Vuode seinästä etc.

Viestiketju osiossa 'Kotitalous' , aloittaja rahi, 9.11.2011.

 1. rahi

  rahi Moderaattori Mode

  Ikä:
  41
  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  1 961
  Likes Received:
  1
  Morjens,

  Projektiyksiö alkaa olla siinä vaiheessa että pitää ruveta miettimään sisustusta tarkemmin. Eilen 8.11. kuulemma oli ollut jossain sisustusohjelmassa seinästä laskettava vuode, sellainen joita jenkeissäkin on kohtuu paljon ollut.

  Mistä moisia mekanismeja saa tai onko muita ideoita? Pienessä yksiössä 120cm sänkykin vie kohtuu paljon tilaa lattialta.

  http://www.wallbed.co.uk/

  10059936-carolina-closets-plus-disappearing-wall-bed.jpg
   
 2. habis

  habis

  Liittynyt:
  3.8.2011
  Viestejä:
  71
  Likes Received:
  0
  Vaikeahan tuollaista on varmasti löytää, mutta mitä jos hankkisit laadukkaan vuodesohvan... Olis sit siinä pienessä yksiössä istumapaikkojakin päivällä.
   
 3. Ripe

  Ripe

  Liittynyt:
  17.4.2002
  Viestejä:
  2 584
  Likes Received:
  9
 4. func

  func

  Liittynyt:
  30.4.2008
  Viestejä:
  5 133
  Likes Received:
  3
  Sukupuoli:
  Mies
  Ne mitä löysin netistä nopeesti oli esteettisesti Viking Line c-hytin tyyliä. :D

  Itse en oikein tiedä miten tuon sängyn kohdan hyödyntää kun sen nostaa, ylös ei siinä oikein voi mitään pitääkään, ihan vaan vapaana lattiatilana? Kiinnostas kans tietää miten toi systeemi toimii käytännössä, siinä sängyllä kun voi olla aika paljon tyynyjä ja peittoja. Täytyykö ne aina askarrella tarkasti sinne ennenkuin se menee nätisti kiinni?

  Munkin mielestä parempi miettiä sänkyä tia vuodesohvaa, ihmisestä varmasti kiinni mutta moni pitää sänkyäkin ihan oleskelutilana koko päivän. Lisäksi jos miettii yksiön ahtautta, ongelmaksi muodostuu säilytystila. Tavaraa on kuitenkin melkoisesti ja jonnekin se pitää tunkea. Ite panostaisin kaapistoihin, hyllyihin ja muihin säilytysratkaisuihin joissa hyödynnetään koko pinta-alaa lattiasta kattoon. Niistä saa vielä ihan tyylikkäitäkin. :)
   
 5. rahi

  rahi Moderaattori Mode

  Ikä:
  41
  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  1 961
  Likes Received:
  1
  Ne perinteiset vuodesohvat on vaan niin paskoja nukkua ja niiden petaaminen jne. on oma urakkansa.
   
 6. habis

  habis

  Liittynyt:
  3.8.2011
  Viestejä:
  71
  Likes Received:
  0
  Minä ehdotinkin laadukasta vuodesohvaa, en mitään 199,- sotkan sohvaa. Kyllähän noista sangyistäkin pitää ne petivaatteet joko köyttää kiinni siihen sänkyyn tai sitten siirtää jonnekin. Sama homma vuodesohvassa. On vuodesohvia joissa divaaniosa tai rahi toimii vuodevaatteiden säilytystilana. Mutta jos väkisin haluat sängyn seinästä niin tee vaikka itse. Ei tuo nyt mikään vaikea homma ole.
   

Jaa tämä sivu