UFC 207: Nunes vs Rousey 30.12.2016

Viestiketju osiossa 'Kamppailulajit' , aloittaja bebeto, 22.12.2016.

Tags:
 1. 45shelley

  45shelley

  Ikä:
  38
  Liittynyt:
  20.4.2002
  Viestejä:
  489
  Likes Received:
  54
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Ilta-Sanomien näkemys asiasta :)
   

  Liitetyt tiedostot:

  • Ronda.jpg
   Ronda.jpg
   Tiedostokoko:
   25,8 KB
   Katsottu:
   545
  LaiRoU. ja Patrick Bateman tykkäävät tästä.
 2. Karpaasi85

  Karpaasi85

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  10.8.2003
  Viestejä:
  1 470
  Likes Received:
  44
  Ei ollut mikään spektaakkeli eventti mun mielestä, mutta mahtava kokemus olla paikan päällä. Tunnelma oli paikottain katossa, varsinkin kun Cruz meinattiin tyrmätä. Rondan tyrmäys oli shokki, mutta pian yleinen mielipide oli selvillä - "Ronda on kannu ja olisi pitänyt lopettaa jo viime matsiin". Ihmiset lähtivät aika tyytymättöminä, varsinkin kun sattui olemaan pari hidastempoisempaa matsia aiemmin.

  Itselle suurinta viihdettä oli kuunnella jenkkiyleisön kommentteja "fights like a faggot" "what a pussy" "GET SOME"
   
  Kekewuu, åpoiuyt, kierojalka and 3 others like this.
 3. Wilbur

  Wilbur

  Liittynyt:
  25.2.2005
  Viestejä:
  2 101
  Likes Received:
  280
  Beautiful champ!
   
 4. Slaikka G.

  Slaikka G.

  Liittynyt:
  1.2.2014
  Viestejä:
  390
  Likes Received:
  303
  - TJ on kova kaveri. Toivottavasti saa Codya vastaan matsin. Se olisi varsin mielenkiintoista, kun tiedetään heidän taustat.

  - Cody otteli master class - ottelun. Todella hyvä matsi, jossa Cruzin oli väistettävä nuoren gurun tieltä. Summerin soidessa Dom katsoi Codya ilmeellä, että "well done kid"

  - Rondalle kävi juuri niin kuin veikkasin. En kuitenkaan olisi uskonut, että se noin nopsaan käy. Amanda on todella pätevä ottelija. Rondan pitää lopettaa. Taso on noussut hänen ohitseen. On kuitenkin judon olympia pronssi-mitalisti, strikeforcen mestari, ufceen mestari, recordi 12-2, lukuisia alle minuutin voittoja... yms.. että ei se ihan turha nainen ole. Nyt vaan jotain muuta tekemään. Aikansa kutakin.
   
  åpoiuyt ja kayttomies90 tykkäävät tästä.
 5. Kyöpeli

  Kyöpeli

  Ikä:
  32
  Liittynyt:
  23.5.2003
  Viestejä:
  2 588
  Likes Received:
  508
  Minä en usko että Rondan häviö oli niinkään kiinni päästä vain yksinkertaisesti siitä että pysty on huonoa. Näkyhän tuo jo ekassa häviössä että pysty on vuosia jäljessä divarin parhaista.
   
 6. Dazzk

  Dazzk

  Liittynyt:
  16.11.2016
  Viestejä:
  168
  Likes Received:
  34
  Codyn headmovementista tuli välillä mieleen Anderson Silva parhaimmillaan. Nöyryyttävästi antoi kädet alhaalla hakea tyrmäystä ja väisteli Cruzin painavat iskut. Kun Cruz nöyryyttää haastatteluissa niin Cory maksaa takaisin saaden Cruzin näyttämään hänen koiraltaan häkissä.
   
  åpoiuyt tykkää tästä.
 7. Arduous

  Arduous

  Liittynyt:
  13.6.2015
  Viestejä:
  1 409
  Likes Received:
  968
  Sukupuoli:
  Mies
  Minä taas uskon että Rondan häviö johtui sekä huonosta henkisestä tilasta että huonommasta pystyottelusta. Ne valmentajan huutelut on jo siinä vaiheessa turhia, kun on sekaisin iskuista.

  Rondasta näkee sen että ei ole tottunut ottamaan nuoresta lähtien iskuja vastaan, vaan on Judo pohjalta.
  Kun ensimmäisen kerran kunnolla välähtää päässä, niin alkaa ongelmat.
   
 8. asbesti

  asbesti

  Liittynyt:
  4.3.2013
  Viestejä:
  41
  Likes Received:
  0
  Cruz teki tyhmästi kun puski eteenpäin ja lähti iskujen vaihtoon Codyn kanssa. Cody on selkeesti vaarallisempi kun hakataan läheltä ristiin. Cruzin olisi pitänyt pitää etäisyyttä ja neppailla pisteitä.
   
 9. Spliffer

  Spliffer

  Liittynyt:
  27.3.2012
  Viestejä:
  378
  Likes Received:
  80
  Codyn pään liike ja väistöt on niin hyviä, että ei se kaukaa nekkailukaan olisi auttanut. Parempi voitti, thats it.
   
 10. asbesti

  asbesti

  Liittynyt:
  4.3.2013
  Viestejä:
  41
  Likes Received:
  0
  Parempi voitti ja parempi voittaa aina. Voi olla et Cody olisi voittanu otteli Cruz miten tahansa. Silti mun silmään Cruz otti pahasti damagea noista ristiinlyönti tilanteista. Cody ei ottanu damagea juuri ollenkaan.
   
 11. BabyJay

  BabyJay

  Liittynyt:
  4.12.2011
  Viestejä:
  5 915
  Likes Received:
  1 534
  Codylla oli loistava gameplan ja varmasti yllätti Cruzin eikä se ollu valmistautunu tollaseen otteluun. Samaa mieltä asbestin kanssa et mikäli rematch tulee niin pitäis välttää noita ristiilyömis tilanteita koska niissä se otti ne pahimmat osumat. Oli kyl ihan loistava matsi ja rematchia odotellessa ja uskon edelleen et Cruz pystyy voittamaan Codyn
   
 12. mvk

  mvk

  Liittynyt:
  5.4.2009
  Viestejä:
  197
  Likes Received:
  25
  Minusta tuntuu että Cruz yllättyi siitä ettei Garbrandt rynninytkään päälle. Muistaakseni tosi vähän Cody liikkui eteenpäin ekoissa erissä.
   
 13. lieska

  lieska

  Liittynyt:
  10.2.2003
  Viestejä:
  3 213
  Likes Received:
  406
  Tää ei nyt ollut mikään vuoden ykkös tapahtuma ollut, mut ihan jees. Ronda homma oli hyvin selkee jo ennakkoon. Jälkeenpäin ajateltuna hyvä ettei tarvinnut kuunnella sen narinoita haasttateluissa. Nunesilta perus suoritus, ei kannata seista Nunesin edessä. Nunes voisi haasta tulevan145 mestarin kun tulee mahdolliseksi. Cyborgi on tauolla doping rikkeen takia. Ronda voisi vielä käydä ottamassa eläkerahat Cyborgia vastaan. Sen matsin halusin vielä nähdä. Cyborgia saisi sydämensä kyllyydestä takoa Rondasta paskat pihalle. En vieläkään tajua miten kukaan on voinut nähdä Rondaa voittamattomana naisten mestarina. Varsinkin kun Cyborgi olisi ollut vastuksena.

  Cruz ja Garbrandt oli hyvä matsi. Vaikka Cruz vei kehän ulkopuoliset väittelyt 100-0 niin Garbrandt hallitsi matsia kokoajan. Codyn paini oli sen verran hyvää ei Cruz ei saanut Codya vietyä Mattoon samaan tapaan mitä muita aina kun haluaa. Codyn nyrkkeily oli sitten ihan eri tasolla ja jaljatyöskentely oli todella hyvää ja nopeaa. Cruz näytti jopa hitaalta, jalkojen ja käsien osalta. Siinä näki mitä se ikä tekee, vaikka Cruz ei myöskään mikään ikäloppu ole. Codyn kehän ulkopuolinen IQ ei ole sitä laatikon terävinta veitsi osastoa, mutta kehä sisäpuolella todella älykäs ottelija. Hyvä Gameplani ja eikä tunteet oleet pelissä. 4. erän 4 knockdownia vaan näytti kuinka kurinalaisesti Cody osasi otella, ei lähtenyt mattoon yrittämään mitään, kun tiesi että pystyssä haliitsee ottelua helposti. TJ vs Garbrandt on mielenkintoinen ottelu, ehkä TJ pystyy paremmalla painilla sotkemaan Codyn pystyä, vaikea sanoa, mutta tässä on 2017 yks parhaista otteluista tulossa. Marginaalit on todella pienet 135 sarjassa, ehkä Cruz olisi suuremmalla määrällä alapotkuja voinut saada parempaa tulosta, tuhra jossitella, nyt on uusia mestari ja ylivoimainen voitto. TJ:ltä myös järkevä ottelu, ei lähtenyt ristiin lyönteihin Linekerin kanssa ja sopivasti vei Linekeriä mattoon. Potki hyvin reisille ja päähän, sekä käytti Jabia. Lineker ei päässy kauhomis etäisyydelle ja joutui kokoajan hieman arvaamaan missä mennään. TJ mestaruus matsiin, voi olla että saadaan TJ:stä uusi mestari. En ole vielä niin vakuuttunut tuosta Garbrantin touhusta. Näytti että 5. erässä hieman himmaili. TJ:tä vastaan se ei ole mahdollista.

  Johnylle tappio ansaitusti, Magny teki enemmän damagea. Ei toisen päällä makaamalla voi voittaa. Johny voisi hakea vauhtia Bellatorista tai jäädä syömään pitsaa himaan. Ego on Hendricksin suurin este menestymiselle.
   
  åpoiuyt ja veke tykkäävät tästä.
 14. Arduous

  Arduous

  Liittynyt:
  13.6.2015
  Viestejä:
  1 409
  Likes Received:
  968
  Sukupuoli:
  Mies
  Se että Ronda voitti aluksi kaikki sekunnissa lukolla, niin kertoi ehkä mielestäni enemmän naistenvaparin tasosta, ku
  että Ronda olisi joku yli-ihminen.

  Siitä ajasta tuli mieleen kun Gracie voitti UFCn alussa kaikki jujulla. Nyt taso on alkanut nousta ja pitää olla joka osa-alueella huippu.
  Hyvä niin.
   
  åpoiuyt, Dona ja kayttomies90 tykkäävät tästä.
 15. rampe68

  rampe68

  Liittynyt:
  1.6.2008
  Viestejä:
  292
  Likes Received:
  126
  Sukupuoli:
  Mies
  Cyborg on transseksuaalilta näyttävä sterkkahuijari, hänestä ei voi puhua tässä yhteydessä. Haastakoot vaikka Gabi Garcian
   
 16. Heraiini

  Heraiini VIP

  Liittynyt:
  25.6.2012
  Viestejä:
  2 470
  Likes Received:
  833
  Rondalle 3 miljoonaa ottelusta, paljon Nunes saa? 100 000

  PS: Voiton myötä Nunes sai 100 000 bonuksen.
   
 17. Dazzk

  Dazzk

  Liittynyt:
  16.11.2016
  Viestejä:
  168
  Likes Received:
  34
  Rondalla on varmaan helvetisti järkeä lähteä Cyborgia vastaan jos Nunesinkin kanssa jälki on tätä luokkaa. Jos et tajua miten kukaan on nähnyt Rondaa voittamattona naisten mestarina löydät vastauksen hänen recordistaan. Toki sarjan taso ei viellä tällöin ollut niin kova, mutta se ei hirveästi ihmisten yleiskuvaan vaikuta. Cyborgia ei myöskään lasketa koska hän ei pysy puhtaana. Hänet voisi itseasiassa potkia kokonaan pihalle UFC:sta kun on niin vaikeaa noudattaa sääntöjä. Mun mielestä Nunes voisi itse tulla muutaman kerran haastetuksi ja todistaa että pystyy puolustamaan mestaruuttaan ennen kuin aletaan puhua isommasta sarjasta.

  Cruzin ja Garbrandtin ottelusta olen pitkälti samaa mieltä. En tiedä oliko kyse Cruzin hitaudesta, mutta Cory piti paketin hyvin kasassa ja pakotti Cruzin tekemään aloitteet. Ei ois uskonut Cruzin kohtaavan kaveria kenen päänliike, väistöt ja silmä vastahyökkäyksille ovat aivan eri tasolla.
   
  åpoiuyt ja Oranki tykkäävät tästä.
 18. M4RC

  M4RC

  Liittynyt:
  3.3.2013
  Viestejä:
  1 065
  Likes Received:
  896
  Helppo iloita Rondan tappiota kun on tollainen perus koulukiusaaja joka ei voittaessaan pysty käyttäytymään kunniallisesti (esim. Tate kättely) eikä myöskään tappion tullen pysty näyttämään vastustajalle kunnioitusta. Puhumattakaan siitä että kunnioittaisi edes fanejaan. Viimeistään nyt rupeaa se tähti hiipumaan muillakin aloilla koska mikä on enää se Rondan juttu? Rondan onneksi rahaa on tarpeeksi ettei tarvitse siitä huolehtia.
   
  Kekewuu, cryscythe, Dona and 2 others like this.
 19. Arduous

  Arduous

  Liittynyt:
  13.6.2015
  Viestejä:
  1 409
  Likes Received:
  968
  Sukupuoli:
  Mies
  Nunesin seuraava vastus on ilmeisesti kaksikosta Valentina-Pena. Jos onnistuu seuraavan ottelunsa voittamaan,
  niin pidän Nunesia parhaimpana tuon painoluokan ottelijana kautta aikojen.
   
 20. Dazzk

  Dazzk

  Liittynyt:
  16.11.2016
  Viestejä:
  168
  Likes Received:
  34
  Nunes on kyllä kehittynyt huimasti sen jälkeen kun täytti 26. En sitten tiedä onko valmennuksessa, treenitavassa vai missä tapahtunut muutosta, mutta aivan erilaista touhua kuin viellä kaksi vuotta sitten. Valentina on todella hyvä, mutta hieman liian lyhyt sarjaan. Hän vois lähteä hakemaan alemman sarjan mestaruutta, kun siellä Joanna tuntuu kerta toisensa jälkeen dominoivan. Ja Valentinahan on Joannan ainakin kaksi kertaa thainyrkkeily ottelussa voittanut, joka vois ehkä jollain asteella antaa henkistä etulyöntiasemaa.
   

Jaa tämä sivu