"thai-hieronta"

Viestiketju osiossa 'Seksi - parisuhteet - deitti' , aloittaja naruranne, 15.5.2007.

 1. iloinenhylje

  iloinenhylje

  Liittynyt:
  11.6.2008
  Viestejä:
  522
  Likes Received:
  0
  Koko hoito tietenkin (:pano: ), enhän mä nyt jätä tulemisiani toisten varaan. Ei se oo ennenkään toiminu.
   
 2. Salmisen Simo

  Salmisen Simo

  Liittynyt:
  30.11.2002
  Viestejä:
  171
  Likes Received:
  0
  Jyppilässä tuli polttarisankaria sunnuntaina käytettyä käsihoidossa (80€).
  Vähän oli sellanen vanhempi akka ja toinen oli nuorempi mutta ei niin innokas.
   
 3. SerialLoser

  SerialLoser VIP

  Liittynyt:
  3.8.2005
  Viestejä:
  4 633
  Likes Received:
  32
  Entäs ne hierojat, millasia olivat?
   
 4. HABA82

  HABA82

  Liittynyt:
  26.8.2004
  Viestejä:
  320
  Likes Received:
  0
  Varoitus: erittäin kuvaileva raportti siitä kun menetin prostituutiopoikuuteni

  1.1. heitin pornokokoelmani roskiin ja päätin, että jatkossa mällään vain nukkuessa... No tänään sitten panetus oli jo niin infernaalisen sietämätöntä, että menin ilman suuria ennakko-odotuksia thai-hierontaan. 30-40 vuotias thaikkunainen kertoi hieronnan hinnaksi 25 euroa puolelta tunnilta. Ajattelin, että voi tuon summan näin kokeellisesti "hävitäkin", jos tulee huono kokemus.

  Vaikka kyseinen suht kuuma leidi sanoi, että kaikki pois, jätin bokserit jalkaan koska halusin antaa sen kuvan, että tulin paikalle viattomin ajatuksin. Loppu yllättikin minut perusteellisesti. Makasin mahallani ja sain niin mielettömän laadukkaan hierontaelämyksen, että ajattelin silloin olevani valmis maksamaan jatkossa suht säännöllisesti saadakseni kokea sen yhä uudelleen. Nimittäin jos tuntematon nainen saa kosketuksellaan (ja käyttämällä mm. kroppansa painoa) MINUT rentoutumaan, minut joka en yleensä uskalla edes vastata flirttailevaan katseeseen ja olen todellinen jäätymisen kuningas, niin silloin se nainen hallitsee jotain sellaista mitä suomalaiset naiset eivät. Ai että naisen koskettaessa voi myös keskittyä muuhunkin kuin itsensä tarkkailuun "ulkopuolelta"...

  En nyt jaksa kummemmin hehkuttaa sitä "tavallista" hierontaa. Se pyysi kääntymään ympäri ja tottakai minulla stondasi, kun se oli sisäreisiäni tietyllä tavalla hieromalla lähettänyt hemmetin miellyttävää energiavirtaa koko keskikroppaani (aina kun se kosketti, tuntui mahtava väreily ja sitä toivoisi kokevansa pienen ikuisuuden...). No se oli kyllä perseestä, kun se rupesi tökkimään "kohoumaani" sormella ja puhui kuin joku innostunut pikkutyttö vähän "kiusaavansa" minua :jahas: Se kysyi, haluaisinko hänen hierovan "täältäkin". Kysyin hintaa ja se oli kolmekymppiä. Oli tosiaan vähän jahas-olo sen pikkutyttö-tyylin vuoksi, mutta ajattelin että hoidetaan homma pois päiväjärjestyksestä, kun tänne asti tulin. Tuntui, että olisin kyllä helposti voinut kieltäytyäkin, mutta maksoin ja odotin "pikaista loppua", joka jättäisi "tässäkötämänytsittenolifiiliksen".

  Housut lähtivät ja sitten seurasikin kaikkien aikojen juhlaparaati. En todellakaan tiedä miten se sen teki, mutta painelemalla, puristelemalla ja vetelemällä vähän käytettyä genitaalistoani tietyistä kohdista tietyillä tavoilla se jotenkin sopivasti puudutti vehkeeni. Olin valmistautunut melkoiseen pettymykseen, mutta thaikkupa omistautuikin hommaan täydellä sydämellä. Se "elintasopakolainen" kyllä ansaitsi jokaisen euronsa. Paljon öljyä ja totaalinen keskittyminen mielihyvän maksimoimiseen. Siitä ei tullut jahas-fiilis (vaikka niin voisi luulla), kun se käytti sitä buddhalaisguruilta tuttua sihisevää chi-hengitystä jonka avulla he oletettavasti ohjaavat energiavirtaa. Mielenkiinnolla seurasin, kun hieronta ei saanutkaan äkkiloppua, vaan se vain jatkui ja uskoisin thaikun jotenkin aistineen ja hallinneen sitä, "missä vaiheessa kroppani menee". Yllättävää kyllä, seurailin toimenpidettä täysin rentona ja rauhallisena - lähinnä kiinnostuneena (fiiliksellä: katotaan mitä tuleman pitää), vaikka pelkkä kauniin naisen tuijotus esim. salilla saa mieleni kuhisemaan kuin Tokion metro.

  Sitten tunsin kuinka hitaasti, mutta voimistuen energia alkoi kasautua ja sitten, viimein se nainen räjäytti tajuntani uskomattomalla ilotulituksella. Se oli täysillä mukana tilanteessa ja käytti jotain outoa haukkovalta kuulostavaa "tantrahengitysjuttua" voimistaen "laukausten" intensiteetin siihen luokkaan, että hetken jo sekavasti pelkäsin henkisen valaistumisen olevan tuloillaan :D Se oli kaikkien aikojen paras perimäaineksen tykitykseni. Tuntui, kuin se olisi säilyttänyt valtavan intensiteettinsä lähestulkoon parikymmentä sekuntia - saattoi tosin ajantaju poiketa arkisesta. Nainen sanoi, että "sitä" vain tulee ja tulee ja toden totta - kyllä oli kivaa nähdä ensimmäistä kertaa aasialaisnaisen kädet perusteellisesti kuorrutettuina omalla DNA:lla :D

  Elikkäs, mitä jäi käteen? No omaan käteen jäi pari karkkia, jotka thaikku tarjosi lähtiessäni... Uskoisin olleeni erittäin onnekas hierojan suhteen. Nuorempi nainen olisi ehkä ollut kauniimpi, mutta ei tässäkään valittamista ollut ja vastaavaa taitoa + asennetta (onnistui ainakin vakuuttavasti antamaan sen kuvan, että tykkäsi siitä mitä teki) ei moni parikymppinen neito varmaankaan ole ehtinyt omaksua... Eräs työkaveri, jolla on takanaan pitkä historia maksetuista iloista, sanoi että kun on kerran kokeillut, siitä tulee vakituinen tapa. No jos hommaan itselleni säännöllisen "seksielämän" (joka tulee taatusti halvemmaksi kuin vaimon elättäminen :D ), taidan kokemani perusteella tukea jatkossakin "itämaista käsityötaitoa" ja ehkä, EHKÄ kotimaan kukkaset eivät jatkossa enää kasva niin korkealla jalustalla...
   
 5. waretus

  waretus

  Liittynyt:
  19.12.2008
  Viestejä:
  812
  Likes Received:
  0
  ui jumalauta :kuola:
   
 6. Numinous

  Numinous

  Liittynyt:
  18.6.2009
  Viestejä:
  1 873
  Likes Received:
  0
  Voi jumalauta, missä tää mesta on :D?
   
 7. Jani_88

  Jani_88

  Liittynyt:
  25.6.2006
  Viestejä:
  3 915
  Likes Received:
  0
 8. HABA82

  HABA82

  Liittynyt:
  26.8.2004
  Viestejä:
  320
  Likes Received:
  0
  No sekin paikka mainostaa vähän väliä lehdessä, että "Uusi hieroja!" Ei sitä varmaan kohta enää samasta paikasta bongaa. Ja asuinpaikkakuntani + jotkut aiemmat kirjoitukseni + vitun huono tuuri = bongattu HABA82
   
 9. TroynPaluu

  TroynPaluu

  Liittynyt:
  22.3.2008
  Viestejä:
  2 412
  Likes Received:
  1
  Kruunasi aamuni tuo tarina. Missä tämä on?
   
 10. Massman

  Massman

  Ikä:
  26
  Liittynyt:
  27.9.2009
  Viestejä:
  169
  Likes Received:
  0
  Aidon thaihieronnan voi saada vain thaikkulassa! Mikäs sen idyllisempää kun 8 verhoilla eristetyillä "hierontapaikoilla" litisee vain öljy ja esari ja mahla lentää kattoon :kippis1: :kippis1:
   
 11. Weak

  Weak

  Ikä:
  31
  Liittynyt:
  19.10.2004
  Viestejä:
  13 209
  Likes Received:
  18
  Ei perkele, alkoi itseäkin kiinnostamaan tuo paikka!!
   
 12. 123jippo

  123jippo

  Liittynyt:
  3.4.2003
  Viestejä:
  3 997
  Likes Received:
  3
  Aivan kamala paikka, hävittää pitää moinen paikka ja kaikkia asiakkaita rangaista ja paikan haavoittuvat työntekijä uhrit pelastaa jakamalla suomi tietoutta sossutädeiltä ;)
   
 13. Axelpass Tommi

  Axelpass Tommi

  Liittynyt:
  31.1.2010
  Viestejä:
  3 549
  Likes Received:
  1
  Miten tuo laskutus menee jos laukeamisessa kestää? Olisi kiva rentoutua esim. kauppalehden kanssa kun toinen hieroisi eksoottisesti veijaria.
   
 14. ollips

  ollips

  Liittynyt:
  7.1.2010
  Viestejä:
  7
  Likes Received:
  0
  Aivan, tuo kauppalehti toimisi siinä ikään kuin esileikkinä. :)
   
 15. Munakas

  Munakas

  Liittynyt:
  13.8.2009
  Viestejä:
  18 679
  Likes Received:
  2 703
  Sukupuoli:
  Mies
  romantiikan tappaja se on sanon minä!
  :D
   
 16. Mömmö

  Mömmö

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  2.11.2005
  Viestejä:
  1 904
  Likes Received:
  8
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Mä ainakin tulen nopeammin kun luen samalla kauppalehteä. Olenko ainut?
   
 17. Jami2003

  Jami2003

  Liittynyt:
  28.12.2006
  Viestejä:
  12 957
  Likes Received:
  619
  Riippuu pörssikursseista.
   
 18. Meak

  Meak

  Liittynyt:
  17.2.2008
  Viestejä:
  9
  Likes Received:
  0
  Olikohan vuonna 2006 kun kävin ensimmäisen kerran thaihieronnassa. Maksoin 35 euroa puolen tunnin hieronnasta. Noh ... loppujenlopuks sain tuolla 35 eurolla sen hieronnan, panon, iltapalan, ja sen hierojan puhelinnumeron, taidettii vielä jäädä kattelee televisioo pariks tunniks. Kävin siellä hierontolassa sit vielä myös myöhemmin pari kertaa hengailemassa ja paneskelemassa ... ilmaseks.

  Kyseessä oli siis työreissu vieraalla paikkakunnalla. Tuo on siis ainut kokemus thaihierontoloista Suomessa.

  Eli hyvät ensikokemukset on kyseisistä paikoista.
   
 19. Cartsa

  Cartsa

  Liittynyt:
  29.12.2009
  Viestejä:
  194
  Likes Received:
  0
 20. Meah

  Meah VIP

  Ikä:
  29
  Liittynyt:
  13.9.2005
  Viestejä:
  5 228
  Likes Received:
  224
  Sukupuoli:
  Nainen
  Toivottavasti tää ei pidä paikkaansa.:jahas: Kuinka mautonta ja törkeää. Mä jättäisin kyllä naimisiin menon väliin kokonaan kyseisen ihmisen kanssa jos tollasesta kuulisin. Kyllä sulhasen pitää osata kieltäytyä.
   

Jaa tämä sivu