Tänne kaikki pari- ja ihmissuhdeongelmat

Viestiketju osiossa 'Seksi - parisuhteet - deitti' , aloittaja Eleonoora, 24.11.2005.

 1. Ultimecia

  Ultimecia

  Ikä:
  37
  Liittynyt:
  29.6.2005
  Viestejä:
  9 142
  Likes Received:
  567
  Sukupuoli:
  Nainen
  Kaupunki:
  Dagobah
  Mun mielestä se, että kamat ovat "yhteisiä" yhdessä asuessa tarkoittaa sitä, että esim. mies voi ihan rauhassa katsoa minun itselleni ennen seurustelua ostamasta telkkarista ohjelmia ja ajatella että se on meidän telkkari, ei sitä että kamoja lainaillaan ympäri kyliä. Ei edes niitä millilleen 50/50 yhdessä ostettuja kamoja. Jos meillä on jotain yhteistä/yleistä suihkusaippuaa niin kummankin saunavieraat voivat käyttää sitä ihan vapaasti, mutta esim. toisen deodoranttia ei mennä hakemaan kaikkien käytettäväksi.

  Yhteinen ei siis tarkoita, että kaikkien omaisuutta, vaan niiden keiden yhteinen se on.
   
 2. Lätkävaimo

  Lätkävaimo

  Liittynyt:
  14.9.2012
  Viestejä:
  299
  Likes Received:
  0
  Useamman viestin verran tänne ihmissuhdesotkujani puitua on aika tehdä yhteenveto ja kysyä arvon pakkislaisten mielipidettä siihen perimmäiseen kysymykseen jota nyt tajuan itsekin pohtineeni alusta asti, mutta jota en halunnut itsellenikään aiemmin myöntää. Tykkääkö se minusta oikeasti?

  Kyseessä on siis pomoni johon aloitin suhteen oikeastaan saman tien, sillä kuten mainittua, molemminpuolinen kemia oli käsinkosketeltava. Pomo sattui olemaan varattu joten sovimme jutun olevan pelkkää seksiä. Jossain kohden aloin kuitenkin kuulla ohimennen lauseita kuten "pidän sinusta paljon" ja jossain kohtaa mies kertoi epäilevänsä parisuhdettaan ja ei koe rakastavansa naisystäväänsä. Minä herätin hänessä tunteita, joita hän ei ole kokenut aikoihin. Tietysti ajattelin kyseessä olevan vain varatun miehen sweet talk jotta P:n saaminen olisi varmaa jatkossakin. Riitelimme, lähinnä koska minä piilomustasukkaisena kiukuttelin ja suoranaisesti haastoin riitaa. Kerran erään riidan jälkeen mies sanoi hänellä olevan tunteita minua kohtaan. Sitten mies menikin jättämään naisystävänsä ja me alettiin tehdä asioita enemmänkin vapaa-ajalla, siis muuta kuin seksiä.

  Mihinkään parisuhteeseen emme tietenkään ole hypänneet ja työkuvioiden vuoksi se olisi melkein mahdotontakin. Mutta voiko tästä koskaan tulla mitään? Mistä tietää onko mies oikeasti, vakavissaan sinusta kiinnostunut syvällisellä levelillä?
   
 3. Lemminkainen

  Lemminkainen

  Liittynyt:
  18.10.2012
  Viestejä:
  1 366
  Likes Received:
  0
  Ei. Onko muita kysymyksiä?
   
 4. Crafin

  Crafin

  Liittynyt:
  30.4.2013
  Viestejä:
  693
  Likes Received:
  16
  Sukupuoli:
  Mies
  Oiskoha helpompaa istua alas ja puhua nämä asiat sen miehen kanssa eikä arvuutella omassa päässä. On varmasti kiinnostunut jos jätti jo tyttöystävänsäkkin ihan sinun takia ja että vietätte muutenkin aikaa kuin sängyssä, eikös tuo ole jo sitä niin sanottua tapailua.
   
 5. Invisus

  Invisus Kolmen kolon kuningas

  Ikä:
  36
  Liittynyt:
  26.5.2005
  Viestejä:
  7 182
  Likes Received:
  3 077
  Tykkää. Sillä perusteella että se dumppas naisystävänsä koska kiinnostui sinusta (huomasi ettei ainakaan naisystävästä ollut niin kiinnostunut). Riittääkö pelkkä tykkääminen sitten? Tuskin. Elätte nyt hetken huumaa, sitä jännityksen tilannetta. Vastaukset kysymyksiisi tulevat sen jälkeen, ja pahaa pelkään että totuus on karumpi kuin haaveet.
   
 6. Lipolyysi

  Lipolyysi

  Liittynyt:
  6.3.2013
  Viestejä:
  2
  Likes Received:
  0
  No kirjoitetaan vaikka tänne. Taustatiedot, minä 30v ja tyttö 25. Tavattiin tuossa vajaat pari kk sitten baarissa, kysyin tyttöä treffeille ja mentiin sitten treffeille. Perussetit, ollut aina mahtavaa yhdessä kun ollaan nähty ja seksikin on ollu huippua. Ollaan viestitelty toisille melkeinpä joka päivä eka tapaamisen jälkeen, aivan tämän viikon alkuun. Nyt sitten tytöllä on ollut kuulemma paljon muuta ohjelmaa ja ei olla sitten nähty muuta kuin sattumalta törmätty jossakin kaupassa tjsp.

  Tuo viestittelykin sitten ollut vähenemään päin ja sydämien tai selfien sijaan sieltä tulee peukkua tai ok:ta vastaukseksi. Keskiviikkona sieltä sitten tuli jotain "miten sulla menee" tyylistä ja ilmeisestikkin tässä vaiheessa oma peli karkas vähän näpistä kun vastasin, että normit että hyvin menee ja lähetin vielä perään että "laitahan viestiä kun haluat nähdä taas =)". Kuulemma kiirettä on ja sitä rataa, mutta mietityttää kuinka kiire voi olla kun asutaan 1km päässä toisista ja jos haluaa nähdä edes tunnin verran niin kestää 5min polkea pyörällä kylään. Tuon jälkeen sieltä ei ole kuulunut enään mitään. Tässä vaiheessa oon tehny sen johtopäätöksen että nyt alan vaikuttamaan vähän takertuvalta jos koodailen joka päivä.

  Ihmetyttää vaan ihan vitusti, kun kaikki tuntu menevän niin loistavasti ja nyt sitten feidataan ihan täysillä.
  Joko luovutetaan vai vieläkö tästä voi kehkeytyä mitään?
   
 7. Mopsy80

  Mopsy80 Hopeless Gage

  Liittynyt:
  22.7.2012
  Viestejä:
  7 120
  Likes Received:
  705
  Sukupuoli:
  Nainen
  ^ei kai tossa auta kuin vanha kunnon suoraan kysyminen?

  Tossa vaiheessa peukku ja ok ei kyllä lupaa hyvää.....
   
 8. JudoHemmo_85

  JudoHemmo_85

  Ikä:
  33
  Liittynyt:
  29.8.2006
  Viestejä:
  16 336
  Likes Received:
  2 852
  Sukupuoli:
  Mies
  Tuo on kokemukseni mukaan ihan normaalia. Todennäköisesti tuosta ei tule mitään sen kummempaa, mutta ainahan voi uskoa parempaan huomiseen. Olen muutaman kerran ollut samanlaisessa tilanteessa, eikä silloin ole tapahtunut käännettä parempaan.
   
 9. func

  func

  Liittynyt:
  30.4.2008
  Viestejä:
  5 133
  Likes Received:
  3
  Sukupuoli:
  Mies
  Ihminen on kyllä aivan helvetin outo ja parisuhteissa vielä enemmän.
  Jos jostakin tulis vielä sellainen ihminen jonka päätä ei vielä ihan kokonansa olis tällä koohotuksella sekotettu. Meinaan ettei se ymmärtäis maailmasta muuta kuin mikä on järjellistä ja tarpeellista, niin sanon että se ihmettelis.
   
 10. DÄNI

  DÄNI

  Liittynyt:
  3.2.2009
  Viestejä:
  2 767
  Likes Received:
  0
  Luultavasti mimmillä on kiinnostus hiipunut. Minusta kannattaa himmata yhteydenottoja, koska liian päällekäyvällä asenteella ei voi tuossa tilanteessa voittaa enää mitään.
   
 11. D.Yates

  D.Yates

  Liittynyt:
  7.1.2004
  Viestejä:
  13 095
  Likes Received:
  732
  Päämäärä saavutettu, time to move on.
   
 12. kahvikuppi_

  kahvikuppi_

  Liittynyt:
  22.10.2014
  Viestejä:
  71
  Likes Received:
  0
  Auttakaa mua ymmärtämään mitä miehen päässä liikkuu:

  Tapasin pari kk sitten ihanan miehen ja nyt viimeiset kolme viikkoa ollaan tapailtu todella tiiviisti, asuin esimerkiksi suurimman osan viikosta hänen luonaan ja hän koko aika puhui siitä, että haluaisi, että olen hänen tyttöystävänsä. Hän jopa puhui yhteen muuttamisesta yms. Minä olen taas ollut hiukan viileämpi ja etäisempi ja haluannut edetä rauhassa.

  Nyt kuitenkin viimeiset pari kertaa kun näin miestä, niin hän käyttäytyi todella etäisesti - oli jotenkin ihan omissa ajatuksissa koko aika. Minä taas olin tuolloin puolestani ehkä jopa vähän liikaakin miehen kimpussa hakemalla huomiota(pussailemalla ja iholla kiinni koko aika). Ajattelin sitten fiksuna, että annan miehelle omaa aikaa enemmän ja sanoin, että olisi hyvä jos pidetään hieman omaa aikaa nyt. Tämän jälkeen mies ei ottanut minuun mitään kontaktia ja laittoikin sitten kolmantena päivänä viestiä ja sanoi, että olen varmasti oikeassa siitä että meidän tulisi olla enemmän erillään(eikä mitään muuta). Tähän en itse vastannut mitään(koska en yksinkertasesti tiedä mitä?).

  Olen ihan pihalla?? en yhtään tiedä millä mielellä mies tämän laittoi ja mulla on sydän tässä erittäin pahasti mukana mikä tekee kaikesta miljoona kertaa hankalampaa. Kyseessä on fiksu mies, jolla riittää naisseuraa, joten toisaalta mietin pelaako hän kanssani jotain tuolla ignooraus-taktiikallansa? vai suuttuiko hän siitä, että ehdotin että pidetään vähän erillään?

  Tietenkään totuutta en saa täältä, mutta olen ihan pihalla siitä pitäisikö minun soittaa hänelle/laittaa viestiä/ignoorata häntä yhtä lailla kuten hänkin minua nuo kolme päivää(ei vastannut pariin viestiini). Tunnen itseni ihan nuoreksi teinitytöksi kun tätäkin kirjoitan, mutta olen ihastunut pahemman kerran ja en tahtoisi mokata tätä :(
   
 13. mulme

  mulme

  Liittynyt:
  2.2.2009
  Viestejä:
  3
  Likes Received:
  0
  Ei hemmetti eihän tuosta voi millään tietää mitä miehen päässä liikkuu. Mikä näitä nykyajan ihmisiä oikein vaivaa kun parisuhteita lähdetään rakentamaan tuollaisen arvailukommunikaation kautta? Mikset kysynyt mieheltä että no mikä on,vaikutat vähän etäiseltä? Ihan totta puhuen ei täällä kukaan voi tietää mitä jätkän päässä on liikkunut,oliko mummo kuollut vai maito loppu. Se että itse ehdotat etäisyyden ottamista kuitenkin toivoen kaikkea muuta kuin omaa tilaa ei edesauta sua ihmissuhderintamalla etenemisessä yhtään. Eikä siis se että itket asiaa nyt netissä,täällä. Soita sille ja kysy,nothing to lose. Jos sitä ei vaikka kiinnostakaan enää niin yksi puhelu ei siihen vaikuta.
   
 14. Poppis

  Poppis

  Liittynyt:
  9.10.2010
  Viestejä:
  1 647
  Likes Received:
  469
  Olisko vähän pahoittanut mielensä kun hän olisi halunnut olla tiiviisti sun kanssa ja pelkää nyt että hän on enemmän kiinnostunut susta kuin sinä hänestä, ja miehenä vähän hävettää myöntää tämä tms.
  Jos haluat kuitenkin yrittää tämän kanssa, laita vaan viestiä ja sit jossain kohtaa selität että haluat edetä hitaammin mutta että haluat kuitenkin edetä juuri hänen kanssaan.
   
 15. D.Yates

  D.Yates

  Liittynyt:
  7.1.2004
  Viestejä:
  13 095
  Likes Received:
  732
  Parhaiten hommat toimisi jos kumpikaan ei pelailisi. Miehen puolesta tietty ei tiedä kerrotun perusteella, mutta itse jo tunnustit pelanneesi koko ajan, ensin oltiin kylmää ja sitten ehdoteltiin erillään olemista. Eli homma meni täysin oman pelisi mukaan.
   
 16. carcayu

  carcayu

  Liittynyt:
  13.6.2008
  Viestejä:
  3 718
  Likes Received:
  2 083
  Minun nainen-mies sanakirjassani tuo tarkoittaa miesten kielellä: Pakit tuli.
  Tähän taas ainoa oikea ratkaisumalli itseäänkunnioittavalle miehelle on: Jatka eteenpäin, äläkä vilkuile taaksesi.

  Jos olet oikeasti kuumana tuohon mieheen niin nähdäkseni pahemmin ei voi kommunikaatiota ryssiä. :rolleyes:
  Jos olisin itse tuo mies niin luultavasti olisin poistanut sun numeron kännykästä ja olisin parhaillaan salilla hakkaamassa säkkiä moodissa vitutus-maximus.
   
 17. Randol

  Randol VIP

  Liittynyt:
  1.8.2003
  Viestejä:
  257
  Likes Received:
  3
  Juurikin näin :D tuohan tarkoittaa niitä ns. pehmeitä pakkeja
   
 18. no-body

  no-body huuhaa VIP

  Ikä:
  40
  Liittynyt:
  5.10.2004
  Viestejä:
  10 693
  Likes Received:
  2 150
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Espoo
  Tuossa vaiheessa on aika helppo tehdä johtopäätös, että olet päätön kana ja tuuliviiri, eikä kukaan täysjärkinen mies jaksa tuhlata aikaansa sellaisiin. Lisäksi, kuten jo todettiinkin, "omaa aikaa" = pakit eli epic fail, jos et aikonut tarkoituksella antaa pakkeja.

  Jos haluat vielä yrittää pelastaa tilanteen, niin soita sille miehelle, kerro koko tämä stoori ja sekoilusi taustat ja että olet hommassa tosissasi. Jos sinulla käy tuuri ja mies ymmärtää, niin lopeta jatkossa tuo typerä shakinpelaaminen ja yritä hoitaa asiat ja epäselvät tilanteet avoimella keskustelulla aikuisen ihmisen tavoin.
   
 19. iivili

  iivili kollinmölliskö VIP

  Ikä:
  44
  Liittynyt:
  18.4.2002
  Viestejä:
  7 218
  Likes Received:
  273
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Turku
  Siis lähes 100% miehistä tulkitsisi tuon kahvikupin viestin juuri niin, että "Jaha, pakit tuli." ja unohtaisi ko mimmin samantien. Suurin osa miehistä on niin monet kaverikortit ja ns. pehmeät pakit (vitun typerä käsite, semmoiset sattuvat paljon enemmän sen kiertelyn ja kaartelun takia kuin suoraan sanottu "Ei tästä tule mitään. Et ole mulle sopiva." kommentti) saanut, että olettaa semmoisia jatkossakin saavansa todennäköisemmin kuin että natsaisi ja homma etenisi.

  Jos ko mies todella kiinnostaa, niin toimi no-bodyn neuvomalla tavalla. Sulla on vielä pienet mahkut, kun puhut todella suoraan, et tulkitse, etkä kommunikoi niin, että jäisi toiselle tulkinnanvaraa, vaan sanot kaiken asiaan liittyvän äärimmäisen suoraan ja rehellisesti.
   
 20. DÄNI

  DÄNI

  Liittynyt:
  3.2.2009
  Viestejä:
  2 767
  Likes Received:
  0
  Aika hyvä esimerkki jälleen kerran siitä, että yleensä saa juuri sitä mitä tilaa. Jos välttelee, kiertelee ja arvuuttelee, niin ei kannata kovin rankasti sydämistyä kun rupeaa tuuttaamaan lunta tupaan toisesta suunnasta.

  Itse suosittelisin, että kissa pöydälle vielä kerran ja keskustellaan kerran siitä, mitä molemmat nyt ihan oikeasti haluaa ja hakee. Jos orastava suhteen alku ei sitä kestä, ei se kyllä kestä paljoa muutakaan.
   

Jaa tämä sivu