Tänne kaikki pari- ja ihmissuhdeongelmat

Viestiketju osiossa 'Seksi - parisuhteet - deitti' , aloittaja Eleonoora, 24.11.2005.

 1. Delgado

  Delgado Base animal

  Ikä:
  35
  Liittynyt:
  9.1.2010
  Viestejä:
  12 915
  Likes Received:
  3 450
  Sukupuoli:
  Nainen
  Jos nyt niihin onnekkaisiin (ja tänä päivänä harvinaisiin) ihmisiin sattuu kuulumaan, jotka eivät ulkonäöstään suurta joukkoa vikoja peiliin katsoessa löydä, niin kannattaako siitä tehdä itselleen ongelmaa väkisin? Sanoit että vieraat ihmiset saattavat kommentoida, mitä ne sitten sanovat, positiivista vai negatiivista?

  E. mä en nyt hetkeäkään usko, että olisi kovinkin tavallista että pidemmissä suhteissa kantava voima olisi toisen ulkonäkö - enemmän siihen kiinnitetään alussa huomiota. Ehkä on ollut sattumaa, että aiemmat kaksi miestä ovat tarttuneet siihen.
   
 2. Katharina

  Katharina

  Liittynyt:
  6.4.2014
  Viestejä:
  2 233
  Likes Received:
  576
  Sukupuoli:
  Nainen
  Kaupunki:
  Espoo
  Ei kannata enää pohtia niitä vanhoja suhteita ja mitä mieltä oikeasti olivat mistäkin, parempi unohtaa vaan kokonaan.

  Suurin osa naisista varmasti kotona mieluiten hengailee rennoissa vaatteissa ja meikittä (paitsi esim työpäivän jälkeen) ja ei aina tarvitse jaksaa laittautua. Eikä kannata liikaa keskittyä etsimään vikoja omasta kropasta, ei kukaan ole täydellinen. Miehesi on kuitenkin valinnut sinut juuri tuonlaisena, joten ei liikaa tarvinne muutosta hakea.

  Rahan meno tosiaan vaihtelee. Alkuun jos hankit uusia tuotteita, niin se maksaa, mutta niillä voi pärjätä melko pitkään. Kosmetologilla jos käyt, niin varmasti suosittelee sinulle kaikenlaisia heidän omia tuotteitaan, jotka ovat yleensä sieltä kalliimmasta päästä. Eli siihen voi varautua etukäteen ja se on yllättävän kivaa, kun joku suosittelee, että tämä olisi kuin sinulle tehty ;). Marketeista saa halvemmalla vastaavia ja valikoima on runsas.

  Vaateliikkeissä tehdään pukeutumisneuvontaa, mutta silloinkin kannattaa pitää järki päässä eikä ostaa ihan kaikkea suositeltua :D. Myyjältä voi muutenkin kysyä neuvoa aina vaikkei tuota koulutusta juuri hänellä olisikaan takana.

  Täällä saitilla pyörii melko paljon naisia, joten hyvin voit kokeilla löytyisikö täältä punttimimmeistä uusi shoppailukaveri tms :)
   
 3. DÄNI

  DÄNI

  Liittynyt:
  3.2.2009
  Viestejä:
  2 767
  Likes Received:
  0
  Kannattaa kuitenkin muistaa, että ensimmäisessä ja toisessa kuussa kulut ovat huomattavasti suuremmat, mutta tasaantuvat ajan kanssa. Jos hiukset leikataan kivasti pitkään malliin niin ei siellä kampaajalla tarvitse joka kuukausi juosta. Ainakin Sokoksella (Tre) kosmetologit neuvovat ihan ilmaiseksi meikkaamisen ja kulmien muotoilun kanssa, tuotteet toki maksavat jotain. Vaatekaapin uudistaminen maksaa kerran isommasti, mutta jos se on osattu päivittää klassisesti, niin ei niitä uusia rättejä tarvitse koko aikaa olla ostamassa.

  Jos asut lähellä Tamperetta niin voin lähteä sun kanssa shoppailemaan vaatteita :)
   
 4. Aynir

  Aynir

  Liittynyt:
  24.4.2008
  Viestejä:
  31
  Likes Received:
  0
  Delgado: Aika epämääräistä kommenttia se on. "Miten sä voit olla ton näköinen? " Ai minkä näköinen? "No tommonen, en mä osaa selittää. " Selän takaa kuulee usein enemmän, yleensä naisilta: "Kato miltä toi näyttää, onneksi en ole tommonen." Miehet vaan aika neutraalisti toteaa että olenpas minä pieni ja olenko ulkomaalainen? Ehkä Aasiasta? Ei ole itämaista verta, saamelaisia todennäköisesti molemmissa suvuissa kun sukujuuret on Lapissa.

  En osaa sanoa mitään tuohon olenko hankkimassa ongelmia jos alan katsomaan itseäni kriittisesti kun ei ole kokemusta.

  Hyvän näköiset farkut muuten, täytyy sovitella jos jostain löytyy. Erikoiset takasaumat :)
   
 5. Invisus

  Invisus Kolmen kolon kuningas

  Ikä:
  36
  Liittynyt:
  26.5.2005
  Viestejä:
  7 182
  Likes Received:
  3 077
  Täältä on tullut jo naisilta niin hyvää neuvoa ja kommenttia etten nyt pahemmin siihen mitään lisäile enää, mutta;

  Sitten ei muuta kuin annat palaa vaan. Kyllä selkeästi koet että tuossa on kannattavuutta ja näin rehellisenä miehen mielipiteenä arvostan tuollaista ajattelumallia, että "jos se multa ei ole niin paljoa pois, niin miksi ei yrittää miellyttää hieman". Ei nyt vaikuta siltä että se olisi jotenkin suunnaton kompromissi, ja taatusti tällä uteliaalla asenteella voi olla hyvinkin palkitseva lopputulos.
   
 6. SIC-

  SIC-

  Liittynyt:
  21.7.2004
  Viestejä:
  15 803
  Likes Received:
  1 293
  Postaa pari kuvaa vaatetuksestasi ja hiustyylistäsi, niin kerron mikä mättää. Suttaa vaikka kasvot paintilla jos et halua näyttää kasvoja.
   
 7. ya-ya

  ya-ya

  Liittynyt:
  8.3.2012
  Viestejä:
  4 681
  Likes Received:
  1 471
  Sukupuoli:
  Nainen
  Jos mies on pitänyt sun ulkonäköä siinä määrin kiinnostavana, että on ylipäätään alkanut siihen, ja vieläpä jatkanut suhdetta 4-6 vuotta, mun on kyllä hyvin vaikeaa uskoa, että se ulkonäkö on se päällimmäinen syy eroon. Ellei sitten siinä ole tapahtunut radikaalia muutosta. Jos nykyinen ei koe tarvetta muutokselle, kannattaa huomioida sekin vaihtoehto, että hän ei halua sun muuttuvan. Missään herran nimessä en alkaisi karsia harrastuksia sen takia, että rahat riittäisi ripsariin, jos nyt oikeasti ei tee tätä itsensä takia vaan siipan, ja siippa ei ole mitään muutosta edes ehdotellut. Jossain vaiheessa voi alkaa katkeroittaa.

  Mielenkiintoista kuitenkin, että vielä jostainpäin Suomea löytyy kokonainen tuttavapiiri, jossa pukeutumiseen tai ulkonäöstä huolehtimiseen suhtaudutaan porttiteorialla. Voi se varmaan tavaksi jäädä jos lopputuloksesta itse pitää, ehkä se sitten on sitä koukuttumista.

  Melkein tekis mieli kysäistä, onko tässä pieni provoilunpoikanen kysymyksessä, mutta ehkä sitten ei. Joku naispitoisempi foorumi voisi olla antoisampi meikkivinkkien ja hiustyylien etsintään. Kyllä noin fiksu likka varmasti ilman kosmetologia ja pukeutumisneuvojaakin pääsee alkuun vaikka ihan youtube-videoiden ja blogien avulla.
   
 8. Randol

  Randol VIP

  Liittynyt:
  1.8.2003
  Viestejä:
  257
  Likes Received:
  3
  Aika mielenkiintoinen probleema Aynirilla; Luulisi näin äkkiseltään että jos yhtäkkiä "ulkonäkö ei nappaa" niin se liittyisi nimenomaa kroppaan ja sen koostumukseen kuin suoranaisesti tyyliin (ellei tietenkään ole tapahtunut jotain täyskäännöstä siinä); Ovatko miehet yhtään avanneet tätä tarkemmin? Varmaan tietenkään ihan kauheana ei ole huvittanut vääntää veistä omassa haavassa mutta kyllähän tuo aika erikoiselta syyltä tuntuu lopettaa pitkä suhde.
   
 9. D.Yates

  D.Yates

  Liittynyt:
  7.1.2004
  Viestejä:
  13 095
  Likes Received:
  732
  Vähän tässä alkaa kieltämättä mielenkiinto heräämään että millainen menninkäinen siellä on. :)

  Onhan toi sellainen indikaattori että jotain voisi vähän muuttaa jos ei se ajatuksena kauheasti omaa ideologiaa loukkaa. Panostaa sitä ulkonäköönsä muutkin ihmiset keskimäärin kuitenkin. Joku sellainen täydellinen muodonmuutos -tyylinen ratkaisu vois olla kätevä, mutta taitaa olla hintavia jos ei tv-ohjelmaan lähde.
   
 10. Delgado

  Delgado Base animal

  Ikä:
  35
  Liittynyt:
  9.1.2010
  Viestejä:
  12 915
  Likes Received:
  3 450
  Sukupuoli:
  Nainen
  Jos nyt olisikin niin, että Aynir on jotenkin mittasuhteiltaan, kooltaan, luuston rakenteelta, mitä nyt näitä onkaan, jotenkin poikkeavan näköinen, niin voiko tätä asiaa edes muuttaa kamalasti?
   
 11. ya-ya

  ya-ya

  Liittynyt:
  8.3.2012
  Viestejä:
  4 681
  Likes Received:
  1 471
  Sukupuoli:
  Nainen
  Sosiaalista haittaa aiheuttavan ulkonäköpoikkeaman voi varmaan saada korjautetuksi vaikka julkisen terveydenhuollon piirissä. Tosin jos kysymys ois jostain tän vakavuusluokan ongelmasta, vois kuvitella että asianomainen tietäis itsekin mistä on kysymys.
   
 12. Steffecent

  Steffecent

  Liittynyt:
  18.10.2012
  Viestejä:
  280
  Likes Received:
  6
  Aynir jos tosiaan uskallat niin postaa ihmeessä kuva itsestäsi vaikka se naama sutattuna. On sen verran villin kuuloista settiä että minäkin näin miehenä mielelläni kerron ihan suoraan missä mättää tai mikä näyttää omaan silmään oudolta jos jotain sellaista on. Todella vaikea kuvitella miksi ihan tuntemattomatkin ihmettelisivät "miten voi näyttää tuolta", "onneksi en itse näytä samalta" jos nyt ei kuitenkaan oikeasti ole mitään ihmeellistä fyysistä poikkeamaa keskellä naamaa, käyttää normaaleja farkkuja ja trikoopaitoja sekä laadukkaita kenkiä ja pitkiä takkeja? Jokin tässä nyt vain on hyvin hämärää enkä ole itse kohdannut vastaavaa tai kykene kuvittelemaan kahden pitkän suhteen kaatumista ja noita tuntemattomien kommentteja kun puheistasi päätellen ihan suhteellisen normaalisti kuitenkin pukeudut.

  150e budjetti vuodessa vaatteille tai muuten ulkonäköön tosin on omastakin mielestä todella vähän vaikka mies olenkin enkä omasta mielestäni mikään täysi metroseksuaali. Naiselle varsinkin, oman kokemukseni perusteella usealla naisella menee 5-10 kertaa tuon verran rahaa vuodessa kohtuullisen helpostikin.. Vaatteet, laukut, kengät, meikit, kampaajat jne, noihin saa kyllä halutessaan upotettua aika hyviäkin summia.
   
 13. Sumu

  Sumu Virallisesti oikeassa Mode

  Liittynyt:
  3.10.2002
  Viestejä:
  6 596
  Likes Received:
  11
  Olen mielestäni melko perusmies, en tosiaankaan mikään huoliteltu metroseksuaalin ilmentymä tms, mutta tuo 150e/v vaatteisiin ja hiustenleikkuuseen on todella vähän. 150 eurolla ylläpitää juuri ja juuri kuluvien vaatteiden varastoa (sukat, boxerit) ja ehkä tsägällä ostaa yhden t-paidan, muuta sillä ei saa siis jos sitäkään. Muutaman laadukkaan ja hyvännäköisen merkkituotteen ostaminen tarkoittaa sitä että tuo budjetti on aika lailla käytetty. Toki jotain citymarket/prisma sälää tuolla saa, mutta se sälä sitten näyttääkin siltä. Tuolla budjetilla kengistä ei tarvitse edes puhua. Ja jos puhutaan naisen perustarpeiden ylläpidosta, niin tuo 150e taitaa mennäheittämällä niihin. Pikkuhousut eivät käsittääkseni ole kovin kallis investointi, mutta rintavarustuksen verhoilu edes semilaadukkailla tuotteilla maksaakin sitten jo jotain ihan muuta, varsinkin jos hommaan sotkee vielä urheiluun sopivia vaatekappaleita. Mä maksan hiuksieni leikkaamisesta ainakin paikallista markkinahintaa selvästi alemman hinnan ja siitä huolimatta pelkät hiukset vievät ilman vahaa/geeliä/whatevah tuon 150e vuodessa.

  Ja jos vielä itse aiheeseen palaa, niin kuulostaa aika uskomattomalta että vasta vuosien jälkeen joku uskaltaa sanoa että ulkonäkö ei natsaa. Mitä helvettiä siinä suhteessa on sitten alun perin edes tehty jos toinen osapuoli ei ole houkuttelevan näköinen? En jaksa uskoa että ulkonäkö olisi se lopullinen ongelma, mutta voin hyvin kuvitella että se on osatekijä. Kylmä fakta on vaan se että edes kekseliäin ihminen ei nykyhintatasolla pidä tuolla 150 eurolla yllä kovinkaan nykyaikaista ulkonäköä. Nyt kun tarkemmin ajattelee, niin budjetti luo mulle mielikuvan kauhtuneesta ja lähes hoitamattomasta ulkonäöstä. Valitettavasti.
   
 14. Delgado

  Delgado Base animal

  Ikä:
  35
  Liittynyt:
  9.1.2010
  Viestejä:
  12 915
  Likes Received:
  3 450
  Sukupuoli:
  Nainen
  No jos se on juuri se pienikokoisuus mistä Aynir itse puhui? Jos vaikka aasialaisia katselee, niin näyttävät suomalaisen silmään osa vähän erikoisilta, koska kehon mittasuhteet ovat erilaiset pienillä ihmisillä kun ihminen ei vain pienene 1:1 suhteessa kaikkialta tasaisesti. Vaikea kyllä ajatella että se olisi oikeasti ongelma miehille ja suhde kaatuisi siihen varsinkin monen vuoden jälkeen. Tulipa mieleen, että sanoiko Aynir missään, minkä ikäinen on? Ovatko nämä 4-6 vuoden suhteet tapahtuneet aikuisten miesten kanssa vai onko ainakin toinen ollut jokin alle parikymppisten suhde? Teineiltä tuollaista voisikin odottaa.
   
 15. Mopsy80

  Mopsy80 Hopeless Gage

  Liittynyt:
  22.7.2012
  Viestejä:
  7 120
  Likes Received:
  705
  Sukupuoli:
  Nainen
  Listaanpa äkkiä, kuinka paljon ja mihin mulla on mennyt ulkonäköön rahaa kuluvan kuun aikana. Varmaan unohdan jotain.
  Kertakäyttöteriä Lidlistä 3€, hiusväri (tarjous) 10€, Lontoosta kengät, mekko, paita ja pari nahkaista rannekorua yht. satiiniyöpaita halvalla ebaysta 7€, hoitava peitevoide näppylöille 25€, jalkaraspi 7€, hiuslenkkejä 5€, vaatteita HerSecretistä 90€...(kaikki aletuotteita)
   
 16. Aynir

  Aynir

  Liittynyt:
  24.4.2008
  Viestejä:
  31
  Likes Received:
  0
  Hei, tämä keskustelu on avannut ihan uusia mahdollisuuksia mieleen. Näyttää todennäköiseltä että homma mättää juurikin tuon vaatetuksen osalta, jos kerran normipirkko käyttää niin paljon enemmän rahaa siihen. Täytyy pohdiskella ja opiskella vähän muotia.
  En missään nimessä haluaisi laittaa kuvaani tänne. Olen hyvin tarkka yksityisyydestä ja hieman ujo. Mutta mistäköhän voisi ihan oikeasti saada rehellisen mielipiteen omasta kehosta, jos nyt vaan olen sokea itselleni? Sanoisiko joku PT esimerkiksi jo ammattinsa puolesta jos jokin seikka pistää silmään? Houkuttaisi luottamuksellinen ja ammattimainen arvio, vaikka varmasti te kaikki vapaaehtoiset, kiitos avusta, osaisitte asian myös kertoa.

  Kiitos shoppailuseuran tarjoamisesta, mietin asiaa. Pääkaupunkiseudulla asustelen ja mieluiten menen kauppaan, ostan sen minkä tarvitsen ja lähden pois. Ei siis ole kovin hekumallinen hetki minulle.

  Kavereiden kanssa ei puhuta ulkonäöstä. Vakka kantensa valitsee? Enemmänkin outoa olisi jos joku alkaisi pohtimaan mitä laittaisi päälle yms. Paitsi tietty jos pitää säähän varautua.

  Voi olla että eroissa oli taustalla jotain muutakin kuin ulkonäkö. Tosin en usko, vaikeata oli tuokin myöntää heille. Eivät osanneet selittää tarkemmin, vaikka asiaa kysyin. Harvoin mies naiselle käsittääkseni uskaltaa tuommoista syytä sanoa eroon jollei ilmapiiri ole tosi avoin kritiikille tai aihe vaivaa tosi kovasti.

  Katsellaan rauhassa tätä uutta suhdetta nyt molemmin puolin. Ainakin on kivaa ollut. Ja sitä tunnetta on paljon.
   
 17. Katharina

  Katharina

  Liittynyt:
  6.4.2014
  Viestejä:
  2 233
  Likes Received:
  576
  Sukupuoli:
  Nainen
  Kaupunki:
  Espoo
  Asun Espoossa, joten jos päätät haluta ihan tuntemattoman mielipiteen / shoppailuseuraa, niin mulle ainakin voit laittaa mailia, osoite on profiilissa :).
   
 18. DÄNI

  DÄNI

  Liittynyt:
  3.2.2009
  Viestejä:
  2 767
  Likes Received:
  0
  niin siis ehdotin itseäni shoppailuseuraksi koska olen vaateliikkeessä töissä (kohta viisi vuotta) opintojen ohella, eli joku käry olisi perus toimivan vaatekaapin ja asukokonaisuuksien rakentelusta :) toki varmasti apua löytyy lähempää myös ja on varmasti hyvää. Eipä tuo yhdessä shoppailu ihan kummallisin asia ole mitä tällä palstalla on keksitty yhdessä. Toki jokaisella on oikeus myös yksityisyyteen :)
   
 19. wigga

  wigga

  Liittynyt:
  6.8.2008
  Viestejä:
  3 304
  Likes Received:
  152
  Vaikutat kuitenkin siltä että järki on tallella. Mukava huomata että täällä moni on valmis auttamaan, ota ihmeessä vastaan apu, kerran tässä vain eletään :)
   
 20. ya-ya

  ya-ya

  Liittynyt:
  8.3.2012
  Viestejä:
  4 681
  Likes Received:
  1 471
  Sukupuoli:
  Nainen
  Voi olla, mutta kuvittelisin pienikokoisuuden olevan jo melko poikkeuksellista pienikokoisuutta, jos se saa ohikulkijatkin kiitollisiksi siitä etteivät ole samanlaisia. Tällöinkin uskoisin henkilön itsensä olevan tietoinen syystä. Mulla on kaveripiirissä muutama poikkeuksellisen lyhyt ja pikkuinen nainen, ja ainakin heidän suuntaansa palaute molemmilta sukupuolilta on enemmänkin myönteistä kuin kauhistelevaa.

  Tai mitäpä minä tätä spekuloimaan, tokihan Aynir tietää kuinka pitkä on.

  Jos sen virheen löytämiseen tarvitaan ammattilaisen arvio, se ei varmasti ole sitä luokkaa oleva poikkeama, että kaataisi nykyisen suhteesi. Mene ihmeessä PT:lle jos siltä tuntuu, mutta en usko että siellä yllättäen paljastuu jotakin mullistavaa ja sinulle täysin uutta ulkonäöstäsi.

  Ehkä se poikaystävän sanaan uskominen vois olla hyvä idea, jos hänestä missään ei ole ihmeempää vikaa?
   

Jaa tämä sivu