UFC 236 - HOLLOWAY VS POIRIER 2 Sat, Apr 13 / 7:00 PM PDT State Farm Arena, Atlanta United States

Viestiketju osiossa 'Kamppailulajit' , aloittaja manux, 4.4.2019.

 1. Reno^^

  Reno^^

  Liittynyt:
  28.1.2006
  Viestejä:
  2 616
  Likes Received:
  390
  Kyllähän tämä matsi osoitti aika lailla sen että LW:n altaassa polskii vaan paljon vaarallisempia kaloja kuin höyhensarjassa, eikä Max pääse loistamaan samalla tavalla näitä vastaan. Tekisi melkein mieli sanoa vähän että I told you so :LOL:. Tuolla Maxin tyylillä missä lyönnit vain otetaan naamalla vastaan on aika lyhyt viimeinen käyttöpäivä 155 paunaisissa kun vastaan tulee lisää näitä kovaa lyöviä kavereita jotka eivät anna kokoetua. Matsi oli kyllä melkoisen huikea ja voittaja meni mun kirjoissa tuomareilta oikein, sen verran paljon painavampia iskuja jakeli Poirier Maxiin verrattuna. Ei siis huono suoritus Maxiltakaan, mutta en mä näe että näillä eväillä tullaan kiipeämään kevyen sarjan huipulle.

  Kelvinille oli Israelin kokoetu liian iso vuori kiivettäväksi, kuten ennakkoon moni uumoilikin. Matsi mun mielestä osoitti kuitenkin sen että Whittaker joka lyö kovaa ja tarkasti ja on Gastelumia selvästi kookkaampi lähtee mun kirjoissa ennakkosuosikkina Adesanyaa vastaan. Mitään niin upeaa ei Adesanya näyttänyt matsissa etteikö Whittaker voisi osua kovilla pommeilla tähän. Eniten mua vituttaa Adesanyan voitossa se että taas joka showssa täytyy kuunnella loputtomasti tämän mukacooleja haastatteluja missä kaveri röyhtäilee ja kertoo olevansa maailman paras kaikessa.

  Illan eniten eteenpäin mennyt ottelija oli kyllä Khalil Rountree! Perkele mitä potkuja jakeli etenkin Andersin koiville ja kädetkin kävivät kuin se singerin kone. Nauratti matsia katsellessa että Anders oli oikeasti tuohon jotenkin leivottu ennakkosuosikiksi, Rountree oli koko matsin edellä aivan kaikessa tekemisessä noin valovuoden verran. Andersin hypejunasta luulisi nyt viimeistään olevan höyry loppu, eihän kaveri ole loppujen lopuksi oikein missään hyvä. Sai hakattua pari säkkiä ja oli yhtäkkiä muka jotain main event -ainesta.
   
  veke tykkää tästä.
 2. THE CRONOS

  THE CRONOS

  Liittynyt:
  23.4.2012
  Viestejä:
  592
  Likes Received:
  169
  Voi että Castelum hölmöili 4 erän pääpotkun jälkeen kun Israel oli ihan tööttööt osumasta. Ei hitto yritti jotain väsynyttä tuplajaloista alasvientiä kun tuolloin olisi pitänyt laittaa pystyssä kaikki peliin ja koittaa lopettaa Adesanya. Tuo kämmi varmasti harmittaa ja pitkään :/. Co-main ja main sai pitkästä aikaan syttymään katsojankin niin että vaimo meinas suuttua kun ykskaks rupesin aina välillä rääkymään milloin mitäkin
   
  BabyJay tykkää tästä.
 3. Pulu The Turkeyleg

  Pulu The Turkeyleg

  Liittynyt:
  5.11.2016
  Viestejä:
  61
  Likes Received:
  30
  Tää oli kyllä jotain ihan käsittämätöntä. Ainut selitys on, ettei ajatus vaan kulkenut otetuista osumista johtuen.
   
 4. Reno^^

  Reno^^

  Liittynyt:
  28.1.2006
  Viestejä:
  2 616
  Likes Received:
  390
  :offtopic: Meillä on tämän viimeisimmän UFC:n ja myös liigan pleijareiden kanssa se ongelma että koirat pelästyvät kun tulee vähän liikaa tunteella eläydyttyä ja huudettua. :LOL:
   
 5. dab01

  dab01

  Liittynyt:
  28.6.2006
  Viestejä:
  842
  Likes Received:
  77
  Mä en ihan osta tuota Hollowayn lyöntitekniikkaa. Suurin osa "lyönneistä" on enemmänkin työntöjä, kuin lyöntejä. Ymmärrän toki, että se on hänen tyylinsä, että hanska on ikäänkuin koko ajan vastustajan poskessa kiinni, vaikkei se alkuun niin sattuisikaan. Silti näkisin, että tuollainen pitkänhuiskea ruoskakäsi olisi myrkyllisempi vastustaja, jos laittaisi vähän jalkoja noihin lyönteihin mukaan ja lopettaisi sen naamasta tönimisen. Poirier sellainen superhyvä tasavarma suorittaja, vaikea kuitenkaan nähdä mitään, millä pysäyttäisi Khabibin alasvientikoneen.

  Castelum Adesanya matsi oli kyllä melkoinen rollercoasteri ja tosi hyvä matsi. Castelumi nukkui tosiaan vähän onnensa ohi, mutta oli varmaan tuossa jo itsekin melko pehmeä, eikä otteluäly enää ollut ihan mukana tekemisessä. Adesanya on kyllä tulevaisuuden nimi, vaikkei ehkä vielä ole ihan täydessä potentiaalissaan. Hyvin on kuitenkin opiskeltu Spiderin ja Bonesin oppikirjasta moovsseja ja leukaakin näyttää olevan sen verran, että pystyy tanssimaan Castelumin kanssa täyden ajan. Castelum jotenkin symppis ikitaistelija tuon dadbodynsä kanssa. Sieltä se vaan tulee ja hanska lentää, vaikka omissakin kolisee aika hyvin. Kovia jätkiä molemmat.
   
 6. Reno^^

  Reno^^

  Liittynyt:
  28.1.2006
  Viestejä:
  2 616
  Likes Received:
  390
  Onko tämä nyt joku juttu että kirjoitetaan Gastelum jatkuvasti väärin?
   
  AndyS tykkää tästä.
 7. Sladdi

  Sladdi

  Liittynyt:
  1.8.2005
  Viestejä:
  1 089
  Likes Received:
  613
  Joo vois modet jo puuttua tohon.. onhan täällä ennenkin nimetty ottelijat uusiksi. En uskonut Israelin voittoon, mutta kyllähän tuo hyvin pärjäsi Kastelumia vastaan. Selvä reach-etu oli kyl suuri apu.
   
 8. denniszeims

  denniszeims

  Liittynyt:
  28.4.2002
  Viestejä:
  5 416
  Likes Received:
  2 458
  Kevin Gastleum on vaan liian pieni tuohon sarjaan. Ehdottomasti kannattaisi menna alempaan painoluokkaan. Olen sanonut taman ennenkin mutta en ymmarra miksi MMA ottelijat ei kay rasvaimussa. Gatselumilla on kuitenkin ihan reilusti rasvaa keskikropassa ja sielta lahtisi pari kiloa helposti pois.
   
  petteriT ja BabyJay tykkäävät tästä.
 9. Reno^^

  Reno^^

  Liittynyt:
  28.1.2006
  Viestejä:
  2 616
  Likes Received:
  390
  Joo ei saanut Castlum kunnolla painavia osumia perille asti, kiitos Fishraelin kauhean kokoedun.

  Olen kyllä ollut koko ajan sitä mieltä että Gastelumin oikea painoluokka olisi tuo 170, 185:ssa on vaan niin jumalattoman paljon isompia kavereita. Mikä ihme siinä voi olla että se painonveto menee tuon pituisella kaverilla jatkuvasti reisille? Jos ei ole jotain sairautta niin luulisi nyt ammattiurheilijan pystyvän vähän katsomaan mitä syö.
   
  Sladdi tykkää tästä.
 10. manux

  manux

  Liittynyt:
  18.8.2003
  Viestejä:
  4 325
  Likes Received:
  1 405
  Gastelumhan on missannut painoa 185lbs sarjassakin. Haarukka pysyy hyvin käsissä.

  Syömisasia selittynee katsomalla embedded pätkät. On meinaan isokokoisia ne gastelumin sukulaiset. Vaikea varmaan syödä oikein, jos on kehdosta asti syöty väärin.
   
  makek tykkää tästä.
 11. AndyS

  AndyS Mode

  Liittynyt:
  3.3.2004
  Viestejä:
  8 147
  Likes Received:
  3 036
  Sukupuoli:
  Mies
  Rasvaimu on vakava leikkaus, joka sisältää riskejä ja haittaa treenaamista toipumisaikana. On paljon helpompaa vetää pari viikkoa 1000kcal miinuksella kuin mennä rasvaimuun poistattamaan pari kiloa laardia. Siksi se ei ole suosittua.

  Palstan säännöissä on kielletty jo vuosia sitten nämä hassunhauskat nimiväännökset. Lopettakaa niiden käyttö tähän.
   
 12. denniszeims

  denniszeims

  Liittynyt:
  28.4.2002
  Viestejä:
  5 416
  Likes Received:
  2 458
  Toki se haittaa treenia mutta vain kerran. MMA ottelijoilla on leikkauksia muutenkin koko ajan, siina suhteessa tuo ei olisi mitaan uutta. Perustoipuminen.

  No ei nayta olevan helppoa joillekin ottelijoille. Ja kylla tonnin miinuksilla olokin haittaa treenia. Ja se pitaa tehda joka ikiseen matsiin, rasvaimu tehtaisiin vain kerran.

  MMA ottelija on sen verran extreme porukkaa etta ihme etta kukaan (ainakaan huipulle oleva) ole sita ilmeisesti tehnyt. Olipa siita loppupelissa hyotya tai ei.
   
  petteriT tykkää tästä.
 13. maltsu

  maltsu

  Ikä:
  45
  Liittynyt:
  24.6.2015
  Viestejä:
  2 680
  Likes Received:
  1 021
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Mun mielestä näytti siltä että Gastelumilla oli taktiikka että häkkiä vasten -> niin jalkoihin kiinni. Olisko scoutanneet jotain räjähtäviä suorituksia Adesanyalta häkistä ponnistaen, ettei tule vahinkoja sellaisten kanssa. Jotain supermania vähän jossain yrittikin. Kun Adesanya pääsi häkkiä vasten, niin Gastelum ei lähtenyt siinä kohden mättämään vaan meni jalkoihin gameplanin mukaan, näin uskon. Adesanya oli kyllä *hetken* aika sekasin, mutta palautui aika nopeasti, eihän siinä double legissä kauaa oltu ja Adesanya löi suhtkoht terävästi heti tuon jälkeen ennen erän päätöstä.
  Oli miten oli, onhan noita pahempiakin mokia nähty kun toiselta lyödään melkein äly pois ja kaadetaan maahan keskellä kehää ja jäädään ite subiin... Mielellään 5s. ennen ottelun loppua...
   
 14. BabyJay

  BabyJay

  Liittynyt:
  4.12.2011
  Viestejä:
  5 886
  Likes Received:
  1 519
  Tosta Gastelumin kropasta lähtis 20 kiloa rasvaa jos vetäis yhtä kireäksi kun vaikka Usman tai Woodley. On kyllä käsittämätöntä, että ammattiurheilijalla ei riitä itsekuri syödä puhtaasti. Toi vaatii oikeesti jo yritystä pysyä noin plösönä noiden treenimäärien kanssa
   
 15. dab01

  dab01

  Liittynyt:
  28.6.2006
  Viestejä:
  842
  Likes Received:
  77
  Jospa nuo Castelumin, eiku anteeksi nyt kauheesti Gastelumin maharasvat on ns. taktistä fläsää, jotka antaa suojaa keskivartaloon. :cautious:
   
 16. manux

  manux

  Liittynyt:
  18.8.2003
  Viestejä:
  4 325
  Likes Received:
  1 405
  Meitherson, Allsorts, mvk and 2 others like this.
 17. lottopallo2

  lottopallo2

  Liittynyt:
  14.12.2015
  Viestejä:
  93
  Likes Received:
  20
  Sukupuoli:
  Mies
  Poirier yllätti kyllä positiivisesti. Näyttää olevan selkeästi löytäneen itselleen sopivan painoluokan ja hyvin jaksoi kovatempoisen matsin loppuun asti. En kyllä näe, että tämä oli mikään suuren suuri tappio Hollowaylle. Se että selvisi ekan erä myllytyksestä loppuun asti taistellen - ei voi kuin hattua nostaa ja odotan innolla, että ukko palaa häkkiin seuraavan kerran.

  Kelvin vs. Israel oli kyllä melkoista tykitystä alusta loppuun. Tästä matsista toivottavasti tulee vielä osa 2 joku päivä. Ei mikään instant rematch, mutta joku päivä vuoden parin päästä.
   
 18. maltsu

  maltsu

  Ikä:
  45
  Liittynyt:
  24.6.2015
  Viestejä:
  2 680
  Likes Received:
  1 021
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Osa 2 tulee heti seuraavaksi, kun Whittakeria vastaan! Lähtökohdiltaan aika samanlainen matsi, Whittakerilla tuuma pituutta ja vajaat pari tuumaa enempi reachia kuin Gastelumilla, eli aika vähän eroa, edelleen pieni ukko vs Adesanya. Mutta samoin lyö lujaa ja kunto kestää ja leuka kova. Veikkaisin että monipuolisempi kuitenkin kaikin puolin ja saattaa jopa lyödä vielä lujempaa. Tiukka vääntö tulee can't wait! :-)
   
 19. Reno^^

  Reno^^

  Liittynyt:
  28.1.2006
  Viestejä:
  2 616
  Likes Received:
  390
  Mistä lähtien 8cm on ollut yksi tuuma? Gastelum on 175cm ja Whittaker 183cm pitkä.
   
  lottopallo2 tykkää tästä.
 20. maltsu

  maltsu

  Ikä:
  45
  Liittynyt:
  24.6.2015
  Viestejä:
  2 680
  Likes Received:
  1 021
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Ups, heitin ulkomuistista, hieman enempi eroa pituudessa juu. Wikistä katottuna reach kuitenkin noin eli Whittaker vain 1,5" enempi kuin Gastelum. 73 vs. Adesanya 80 eli suhtkoht valtava ero ja samankaltaiset haasteet Adesanyaa vastaan kuin Gastelumilla.
   

Jaa tämä sivu