Salikomediaa?

Viestiketju osiossa 'Treeni' , aloittaja Raven, 29.12.2002.

 1. Raven

  Raven VIP

  Liittynyt:
  22.6.2002
  Viestejä:
  4 749
  Likes Received:
  20
  Onko jotain huvittavia tempauksia sattunut salilla?

  Moni on nähnyt salilla aika huvittavia tilanteita käyttää vyötä? Monet kun vetää sen tosi piukkaan, jos vaikka tehdään keskitettyä hauista. Tai jopa vatsoja tehdessä.

  Kaikkein paras on, kun eräs herra teki vetoremmit MUOVIKASSISTA ja käytti niitä penkissä ja jossain muussakin. Tämä sama herra on tutkinut salin lattiaa ja huomannut sen olevan vinossa vähän. Joten hänen ratkaisu oli laittaa pieni kiekko penkin toiselle puolelle, niin on paremmin tasassa.
  Tämä lattia ei siis ollut yhdestä kohtaa vino tai mitään reikää lattiassa.
  Ja taas sama mies tuli salille eräs kerta ja hän teki yhden sarjan kulmasoutua käsipainolla ja vain toisella kädellä... Sitten lähti kotiin. Hän kertoi toisen puolen olevan vahvempi, joten siksi näin..

  Ja näitä samanlaisia tempauksia riittää lukemattomia samalle herralle.
   
  loivasuo tykkää tästä.
 2. 165161651

  165161651

  Liittynyt:
  2.7.2002
  Viestejä:
  1 312
  Likes Received:
  23
  Kerran salilla kävi yks tyyppi joka käveli aina samaa reittiä joka treenissä, ja jokaikisen treenin päätteeksi se käveli aina ristikkäistaljan ympäri, siis vaik olis ollu ihan toisella puolella salia:D
   
 3. Ced G

  Ced G Vieras

  :lol2:

  Eräällä Espoolaisella salilla treenaavat tietänevät kaksi ulkomaalaista identtistä kaksosta, jotka käyttävät aina samanlaisia vaatteita (usein mustat shortsit ja punainen t-paita), treenaavat aina samat liikkeet eivätkä koskaan treenaa ilman toista. Käyttävät siviilissäkin aivan identtisiä vaatteita. On tullut monta kertaa mieleen että ovatkohan joitakin sirkusharrastelijjoita tms., on sen verran hämmästyttävä näky :lol2:
   
 4. RANKAISIJA

  RANKAISIJA Laihaläski VIP

  Liittynyt:
  8.9.2002
  Viestejä:
  298
  Likes Received:
  5
  Re: Sali komediaa?

   
 5. Pomme

  Pomme

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  315
  Likes Received:
  4
  Re: Sali komediaa?

   
 6. Jude

  Jude

  Liittynyt:
  12.12.2002
  Viestejä:
  53
  Likes Received:
  0
  Meidän salillamme käy eräs n. 50 vuotias kookas (pitkä ja lihava) mieshenkilö, hänen nimensä on Matti. Kaveripiirissäni kutsumme häntä 'nykytys-Matiksi' muutamasta hyvästä syystä:

  Kun hän "tekee jalkoja", hän laittaa niin paljon painoja prässiin, kun juuri ja juuri jaksaa nostaa (n. 350 kg) ja tekee sitten muutaman sentin nykytystä hirveällä tahdilla lähes suorin jaloin. Kun kerran yksi hemmo kyseli, miksi hän ei käytä alempana, niin vastaus oli: "Ei kärsi, ei kärsi."

  Toinen vielä koomisempi näky on ojentajaliike taljassa. Nykytys-matti pistää jonkin verran painoa taljaan ja vetää kahvan suorille käsille alaspäin mahansa alle ja nykyttää vielä pienempää liikerataa kuin präsissä (kahva liikkuu alle 5 sentin liikettä). Kun hän nykyttää seinää vasten vanhalla pikkutaljalla sellaista tahtia, niin uudet ihmiset salilla katsovat hieman pitkään... tumppuunko se siellä vetää... :)
   
 7. Hippa

  Hippa Okkapukku. VIP

  Liittynyt:
  28.10.2002
  Viestejä:
  8 226
  Likes Received:
  7
  Sukupuoli:
  Nainen
  Muahaa mitä juttuja :lol1:
   
 8. Nitsku

  Nitsku

  Liittynyt:
  17.4.2002
  Viestejä:
  1 917
  Likes Received:
  21
  Jyväskylän Monnarilla katselin kerran sivusta kun sellainen aikas sulkeutuneen näköinen, tukevahko nuorimies venytteli ja vispaili käsiään oikein perusteellisesti penkkipunnerruspaikan vieressä.
  Siinä muutaman metrin päässä oli pari aika hyvännäköistä misua juttelemassa.

  Sitten tämä kaveri laittaa tankoon 60 kiloa, ottaa asennon, laskee painot rinnalleen ja samalla kun alkaa nostaa, kuuluu raikuva pieru. Tytöt kääntyvät katsomaan, tyyppi muuttuu tummanpunaiseksi ja häipyy salilta jättäen painot tankoon...

  Oikeastaan kävi kyllä enemmän sääliksi.
   
 9. Puterco

  Puterco

  Liittynyt:
  6.11.2002
  Viestejä:
  313
  Likes Received:
  0
  Näitä nyt on vaikea kuvata, ne olisi pitänyt itse nähdä:

  Eräs tummempi kaveri teki alataljasoutuja yhdellä kädellä, mutta tekniikka näytti siltä kuin se ois yrittäny vetää moottorisahaa käyntiin/flyes takaperin/puolivoltti yhtäaikaa. Kaikki muut liikkeet olivat samaa rataa. Ja vielä tietty paljain jaloin ja huudon kans. Vähän hymyä pukkasi.

  Toinen samaan aikaan koomisuutta herättävä oli yksi kaveri joka höyläsi >1h hauiksia konsentrisilla käännöillä kyykyssä pää lattiaa vasten yms ufoa, välillä ne käsipainot löi sitä itseään päähän kun voimaa ei ollut kuin heijarilla nakata ne ylös. En osaa selittää, jotain todella kumman näköistä. En ollut ainoa joka katsoi pitkään. Nämä pierujutut ovat myös aika tavallisia, jalkaprässistä on kuulunut meidänkin salilla useamman kerran ns. Moskova Efekti!
   
 10. AKV

  AKV

  Ikä:
  42
  Liittynyt:
  14.7.2002
  Viestejä:
  2 091
  Likes Received:
  9
  Taisi kaverilla loppua salillakäynti kertalaakista ... :D
   
 11. Jude

  Jude

  Liittynyt:
  12.12.2002
  Viestejä:
  53
  Likes Received:
  0
  Jep, ääniefektit on aina "näyttäviä"

  Eräs pirun riski sälli teki vuosia taaksepäin prässiä isoilla painoilla ja pyysi siihen jotain kaveria varmistaan. Kun eka toisto oli alhaalla ja alkoi puristus painojen ylösnostamiseksi, kuului kamala pamaus (niinkuin olisi jotain revennyt ja pahemman kerran). Varmistaja otti heti kelkasta kiinni ja auttoi painot ylös. Sarja loppui siihen ja tämä riski kaveri alkoi nauraa höhöttämään ja sanoi, että ei voi enää tehdä kun peräpaineet karkasivat...

  Olisi siinä itselläkin naurussa pidättelemistä kun tajusin mitä oli tapahtunut! :)
   
 12. LSA_Vinnie

  LSA_Vinnie

  Liittynyt:
  20.9.2002
  Viestejä:
  1 224
  Likes Received:
  32
  Aika ikävä tilanne tosiaan. Tosin olisihan tämä vieläkin huonommin voinut mennä eli painot eivät olisikaan nousseet etc. :rolleyes:
   
 13. Nate

  Nate

  Liittynyt:
  18.4.2002
  Viestejä:
  446
  Likes Received:
  5
  Meidän salilla olen muutaman kerran sattunut samaan aikaan salille kuin pari kundia, joka on kyllä aikamoinen parivaljakko. Toinen on selvästi kyllä treenannut vuosia, mutta tyyli on aika erikoinen. Se jauhaa koko ajan purukumia, puhuu suureen ääneen, kuuntelee korvalappustereoita täysillä ja tekee pelkkiä supersarjoja tai jotain vastaavia. Ilman lämmittelyjä kauheat painot kehiin prässiin, kyykkyyn ja reisihauiskoneeseen, sitten karjahtelua ja itsensä hakkaamista poskille läpsytellen, sitten naama irvessä ensin prässiä, sitten reisihauista ja sitten kyykkyä. Sarja alkaa sillä, että se ottaa huoneen toisesta päästä vauhtia ja juoksee ja hyppää laitteeseen... Pari tällaista sarjaa ja pohkeita ja sitten voikin lähteä kotiin :p
  Sen kaveri taas on sen näköinen, ettei ole koskaan kahden kilon punttia nostanut, rillit on kuin teeveeruudut ja hampaat kuin oravalla. Se lähinnä peesaa tätä toista kaveria, ja välillä tekee pari omaa sarjaa aivan liian isoilla painoilla toisen kundin ilkkuessa vieressä että "mikä ämmä sä oikein olet, etkö jaksa tehdä enempää!" Viimeksi näin sen tekevän kokonaista kaksi (!) sarjaa hauiskääntöjä käsipainoilla ja sitten pois. Ei ihme jos ei lihas kasva :rolleyes:
  Ainakin on hupia treenin ajaksi, täytyy vain varoa ettei häiriinny oma treeni liiaksi jos jää katselemaan...
   
 14. Muerte

  Muerte

  Ikä:
  40
  Liittynyt:
  14.8.2002
  Viestejä:
  11
  Likes Received:
  0
  Kuulin juuri työpaikan salilla ohimennen kuinka "Efedriininillä alkaa rauta nousemaan ja lihas kasvamaan koska se on sitä hepohessiä!"
  :eek:
   
 15. Jonksu

  Jonksu

  Liittynyt:
  20.7.2002
  Viestejä:
  273
  Likes Received:
  0
  LOOOOOOOL!
  Blue Fitness! Oon itekki nähny noi jampat! Ekaks ajattelin, että pitää varmaan keventää reeniä ku alan näkee asiat kahtena. On muuten hiljasia kavereita noi kyseiset herrat.
   
 16. Hippa

  Hippa Okkapukku. VIP

  Liittynyt:
  28.10.2002
  Viestejä:
  8 226
  Likes Received:
  7
  Sukupuoli:
  Nainen
  Voisin kuvitella, että itse herätän ihmisissä huvitusta, kun pelleilen noiden hihnojen kanssa ylätaljassa.

  Olen niin lyhyt, että pitää nousta siihen penkin päälle seisoo, että saan ne laitettua ja lisäksi en osaa niitä kovin hyvin käyttää, joten siinä sählätessä menee useampikin tovi.

  Yksi treenailija katselikin mua melko pitkään, kun viimeksi väänsin niitä remmejä..

  *nolo*
   
 17. astro

  astro

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  26.9.2002
  Viestejä:
  1 198
  Likes Received:
  0
  mä saan kans pistää kädet suoraan ylös mikäli meinaa ylätaljan tankoa vaihtaa. Siinä on sitten vähän hankala niiden lenksujen kanssa sählätä ja kerran viilsin sormen auki ja verta oli sitten joka paikassa (treeni tietenkin jatkui ja valkoseen t-paitaan oli hyvä pyyhkiä :evil: ). Anyway, jos sen sokan irottaa pakasta saa sen hihnan mukavasti vedettyä haluamallensa korkeudelle eikä tarvii kurkotella.
   
 18. TMP80

  TMP80

  Liittynyt:
  5.9.2002
  Viestejä:
  134
  Likes Received:
  0
  Itellä sattui aika mukava juttu tuossa puolisen vuotta sitten.
  Tein maastavetoa, olin jo lämmitellyt ja vuorossa oli raskas sarja.
  Olin juuri ennen treeniä juonut kupillisen kahvia salinomistajan kanssa.
  Ei siinä mitään kun tangosta kiinni ja vetämään, kun sain tangon hiukan polvien alapuolelle niin tunsin kuinka vatsassa alkoi mylvimään, laattahan se sieltä alkoi tulemaan.

  Oksennusta tuli ja tuli, tanko oli aivan laatassa samoin vaalean paitani etumus ja lattia myös. Tein sarjan loppuun, ja ihmiset tietenkin vahtasivat, koko sali hiljeni. Helvetimoinen sotku ja haju.

  Vedon jälkeen ilmoitin tuijottaville katsojille että siinä näitte "asenne maastavedon"

  Olihan porukat ihmeissään. :urjo:

  Aika huvittavaa, en ole sen jälkeen pahemmin kahvia juonut ennen vetotreeniä.
  :hmmm:
   
 19. Hullu-Jari

  Hullu-Jari

  Ikä:
  35
  Liittynyt:
  20.10.2002
  Viestejä:
  165
  Likes Received:
  0
  :lol1: Kiitos päivän piristyksestä :lol1:
   
 20. VoimaSika

  VoimaSika

  Ikä:
  39
  Liittynyt:
  10.11.2002
  Viestejä:
  196
  Likes Received:
  4
  Pakkohan sitä on pistää kortensa kekoon...Eräs nimeltä mainitsematon jätkä päätti kavereitten kanssa Porin Urheilutalolle kokeilemaan ihan läpällä kuinka monta kertaa mahtaa tanko nousta:lol2: Ei siinä sitten mitää kaveri nosteli siinä sitten ja alko pikkuhiljaa tekee aika tiukkaa(kaverin penkki max.120kg):kippis1: vähän ajan päästä punttikselle juoksi semmossii 16-18 kesäsii aeribic tyttöi ja kaveri ei enää jaksanu nostaa tanko rinnalta(Hyvä maitohapot). Tyttelit siin sit joutu tul auttaa kaverii et se tanko saatii pois siit rinnan päältä ja voitte uskoo et kaveri lähti nopeesti ja nolon:lol1:
   
  teflonheart tykkää tästä.

Jaa tämä sivu