UFC 232: Jones vs Gustafsson 2 (La 29.12.2018 Las Vegas)

Viestiketju osiossa 'Kamppailulajit' , aloittaja TML, 12.10.2018.

?

Äänestekää voittajat!

Tämä äänestys sulkeutuu 29.12.2018 klo 18:32.
 1. Jones

  65,1%
 2. Gustafsson

  32,5%
 3. Cyborg

  67,5%
 4. Nunes

  24,1%
Voit antaa useamman äänen.
 1. uttu

  uttu

  Liittynyt:
  29.7.2015
  Viestejä:
  327
  Likes Received:
  99
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  No eiköhän Jones ole roina / natukommentit ansainnut. Todella fiksusti pitää treenata jos harjoittelee neljä kertaa päivässä natuna, tai edes aineiden avulla.
   
 2. epäpätevä

  epäpätevä

  Liittynyt:
  29.11.2015
  Viestejä:
  341
  Likes Received:
  80
  Eikös ne ole ammattilaisia ja niiden tehtävä on treenata tosi fiksusti. Roinakommentit yleisesti ottaen ihan ansaittuja, tämän kyseisen kommentin logiikka vain vähän ihmetytti.
   
 3. AndyS

  AndyS

  Liittynyt:
  3.3.2004
  Viestejä:
  7 732
  Likes Received:
  2 640
  Sukupuoli:
  Mies
  No se nyt käytännössä riippuu siitä, miten pitkiä ja raskaita ne treenit on. Esim. joku tällainen voisi toimia ihan hyvin:

  8.00 - 8.20 Paikkojen availu ulkona hölkötellen ja varjoa ottaen, ultrakevyt
  11.00 - 11.40 Juoksu tai muu fysiikkaharjoitus, kevyt
  16.00 - 17.30 Lajiharjoitus, pystypaini, raskas
  20.00 - 20.30 Pystytekniikkaharjoitus, kevyt

  Tietenkään tätä ei voi tehdä viikkotolkulla joka päivä, mutta ennen matsia ja kun muistetaan lepopäivät ja kevennysviikot, niin ihan hyvin. Itse kyllä mieluummin ohjelmoisin 3 treeniä päivään, mutta ei se 4 treeniä päivässä nyt mikään todiste roinaamisesta ole. (Se on sitten oma juttunsa, onko Jonesia muuten syytä epäillä roinauksesta.)

  Sitten on vielä psyykkinen puoli. Ihan arvaamalla heittäisin että Jones on psyykeltään sellainen tyyppi, että hänelle sopii treeniohjelma, jossa on tosi paljon tekemistä. Tällöin mieli pysyy koko ajan siinä lajissa ja tavoitteessa eikä lähde harhailemaan.
   
 4. veke

  veke

  Liittynyt:
  16.12.2009
  Viestejä:
  2 385
  Likes Received:
  466
  Kahdella osumalla ehdottomasti ansainnut roina kommentit. mabones nyt vaan petaa selitystä gussen mahdolliselle tappiolle.
   
 5. Wilbur

  Wilbur

  Liittynyt:
  25.2.2005
  Viestejä:
  2 013
  Likes Received:
  196
  Roinasi tai ei niin toivottavasti matsi järjestetään tarvittaessa vaikka samaan tyyliin kuin Lesnar vs Hunt, jossa UFC pimitti Lesnarin käryä, että matsi saatiin toteutumaan. Olen melko varma, että Jones tulee doupattuna tähänkin matsiin.
   
 6. denniszeims

  denniszeims

  Liittynyt:
  28.4.2002
  Viestejä:
  5 189
  Likes Received:
  2 194
  Itse veikkaan etta Jones ei karahda koska idioottikin tajuaa etta homma on kolmannesta karysta poikki lopullisesti, vaikka edelliset olisi lyhentyneetkin syysta tai toisesta. Tassa on tavallaan pelissa koko uran jatko, ja paineita lisaa se etta kaikki odottaa hanen edelleen olevan kukkulan kuningas. Vastassa on kova vastus eika lammitelymatsi tyyliin OSP. Tassa matsissi tulee olemaan uskomattoman kova henkinen lataus, saa nahda miten se vaikutta ottelijoitten suoritustasoon. Toivottavasti kumpikaan ei holmoile vaan ottelee paa kylmana hyvan matsin.
   
  veke tykkää tästä.
 7. vitvall

  vitvall

  Liittynyt:
  8.2.2003
  Viestejä:
  1 681
  Likes Received:
  301
  Minä taas uskon, että Jonesin kaltainen krooninen psykopaatti huijari ei vaan voi olla huijaamatta ja tulee kärähtämään vielä uransa aikana uudestaan. Ei ehkä seuraavassa ottelussa, mutta jossain vaiheessa kyllä. Jonesin kaltaiset tyypit saavat kicksejä ("duping delight") systeemin huijaamisesta kiinnijäämättä olipa kyseessä päihteet, naiset, auton ajaminen tai roinaaminen.  Jones valehtelee hymyssä suin ja naiviit fanit nielevät kaiken :)
   
  Mauler>Bones, maltsu, Wilbur and 2 others like this.
 8. cryscythe

  cryscythe

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  3 920
  Likes Received:
  394
  Harjoitusmetodeja ja tapoja on nykyään niin monta että neljä päivässä ei ole varmasti mitenkään mahdotonta, varsinkin kun resurssit on lähes rajattomat. Sehän on vaan harjoituskertojen määrän eikä kerro mitään harjoitusten intensiteetistä.

  Vaparipiireissä arvostettu Firas Zahabi uskoo vahvasti juurikin sen kaltaiseen harjoitteluun, jossa toistomäärät saadaan suuriksi harjoittelemalla vähän kerrallaan mutta useassa erässä. Varsinkin tekniikoiden harjoitteluun sopii hyvin. Harjoitusten intensiteetti pidetään aina sen kaltaisena että se ei aiheuta lihas arkuutta, joka rajoittaisi seuraavan päivän harjoittelua. Intensiivisempi treenikausi on sitten valmistavalla leirillä ja sekin varsin lyhyt ja silloin vasta haetaan se piikkikunto, muuten harjoitellaan hyvin eri tavalla.

  Ja joo tiedän että Jones ei ole Firasin valmennettava, mutta varmaan tuon kaltaista sen treenin täytyy olla. Vaikka olisi kuinka roinissa niin jatkuvasti tehtävänä neljä kovaa treeniä päivässä on liikaa kenelle tahansa.
   
 9. mskomu

  mskomu

  Liittynyt:
  11.8.2009
  Viestejä:
  2 482
  Likes Received:
  1 245
  Kaupunki:
  Indonesia
  Eihän Jones välttämättä treenaa neljää kertaa päivässä. Mies on jo moneen kertaan todistanut puhuvansa paskaa vähintään puolet ajasta ja ennen ottelua ei ole kovin harvinaista kenellekään antaa lausuntoja, kuten: "Olen elämäni kunnossa", "Treenit ovat menneet todella hyvin", "Tällä kertaa olen treenannut todella kovaa (4 kertaa päivässä)", "Paino on tällä hetkellä xyz kiloa", jne. Ja sitten tietty pari lausuntoa treenikavereilta ja valmentajalta, kuinka: "En ole ikinä ennen nähnyt tällaista", "Kukaan ei saa edes osumaa häneen sparreissa", jne. Tällaiset lausunnot tässä vaihees eivät mielestäni tarkoita yhtään mitään.

  Idioottikin olisi tajunnut jättää tekemättä muutaman jutun, mitä Jones on tehnyt, että en hirväesti luottaisi :D
   
  MikaTT, taama, LaiRoU. and 1 other person like this.
 10. denniszeims

  denniszeims

  Liittynyt:
  28.4.2002
  Viestejä:
  5 189
  Likes Received:
  2 194
  Joo, totta mutta mun mielesta Jones on kayttaytymiseltaan enemman vahan psykopaatti kuin idiootti. Psykopaateilla on itseluottamus niin alyton etta ne alkaa uskomaan omia valheitaan totuuksina. Psykopaateilta puuttuu usein myos empatiakyky kokonaan, siita hyvana esimerkkina se etta Jones pelasti kolaripaikalta omat fyrkkansa mutta ei auttanut katensa murtanutta raskaana olevaa naista. Psykopaattina olo nyt vaan sattuu olemaan taysin laillista.
   
 11. Wilbur

  Wilbur

  Liittynyt:
  25.2.2005
  Viestejä:
  2 013
  Likes Received:
  196
  Ottamatta kantaa siihen onko Jones psykopaatti tai onko hänellä joku vähemmän kokonaisvaltainen persoonallisuushäiriö, niin käsittääkseni osa psykopaateista pystyy toimimaan yhteiskunnon normien ja lakien mukaan vaikka heiltä mm. puuttuu empatiakyky, mutta se on huomattavasti vaikeampaa kuin "normaalilla ihmisellä", koska tunteet (mm. häpeä ja syyllisyys) eivät säätele käyttäytymistä yhtä voimakkaasti.
   
 12. mskomu

  mskomu

  Liittynyt:
  11.8.2009
  Viestejä:
  2 482
  Likes Received:
  1 245
  Kaupunki:
  Indonesia
  Hyvä pointti, mutta enemmän hain sitä, että empatiakyvyttömyydestä huolimatta vain idiootti lähtee aineissa rattiin, kun mukana on vielä lisää laittomia aineita. Vielä typerämpi pitää olla, että tekee noin tilanteessa, jossa on työn puolesta julkisuuden henkilö, joka elää pitkälti sponsorituloilla. Idioottiasteikkoa ei laske sekään, että olisi rahaa käyttää vaikka maksettua kuljettajaa ne kerrat, kun bilejalka vipattaa. Tai jos välttämättä haluaa ajaa huumeissa, niin rahat riittää tekemään sen radalla siten, että ei päädy lehteen ja oikeuteen.
   
 13. BelowTheBelt

  BelowTheBelt

  Liittynyt:
  19.1.2015
  Viestejä:
  248
  Likes Received:
  90
  Psykopatia on persoonallisuushäiriöistä vakavin (kaksi muuta ovat machiavellismi ja narsismi, eli narsistinen persoonallisuushäiriö) ja antaa aika huonot lähtökohdat yhteiskuntakelpoisuudelle. Narsismi on käsitteenä kokenut aika pahan inflaation, kun sitä narsismikorttia heitellään joka hemmetin välissä. Ihminenhän voi olla todella kusipää ilman minkäänlaista persoonallisuushäiriötä ja tämä pätee myös Jonesiin. Tosin, aika hyvin tämä Wikipediasta otettu lainaus sopii Jonesiin:

  "Psykologian professori Liisa Keltikangas-Järvisen mukaan narsistinen häiriö ei ilmene älyllisinä tai suoritusongelmina eikä myöskään mielenterveysongelmina. Se ilmenee sosiaalisessa käyttäytymisessä, ja kun ihmiseltä puuttuvat tietyt hillitsevät mekanismit, esimerkiksi syyllisyyden- ja häpeäntunteet, hän voi suoriutua älyllisesti keskimääräistä paremmin. Hän ei kykene myöntämään epäonnistumista, mikä voi antaa harhaanjohtavasti kuvan vahvasta itsetunnosta.[4]

  Tutkimuksella on osoitettu että narsismin voi testata yksinkertaisesti kysymällä, minkä verran henkilö on omasta mielestään narsisti. Yhden kysymyksen testi oli kilpailukykyinen muiden psykologisten narsismitestien kanssa. Narsisti ei nimittäin näe narsismiaan negatiivisena ominaisuutena.[5]"

  Kannattaa myös muistaa, että iso osa tuon tason tappelu-urheilijoista ei ole ihan normijamppoja ja ovat tempperamentiltaan reilusti keskimääräistä tallojaa väkivaltaisempia ihmisiä. Liika empatiakyky ei ole ainakaan eduksi.
   
 14. Underdogs

  Underdogs

  Liittynyt:
  15.3.2011
  Viestejä:
  2 512
  Likes Received:
  367
  FW : Cejudo (MM sarjan Goat)
  BW : TJ (Cruz sarjan Goat)
  FW : Holloway (Aldo sarjan Goat)
  LW : Khabib
  WW : Woodley (GSP sarjan Goat)
  MW : Whitaker (Silva sarjan Goat)
  LHW : Cormier (Bones sarjan Goat)
  HW : Cormier

  Voisin veikata että monen noista kanssa voisi mennä rauhallisin mielin suomessa grillijonoon ilman että rupeasivat riitaa haastamaan.
  TJ:n, Khabibin ja Bonesin jättäisin matkasta (ellei oltaisi menossa jatkoille;)
  Muutenkin kun yleensä puhutaan näistä GOAT jutuista niin Fedor, GSP ja Silva kuitenkin tulee aika usein esille ja väkivaltaisuus ja temparimenttisuus ei ole ensimmäiset asiat jotka tulee mieleen. Olisi ihan mielenkiintoista jos olisi jonkinlaista tutkimusta siitä minkälaiset ihmiset ovat kamppailulajeissa ne parhaiten pärjäävät jos puhutaan henkisistä puolista. Auttaako nöyryys oppimaan uusia asioita jne jne
   
  Mattih3 tykkää tästä.
 15. BelowTheBelt

  BelowTheBelt

  Liittynyt:
  19.1.2015
  Viestejä:
  248
  Likes Received:
  90
  Tarkoitinkin "isoa osaa", en kaikkia. Nöyryyshän on tekijä, mitä on aina pertinteisesti pidetty kamppailu-urheilussa kunniallisena piirteenä. Suunpieksäjät ja showmiehet ovat alan fiktioissakin enemmän niitä tarinan konnia ja nöyrät työmyyrät sankareita, surullisen hahmon ritareita, jotka puhkeavat loistoonsa vasta kellon kilahdettua. Jones esittää tällaista nöyrää, mutta ei kertakaikkiaan voi temperamentilleen mitään. Hän on aina tarinan konna, mutta ei välttämättä edes tajua sitä itse.
  Temperamentti ei itsessään ole arvottava käsite, meillä jokaisella on sellainen.
   
 16. Underdogs

  Underdogs

  Liittynyt:
  15.3.2011
  Viestejä:
  2 512
  Likes Received:
  367
  Ymmärsin kyllä ja mielessä oli Hughesit, Jonesit, War Machinet, Mayhemit, Diazit JNE JNE. Mutta on vain hauskaa että noin iso osa kuitenkin mestareista (siis oman sarjan parhaista tai kaikkien aikojen parhaista) on sitä "leppoisaa" tyyppiä.
   
 17. Bluesmies

  Bluesmies

  Liittynyt:
  18.3.2017
  Viestejä:
  54
  Likes Received:
  23
  Sukupuoli:
  Mies
  Mites toi Matt Hughes, oon jostain kuullut, että uskomaton mulkku ja bully jne., mutta en mitään tarkempaa. Olikos näin? Eikös äijä ollut julkisuudessa uskonnollinen farmari? :)
   
 18. AndyS

  AndyS

  Liittynyt:
  3.3.2004
  Viestejä:
  7 732
  Likes Received:
  2 640
  Sukupuoli:
  Mies
  Tunnetko heidät henkilökohtaisesti?

  Minun kokemukseni mukaan kaikki huipputason kamppailu-urheilijat ovat normijantteriin verrattuna erittäin raakoja ja väkivaltaisia miehiä. Impulssiherkkyydestä, älykkyydestä, itsekurista jne. riippuu sitten se, ilmeneekö tämä tyyliin viikinkien berserkki vai erikoisjoukkojen tarkka-ampuja. Lisäksi silloin kun nämä berserkkityypit eivät ole tunnekuohussa, he saattavat olla hyvinkin mukavaa seuraa.
   
  ilmastointi1 ja BelowTheBelt tykkäävät tästä.
 19. Reno^^

  Reno^^

  Liittynyt:
  28.1.2006
  Viestejä:
  2 360
  Likes Received:
  199
  Ennen olikin ja mies tunnustaa sen itsekin. Onnettomuuden jälkeen on muuttunut mies, aika monellakin tapaa.
   
 20. Underdogs

  Underdogs

  Liittynyt:
  15.3.2011
  Viestejä:
  2 512
  Likes Received:
  367
   

Jaa tämä sivu