sanotaan että "ne on jo eellä", jotta niitä vähän kyseenalaisia herkkuja vetäs enemmän vanhemmat ja katkerat kuin samanikäiset. Sillä korvataan miehille menetettyä nuoruutta, vaikka se on rumaa ja kammottavaa: suurin osa on niitä jotka siihen ovat tyytyväisiä ja haluat näin jatkuvan. Siksi tornarit.

  Täytyy muistaa että osa 20-vuotiasta on nimenomaan elämänsä huipulla. Ja sitten pitäisi yhteiskuntaa rakentaa noiden kanssa :D
  Ja ne paskasäkit... ne tulee huononemaan vanhemmiten entisestään, kun ei ole edes enää nuoruutta pitämässä pystyssä.
   
 6. maltoosi

  maltoosi

  Liittynyt:
  6.11.2017
  Viestejä:
  58
  Likes Received:
  11
  Sukupuoli:
  Nainen
  Mitä oon tutkimuksia joskus lueskellut, miehet tuntuu monesti edustavan eri asioiden, esimerkiksi menestyksen tai henkisen kypsyyden, ääripäitä. Eli on esimerkiksi olemassa todella menestyviä ja fiksuja miehiä ja sitten niitä, joista väistämättä tulee reppanavaikutelma. Naiset tuntuu monesti jäävän johonkin siihen välille (poikkeuksia tosin on).

  Ei kyllä liity enää alkuperäiseen aiheeseen, mut tuli nyt mieleen tosta nuorten miesten käytöksen analysoinnista. Itse olen tavannut hyvin fiksuja parikymppisiä miehiä mutta myös niitä, joiden seurassa lähinnä tulee myötähäpeä.
   
 7. D.Yates

  D.Yates

  Liittynyt:
  7.1.2004
  Viestejä:
  13 095
  Likes Received:
  733
  Jaa että miehillä ei ole ulkonäköpaineita...

  Täytyy sanoa että kun vanhoja kuvia itsestään katselee niin itse olen jossain määrin miehistynyt vasta lähemmäs nelikymppisenä. En tiedä sitten miten nuoret naiset asian näkee.
   
 8. P.Lahtinen

  P.Lahtinen

  Liittynyt:
  13.7.2014
  Viestejä:
  492
  Likes Received:
  146
  Mäkin tässä olen miettinyt, että kyllä ne naiset saatana on ollu epätoivoisia kun mullekin nuorempana ovat pillua antaneet.
   

Jaa tämä sivu