Sorbus, väkevät viinit, viski88, kossu ... Keskustelua "huonommista" alkoholijuomista

Viestiketju osiossa 'Kotitalous' , aloittaja Huppe, 2.11.2006.

  1. Jakob

    Jakob

    Liittynyt:
    26.12.2002
    Viestejä:
    6 734
    Likes Received:
    98
    Todellakin moro. Kuka helvetti suostuu maksamaan 30€ tosta pullosta kun puolella hinnalla saa paljon parempaa tavaraa. Tiskivesi ei maksa sitten juuri mitään.

    Voihan tätä tietenkin ajatella imagokysymyksenä:jahas:

    E: ja edelleen on tarvettä tyhjälle jaakko pullolle. 30€ rekvisiitasta on hiukan liikaa.
     
  2. Justin

    Justin

    Liittynyt:
    28.10.2002
    Viestejä:
    208
    Likes Received:
    6
    Osaisiko pakkiksen nautiskelijat sanoa, mista aineksista saisi rakennettua mahdollisimman aidon oloisen Jallun? Pikaisella googlauksella ei loytynyt sen tarkempaa kuin perus 25% konjakkia ja 75% viinaa (tuonhan nyt kaikki jo tiesikin...)
    Mutta erityisesti mista konjakista ja viinasta tulisi mahdollisimman originelli tuotos?
     
  3. cryscythe

    cryscythe

    Liittynyt:
    14.11.2006
    Viestejä:
    3 943
    Likes Received:
    407
    Ei ole heittää mitään reseptiä kyl, mut alkoi kiinnostaa että miks haluat tehdä itse orginaali jallua? Aito jallu nyt ei ole kaupassakaan hinnalla pilattu.
     
  4. Justin

    Justin

    Liittynyt:
    28.10.2002
    Viestejä:
    208
    Likes Received:
    6
    Ei myyda Jallua taallapain...
     
  5. Huppe

    Huppe Iso Kingi H. Mode

    Ikä:
    43
    Liittynyt:
    1.6.2004
    Viestejä:
    16 121
    Likes Received:
    13
    Samaa reseptiä kaipailin itsekin kun asuin ulkomailla. Ja niin näköjäs oli tässäkin tapauksessa.

    Eniwei, tuo nykyjallu * sisältää käsitykseni mukaan halpaa brandya, mitä vain kohtuullista vodkaa sekä väriainetta ja aavistuksen sokeria. Aitoa ranskalaista konjakkia siinä tuskin on. Jostain luin että alunperin tuo tehtiin Saksalaisesta brandystä.
     
  6. Sumu

    Sumu Virallisesti oikeassa Mode

    Liittynyt:
    3.10.2002
    Viestejä:
    6 596
    Likes Received:
    11
    Mutta suurin ongelmahan on se että onko Jallu, eritoten yhden tähden, tähän vai tuohon parempien alkoholijuomien threadiin kuuluva? Itse ainakin vilpittömästi pidän Jallusta ihan noin niinkun maun puolesta ja kieltämättä status-arvokin on korkealla. Mahtava juoma, on taas parina iltana tullut ryystettyä pikku hömpsyt ja taitaa joutua ottamaan tänäänkin ihan pienen siivun.
     
  7. Inska

    Inska

    Liittynyt:
    18.11.2004
    Viestejä:
    5 039
    Likes Received:
    13
    Jos ja kun mulla on kaapissa Jallua ja VS konjakkia, niin otan mieluummin lasillisen Jallua. Se on jotenkin maanläheisempää ja perinteikkäämpää, mutta maku on kuitenkin pehmeä ja arvokas. Ja on siellä kaapissa paljon muutakin, mutta ne ei kuulu tähän threadiin. Eikä kuulu Jallukaan mielestäni tähän threadiin.
     
  8. modified

    modified

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    10 973
    Likes Received:
    0
    Huracán Añejo Reserva

    Maistuu siltä kuin ois puolet Leijonaa ja puolet jotain halpaa rommia sekaisin. Krapula tulee jos pelkästä ajatuksesta.
     

Jaa tämä sivu