UFC 234: Whittaker vs. Gastelum (La 9.2.2019 Melbourne, Australia)

Viestiketju osiossa 'Kamppailulajit' , aloittaja TML, 3.2.2019.

 1. waakku

  waakku

  Liittynyt:
  22.1.2007
  Viestejä:
  501
  Likes Received:
  15
  Silva oli hyvä, Prime Silva varmaan olisi vienyt matsin, mutta Israel van oli nyt parempi.
  En ymmärrä miksi vidussa tuot GOAT:n joka keskusteluun mukaan vain haukkuaksesi häntä, en saa ikinä kiinni siitä miten Fedor liittyy tähän.
   
  Wilbur ja Huu tykkäävät tästä.
 2. Japi

  Japi R.O.C.K VIP

  Liittynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  12 318
  Likes Received:
  597
  Fedor liittyi siihen miksi Silvaa dissataan täällä. Nämäkin viestit poistetaan aamulla joten en jaksa enempää raapustaa. Seuraavat 10 viestiä japin/Silvan dissausta inc.
   
 3. UGJupe

  UGJupe

  Liittynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  226
  Likes Received:
  30
  Jaksoit silti paskan aloittaa? Silva otteli yllättävän hyvin. Paras ottelu häneltä pitkään pitkään aikaan.
   
 4. Underdogs

  Underdogs

  Liittynyt:
  15.3.2011
  Viestejä:
  2 554
  Likes Received:
  383
  Stylebenderiltä "asiallista" tekstiä

  “In the long term, I’m the No. 1 contender,” Adesanya said in the post-fight press conference .... “I’m the guy fighting for the belt. I don’t care. Kelvin or Rob, whoever it is. I’m fighting for the belt. Whoever has the belt, because I see Kelvin walking around with that belt and I don’t know who gave it to him. I’m fighting for the belt next — that’s all I know. I did my job, I showed up to work,” he added.

  “I can wait for however long I need to, because I’ve done so much for the company,” Adesanya said. “I’ve played my part. And I’m the No. 1 contender. ‘Jacare’ [Souza] can fight Kelvin. Oh, they already fought already. Get a rematch — I don’t care. I showed up to work, that’s all I know.”

  Israelilla on kyllä kovat puheet. 5 ottelua UFC:ssä ja nyt ollaan jo tehty niin perkeleesti töitä UFC:n eteen että on kyllä lupa venailla vyömatsia. Viimeisin voitto kympin ulkopuolella olevasta, 2 vuotta eläkkeellä olevasta, 1-5-1 Silvasta(Silva näytti yllättävän hyvältä matsissa mutta kyllä miehen viimeinen käyttöpäivä alkaa olla lopuillaan), eikä Israel todellakaan näyttänyt miltään tappajalta matsissa. Paras voitto #8 Derek Brunsonista.
  Mua ei haittais yhtään vaikka mies heitettäis vittuun UFC:stä ja laitettais vaikka Bellatoriin MVP VS Daley voittajaa vastaan.
  Jos on niin kovaa poikaa niin pistetään Romeroa vastaan selvittämään kuka pääsee matsaamaan vyöstä seuraavaksi.
   
 5. Sarg3

  Sarg3

  Liittynyt:
  6.2.2012
  Viestejä:
  1 193
  Likes Received:
  340
  Ne Silvan pelleilyt ovat lähes aina olleet mahtavaa kamaa. Niiden avulla Silva on vastustajansa tuhonnut ja voittanut monta kertaa. Ei niissä mitään vikaa nytkään ollut ja Silva näytti hyvältä matsissa.

  Minusta vain tuntui, että Stylebender hölläsi vähän kaasujalkaa eikä halunnut satuttaa idoliansa. Adesanya on tyyliin sanonut, että haluaisi Silvan olevan hänen isä.

  Ei Adesanya siis välttämättä olisi tyrmännyt Silvaa, mutta välillä tuntui että hän ehkä kunnioitti Silvaa enemmän kuin muita vastustajiaan. Eikä se sinänsä ole ihme, kun miettii Silvan statusta. Olisi vain ollut aika pirun noloa, jos Silva olisikin Adesanyan kaatanut.
   
 6. vitvall

  vitvall

  Liittynyt:
  8.2.2003
  Viestejä:
  1 753
  Likes Received:
  350
  The entitled era. Jokainen ottelija kuvittelee olevansa tähti, jonka pitäisi saada enemmän palkkaa, parempia otteluita ja mahdollisuus haastaa tittelistä.
   
 7. Agustin

  Agustin

  Liittynyt:
  10.9.2014
  Viestejä:
  809
  Likes Received:
  729
  Sukupuoli:
  Mies
  Vali vali. Sinä se taas olit, joka otti Fedorin keskusteluun, ei kukaan muu. Sua on kyllä dissattu ja dissataan täällä ihan aiheesta. Olethan ollut foorumin pelle jo yli 10 vuotta, ja porskutat edelleen useista kirjoituskielloista huolimatta. Long live Japi. (y)
   
 8. JustForBetting

  JustForBetting

  Liittynyt:
  12.8.2014
  Viestejä:
  102
  Likes Received:
  70
  Täysin samaa mieltä. Ihmetyttää kyllä suuresti, että aletaan "leijumaan" ja kuvittelemaan itsestä ihan liikoja ilman näyttöjä. Ei yhtään sarjan top5 vastusta ja kuvitellaan olevansa jo sarjan paras (kärsjistettynä). Häkin toiselle puolelle, vaikka juuri Romero ja katsotaan kumpi sieltä poistuu voittajana. Itse laitan rahani jopa 1,5 kertoimella tai paremmalla jos semmoisen saisi Romerolle. There are levels in this sport, vai miten se Cormier sanoi. Monessa painoluokassa se top 3-5 on vain niin paljon kovempi, kuin nämä rankingissa kympin tienoilla olevat. Adesanyaltä vielä vaatisin pari kovaa voittoa ennenkuin alkaa jostain title shoteista puhumaan. Eihän kukaan voi päästä sinne jos paras voitto on rankin kasista, tai voi, mutta Gussella kävi tässä asiassa monen asian yhteensattuma ja jopa useasti.
   
 9. Sarg3

  Sarg3

  Liittynyt:
  6.2.2012
  Viestejä:
  1 193
  Likes Received:
  340
  Olihan Gussellakin voitto top 5 Shogunista ja ennen revanssia voitto top 3 Teixeirasta. Ja äärimmäisen tiukat matsit ykköstä ja mestaria vastaan.

  Adesanya tarvitsee kyllä vielä näyttöjä lisää. Bispingkin voitti Silvan, joka oli vielä huomattavasti lähempänä Prime Silvaa. Ei Silvan voittaminen enää 2019 ole mikään suora portti mestaruusmatsiin.

  Ihmettelen muutenkin kuinka helposti Top 5:n lähelle UFC:ssä pääsee. Paulo Costa on numero kutonen voitoilla Hendricksistä ja Uriah Hallista. Adesanyalla sentään on ränkätystä ukosta voitto ja nyt legendasta.

  Rockhold, Weidman, Gastelum, Jacare tai Romero pitäisi napata rekordiin ennen kuin voi edes vitsailla mestaruusmatsista.
   
  Kekewuu ja _mynthon_ tykkäävät tästä.
 10. vitvall

  vitvall

  Liittynyt:
  8.2.2003
  Viestejä:
  1 753
  Likes Received:
  350
  Tosta Adesanyan vaatimuslistasta unohtui vielä pari juttua. Tapahtuman jälkeen hän myös vaati saada osuutta PPV-myynnistä ja valitti jopa omasta hotellihuoneestaan! Israelin pisteet kyllä laskee silmissäni tämmöisen diivailun myötä.

  “I’m working my ass off,” Adesanya said. “I feel like, man, I don’t know what the buyrates are because it wasn’t really my main event. It wasn’t really my show. They put me in the (expletive) regular hotel. I didn’t get the main event suite either. But the pay-per-view points I’m looking like, what happens to them? Maybe me and Anderson can split those because we got ‘Fight of the Night’ and that’s a lot of money being left on the table. We’ll see what happens with that."
  https://mmajunkie.com/2019/02/israel-adesanya-ufc-234-ppv-points-buys-anderson-silva-money
   
 11. Phenomi

  Phenomi

  Liittynyt:
  12.7.2015
  Viestejä:
  427
  Likes Received:
  260
  Sukupuoli:
  Mies
  On kyllä hieman epärealistiset vaatimukset suhteessa annettuihin näyttöihin. Kuten tuolla on aiemmin ehdoteltu, niin laittaisivat Romeron sille seuraavaksi vastaan. Jos selviää voittajana siitä, niin sitten vaan titteliotteluun, mutta ei nyt vielä näillä näytöillä kannata liikaa alkaa kitisemään ja vaatimuksia heittelemään, kun siinä on aika monta kaveria jonossa edellä kuitenkin.

  Mitä tulee itse otteluun, niin olipa Silva yllättävän hyvässä iskussa. Tähän olisi todella hyvä lopettaa ura, mutta johan siellä taidetaan seuraavaa matsia järjestellä. Tosin jos sieltä Diaz tulee, niin onhan se kiinnostava. Kunhan nyt ei olisi enää näitä ihan kärkiukkoja vastaan.
   
 12. AndyS

  AndyS

  Liittynyt:
  3.3.2004
  Viestejä:
  7 929
  Likes Received:
  2 844
  Sukupuoli:
  Mies
  Totta ihmeessä nousevan ja juuri voiton ottaneen ottelijan kannattaa julistaa olevansa kaikkien aikojen paras ja pieksävänsä hallitsevan mestarin helposti heti kun saa tilaisuuden.

  Ei nöyristelyllä mihinkään pääse.
   
 13. Phenomi

  Phenomi

  Liittynyt:
  12.7.2015
  Viestejä:
  427
  Likes Received:
  260
  Sukupuoli:
  Mies
  No tuossa on vielä pointti, että uhoaa voittavansa kaikki ja haluaa tittelimatsin. Mutta sitten kun mennään tuolle kitinälinjalle, että olen tehnyt niin paljon töitä yritykselle ja ansaitsisin sitä ja tätä ja majoituskin oli huono, eikä wc-paperi ollut tarpeeksi pehmeää (joo, omaa lisäystä tämä, mutta sopii tyyliin). Tuo kitinälinja ei ole tyypillisesti UFC:ssa johtanut mihinkään kovin edulliseen lopputulokseen ottelijan kannalta.
   
 14. denniszeims

  denniszeims

  Liittynyt:
  28.4.2002
  Viestejä:
  5 328
  Likes Received:
  2 321
  Adesanya on todella viihdyttava ottelija mutta kannattaa muistaa etta siella on "pari" jannua sen edella:

  Romero
  Rockhold
  Souza
  Gastelum
  Weidman

  Lisaksi en ole kovin vakuuttunut siita etta Adesanya olisi parempi ottelija kuin Paulo Costa vaikka rankingissa edella onkin.
   
  JustForBetting ja maltsu tykkäävät tästä.
 15. Marinaadi

  Marinaadi

  Liittynyt:
  3.7.2007
  Viestejä:
  1 306
  Likes Received:
  156
  Rockholdihan tosin nousi lhw. Ja Romero ei ole oikeen päässyt painoihin enää.
   
 16. denniszeims

  denniszeims

  Liittynyt:
  28.4.2002
  Viestejä:
  5 328
  Likes Received:
  2 321
  Juu siita on ollut puhetta etta Rockhold noususi mutta matsia ei vissiin viela olla sovittu vai olenko missannut sen? Ainakin Gussen peraan se huuteli jossain vaiheessa mutta sen matsin estanee se etta Gusse matsaa yleensa vain kerran vuodessa.

  Mutta pointtini oli silti se etta siella on monta jannua Adesanyan edella. Dana ei varmaan hyvalla katso sita etta aletaan jo tassa vaiheessa diivailemaan ja kieltaytymaan otteluista - vasta vuosi oltu UFC:ssa.
   
  Marinaadi tykkää tästä.
 17. MikaelF

  MikaelF

  Ikä:
  45
  Liittynyt:
  6.11.2011
  Viestejä:
  160
  Likes Received:
  11
  Sukupuoli:
  Mies
  Rockholdkin pyyhkisi Adesanyalla lattiaa, mutta taitaa otella seuraavan matsinsa LHW:ssä. Ei muuta kuin Romeroa vastaan Adesanya, jos hänet voittaa on varmasti ansainnut titteliottelunsa :). Saattaa vaan tulla turpaan niin että tukka lähtee :):) ....
   
  JustForBetting tykkää tästä.
 18. _mynthon_

  _mynthon_

  Liittynyt:
  6.9.2013
  Viestejä:
  355
  Likes Received:
  127
  Rockholdilla ei ole mitään sovittua matsia, tietääköhän itsekään missä painoluokassa seuraava matsi on.

  Adesanya voisi tutkia Romeron rekordia ja katsoa ketä vastaan hän otteli ennen kun pääsi titteliotteluun. Kaverilla on tainnut nousta vähän hattuun saamansa huomio.
   
 19. denniszeims

  denniszeims

  Liittynyt:
  28.4.2002
  Viestejä:
  5 328
  Likes Received:
  2 321
  Toki Danakin on kehunut Adesanya mutta motiivina lienee se etta saadaan Afrikkaan jarjestetty megaottelu. Joku stadionin tayttaminen Lagosissa toisi UFC:lle alyttomat massit ja Adesanya titteliottelussa olisi siina mielessa kova juttu.

  Lippujen hinnat Nigeriassa tietty pitaa olla vahan alemmat kun muualla mutta ei valttamatta paljoa, pikaisella Googletuksella sain selville etta keskitulo Lagosissa on $22,300.
   
 20. Reno^^

  Reno^^

  Liittynyt:
  28.1.2006
  Viestejä:
  2 453
  Likes Received:
  269
  Eiköhän tuo Adesanya identifioidu aika paljon enemmän Uuteen-Seelantiin kuin Nigeriaan. En jotenkin usko että Nigeriassa kaverista intoillaan sen enempää kuin Kamaru Usmanistakaan.
   

Jaa tämä sivu