Viinipakkausten muuttuva maailma

Viestiketju osiossa 'Kotitalous' , aloittaja Simba, 13.1.2012.

 1. Simba

  Simba

  Liittynyt:
  29.8.2003
  Viestejä:
  697
  Likes Received:
  15
  Mitä mieltä jengi on alati laajenevasta viinipakkausten kirjosta? Itse vasta muutama viikko takaperin löysin muovipullot ja hurahdin niihin heti. En ollut yhtään tajunnut että Alkossa on niin paljon muovipulloviinejä. Voisin ihan hyvin ostaa vaikka jonkun spesiaalitilaisuuden Amaronen tai Barolonkin muovipullossa koska en mä viiniä säilytä vaan ostan heti juotavaksi. Tai vaikka ostaisinkin säilytettäväksi niin ei kai noista nykymuoveista voi mitään viiniin imeytyä.

  Sit meidän kotialkoon on tullut semmoset pienet metallitölkit. Eli vähän kun oluttölkki mutta oliko se kahden desin. Kun sais jotain vähän parempaa tyyliin 12€ viiniä 0.33dl tölkissä niin avot:dance: Laatikkoviinissä pännii että johtuuko se hanan rakenteesta vai mistä kun ainakin mulla pari ekaa lasia tulee ihan hullulla paineella ja saa varoa hanaa avatessa ettei seinät ja kattokin oo viinissä. Tohon kaipais parannusta.

  Ja hienoa että kierrekorkkia alkaa olla jo niin monessa pullossa. Luonnonkorkit joutais ******
   
 2. Raakborg

  Raakborg

  Liittynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  205
  Likes Received:
  0
  Lärvilaukku on aika työläs kaksin juoda ja sit sitä pitää sailöö jääkaapissa ja se vie tilaa. Pullo on ihan sopiva koko mun mielestä, koska joku on keksinyt tämän :D

  Korkki on kiva, koska mulla on niin hieno ruuvi, että haluan käyttää sitä :D
   
 3. Tepe83

  Tepe83

  Liittynyt:
  14.12.2005
  Viestejä:
  6 483
  Likes Received:
  2
  Sukupuoli:
  Mies
  Viini ainoastaan lasipullossa.
   
 4. Ultimecia

  Ultimecia

  Ikä:
  37
  Liittynyt:
  29.6.2005
  Viestejä:
  9 142
  Likes Received:
  567
  Sukupuoli:
  Nainen
  Kaupunki:
  Dagobah
  Noita pieniä pulloja saisi olla enemmän niin voisi maistaa viinejä yksinkin. Olen sen verran snobi, että en ala edes kännin perässä lipittää jotain mistä en liiemmin pidä. Humppakuutio on kyllä mieluisin pakkausmuoto jos on vieraita, kun jalkaisin kaiken kotiini kannan.
   
 5. proileri

  proileri

  Liittynyt:
  20.8.2006
  Viestejä:
  2 978
  Likes Received:
  1
  Mulla o kans tommone Vacuvin. Toimii.
   
 6. Huppe

  Huppe Iso Kingi H. Mode

  Ikä:
  43
  Liittynyt:
  1.6.2004
  Viestejä:
  16 121
  Likes Received:
  13
  Meillä on aina humppakuutio keittiön pöydällä. Kyllä tuollainen viikossa menee helposti. Oisko 3 humppakuutiota kahdessa viikossa keskikulutus. 2 henkeä.
   
 7. esaesa

  esaesa

  Liittynyt:
  25.6.2008
  Viestejä:
  665
  Likes Received:
  0
  Lasipullosta ne parhaat viinit on edelleen tullut nautittua. Isommat pakkaukset toimivat monesta syystä kun kulutukselle on tiedossa varmaa kasvua. En aivan ymmärrä miksi markkinoille on tuotu muovi- ja metallipakkauksia, kun trendi on ollut ekologisempien pakkausratkaisujen suuntaan.
   
 8. Inska

  Inska

  Liittynyt:
  18.11.2004
  Viestejä:
  5 039
  Likes Received:
  13
  Ostiin kokeeksi Alkosta valkoviiniä ja punaviiniä sellaisissa pienissä parin desin metallitölkeissä. Itsehän tykkään nauttia viiniä kun katson elokuvaa, joten ostin punaista viiniä pienen tölkin mukaan elokuviin. Tiedän, olen omituinen. Voin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan juonut niin pahaa punaviiniä. Vaikka kurkkua kuivasi, niin meinasi olla ensimmäinen viini, jota en ole pystynyt kaatamaan kurkusta alas. Jumalauta että osasikin olla pahaa. Olen sen verran montaa viiniä jo kerennyt elämäni aikana maistamaan, että tämä oli selkeästi pohjanoteeraus.
   
 9. Simba

  Simba

  Liittynyt:
  29.8.2003
  Viestejä:
  697
  Likes Received:
  15
  Meinasi! :hyper: mutta edelleenkään sitä ensimmäistä ei siis ole vastaan tullut :D

  - mutta olen samaa mieltä, se pikkusessa metallitölkissä oleva punkku on törkeän pahaa. Mullakin se meinasi jäädä juomatta. Mut ois tosiaan siistiä saada semmoseen pikkuseen taskutölkkiin joku oikeasti juotava viini.
   
 10. Inska

  Inska

  Liittynyt:
  18.11.2004
  Viestejä:
  5 039
  Likes Received:
  13
  Jos on tullut joskus teininä tehtyä ja juotua kiljua, on toleranssi hieman laveampi huonon viininkin suhteen :D Mutta pahaa teki oikeasti juoda. Jos ei olisi ollut niin kova jano poppareista, olisi jäänyt tölkkiin.
   

Jaa tämä sivu