Yksi helvetin iso maahanmuuttokeskustelu

Viestiketju osiossa 'Talous, politiikka, uskonto' , aloittaja Kalmaaja, 20.12.2003.

 1. fgfbfgbfgbfgbbg

  fgfbfgbfgbfgbbg

  Liittynyt:
  11.10.2012
  Viestejä:
  2 344
  Likes Received:
  244
  Nyt alkaa olla kaikki nähty tämän asian tiimoilta :D Koko firman henkilöstölle tuli flyerit, joissa on irrotettava osio, jonka täyttämällä ja palauttamalla voi HR:lle ilmoittaa paljonko rahaa lahjoittaa ens palkasta pakolaisille :D Hmm.. laittaisko ihan nelinumeroisen summan....
   
  kaseiini tykkää tästä.
 2. jambo

  jambo

  Ikä:
  46
  Liittynyt:
  27.2.2003
  Viestejä:
  1 639
  Likes Received:
  143
  Pistät kato vastauksen että lahjoituksen osoitat Saksan kansallissosialistiselle puolueelle, ja jäät odottamaan kestääkö firman huumorintaju.

  Asiaan liittyen. Vittu että vitutti kun EK:n päämulkulta tuli oikein sähköpostia kuinka meidän pitää tukea pakolaisia ja kantaa vastuuta. Aivan turha jätkä!
   
  fgfbfgbfgbfgbbg tykkää tästä.
 3. kaseiini

  kaseiini

  Liittynyt:
  17.12.2010
  Viestejä:
  3 153
  Likes Received:
  329
  Sukupuoli:
  Mies
  Saatte sentään valita..joillekkin tulee vaan joulukortti firman logolla, siihen liimattu tarralappu toimarin "allekirjoituksella" ja ilmoitusluontoinen teksti että joululahja/bonarit lahjoitettu kehitysapuun, hyvää joulua vaan.
   
 4. fgfbfgbfgbfgbbg

  fgfbfgbfgbfgbbg

  Liittynyt:
  11.10.2012
  Viestejä:
  2 344
  Likes Received:
  244
  Aivan totta kyllä.
  Vittu mistäs sitä tietää tuleeko tämän vuoden joulubonarina sen perus vajaan kk palkan tilalta tollanen itelle.
   
 5. kaseiini

  kaseiini

  Liittynyt:
  17.12.2010
  Viestejä:
  3 153
  Likes Received:
  329
  Sukupuoli:
  Mies
 6. Lihatiski

  Lihatiski

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  607
  Likes Received:
  35
  [​IMG]
  [​IMG]

  Tässä ylen kootut selitykset.
   
 7. Percele

  Percele

  Liittynyt:
  17.2.2004
  Viestejä:
  2 927
  Likes Received:
  24
  Tutkis nyt alkuun vaikka oman lääkityksensä:

  Sami Koivisto
  2 t ·


  Tällaista on nykyaikainen vihapuhe. Täysin absurdia. Joku (törkyjulkaisu) laittaa liikkeelle huhun, jonka mukaan Ylen Pakolaisillassa olisi ollut tekaistu syyrialaisperhe. "Todisteeksi" tästä kelpaa lähetyksestä otettu videopätkä, jossa toimittaja haastattelun päätteeksi taluttaa perheen 5-vuotiaan tyttären pois perheensä luota. Huhun alullepanija väittää, että videolla kuuluisi toimittajan supatus "Missä sun äitisi on" lapselle. No ei kuulu, supatuksesta ei oikeasti saa mitään selvää, mutta Ylen toimintaa vääristellä haluavat haluavat jopa kuulla todellisuuden toisin. Huhu on täysin keksitty. Tytär on perheen oma tytär. Tyttöä varten oli hommattu studioon hoitaja, sillä 5-vuotiaan tytön pitäminen suorassa televisiolähetyksessä niin pitkään niin myöhään illalla olisi ollut hänelle liian raskasta. Näin kuinka toimittaja vei tytön hoitajalle. Istuin studiossa perheen takana; näin senkin kuinka tyttö nukkui välillä lähetyksen aikana myös perheenjäsentensä sylissä ennen mainittua haastattelua.

  Vitun foliohatut...
   
 8. Lihatiski

  Lihatiski

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  607
  Likes Received:
  35
  Totta vitussa kuuluu. Miksi pitää valehdella? Ämmä vie lapsen eri suuntaan kuin perhe lähtee ja kysyy missä sun äitis on. Miksi pitää väittää että näin ei tapahtunut? Onhan toi nyt hiukan outo tilanne ja suht ymmärrettävää että aiheuttaa ihmetystä. Miksi tyttö ei lähtenyt ihan perheensä kanssa sinne takahuoneeseen lepäämään? Sen sijaan haastattelija vie tytön sivuun ja kysyy missä äitis on.
   
 9. Percele

  Percele

  Liittynyt:
  17.2.2004
  Viestejä:
  2 927
  Likes Received:
  24
  Vielä kun keksis mitä vittua sillä on väliä? Siirtolaiskriisi ei ratkea mihinkään suuntaan vaikka kakara olis tuupattu Jammu-sedälle. Eurooppa funtsii mihin tunkea miljoonia siirtolaisia ja meanwhile in Finland kylähullut kyttää munat pystyssä A-studion videopätkiä...
   
 10. kebetto90

  kebetto90

  Liittynyt:
  12.10.2009
  Viestejä:
  1 794
  Likes Received:
  30
  jambo tykkää tästä.
 11. Lihatiski

  Lihatiski

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  607
  Likes Received:
  35
  Ja itse tuhlaat aikaasi keskustelemalla samasta aiheesta.
   
 12. Dawid

  Dawid

  Liittynyt:
  5.1.2006
  Viestejä:
  609
  Likes Received:
  146
  Kyllähän tässä kriisissä yksi suuri ongelma Suomen kannalta on Petteri Orpo, joka ei saa prkl mitään aikaiseksi.
  Tässä edellisen sisäministerin Kari Rajamäen ajatuksia. Helppo tietysti eläkkeeltä huudella mutta kuitenkin.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100820486712_uu.shtml

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100820486737_uu.shtml


  Tämä tuleva mielenosoituskin voisi olla mielenkiitoinen, kun Halla-Ahokin on mukana.

  Jotain rajaa – mielenosoitus, kunniavieraana eurokansanedustaja Jussi Halla-aho

  https://www.facebook.com/events/758346184271191/
   
  Viimeksi muokattu: 8.10.2015
 13. Zagg

  Zagg

  Liittynyt:
  1.7.2010
  Viestejä:
  683
  Likes Received:
  315
  Ben lähetti muutaman muunkin linkin s-postissa koskien hallituksen ja hänen toimiaan turvapaikanhakijakriisin ratkaisemiseksi. [1][2][3]
  Tästä myös vielä niille, jotka eivät ole näihin nimeensä laittanut:
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1528
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1521
  http://www.adressit.com/adressi_maahanmuuton_hillitsemisen_puolesta
  Ja kaikki suomalaiset miehet ovat urpoja, juoppoja ja hakkaavat naisia. Tällaisen lauseen laukominen ei aiheuta mitään paheksuntaa. Samaa ei voi sanoa tästä: kaikki maahanmuuttajat ovat raiskareita ja elelevät veronmaksajien rahoilla, eivätkä halua edes työllistyä.
  Vihervasemmisto ajattelee tämän asian niin, että jos maahanmuuttajan kotouttaminen ei onnistu, niin syy on joko rasismi, syrjintä, kotouttamisjärjestelmä tai Jussi Hallaaho, mutta ei koskaan itse maahanmuuttaja. Tuonkin kenialaisten ja aasialaisten paremman työllistymisen kuin kantaväestön kaikki sivuuttivat täysin, kun Eerola tämän sanoi. Tuo kyllä mielestäni osoittaa sen, että kyse ei todellakaan ole mistään syrjinnästä, rasismista tai Hallaahosta eikä myöskään kotouttamisjärjestelmästä. Kenialaiset ovat jopa tummempia kuin somalit ja tulevat myöskin Afrikasta, ovat suurella todennäköisyydellä luku- ja kirjoitustaidottomia tullessaan Suomeen, koulutustakaan tuskin on. Kyllä se suurimmat syyt siihen, miksi somaleilla ja irakilaisilla on niin alhaiset työllisyysasteet, ovat motivaation puute, kulttuurin luonne (ei koe loikoilua muiden rahoilla välttämättä hävettävänä asiana) ja yksinkertaisesti työpaikkojen ja etenkin alhaisen koulutustason työpaikkojen määrän vähäisyys. Maakohtaisilla keskimääräisillä älykkyyseroillakaan tätä somalien(68) ja irakilaisten(87) kehnoa työllistymistä suhteessa kenialaisiin (80) ei voida selittää.[4]
  Onneksi tämä ei mitä luultavammin taaskaan saada koskea Suomea, koska meillä ei ole palautussopimusta maiden kanssa, jotka muodostavat 80% tulijoistamme. Orpo toivoo EU:n taustatukea neuvotteluihin Somalian ja Irakin kanssa, jotta ne ottaisivat vastaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita kansalaisiaan.[6] Saammeko ikinä lukea "Orpo vaatii"? No ei, koska Orpo ja sen unelmat ja toivomukset, jotka kaiken lisäksi näyttävät olevan ristiriidassa.
  Luulisi nyt sitten äkkiä sorvaavan sen lain, että kaikki rahallinen tuki pois, koska tällä kertaa edes EU ole rajoitteena. [5]
  Islamisaatio etenee Ruotsisa tasaista ja järkkymätöntä tahtia. Nyt ovat viranomaiset, kuten sosiaalitoimi ja verovirasto, anteneet siunauksensa muslimien lapsiavioliitoille. [7] Älä huoli, kyllä tämä Suomeenkin vielä saadaan.
  Jos kyseessä oli vain tekstin pituus, niin eikö voi jakaa vaikka osiin. Tänään ensimmäinen, huomenna toinen? Veikkaan, että jos oikeasti haluaisivat julkaista niin tekisivät jonkinlaisia järjestelyjä, mutta mokutuslinja on luultavasti valittu.
  Joo älkää uskoko mitään lukemaanne Malmöstä, vaan Pettersson on kertonut aukottoman totuuden Malmöstä. Ilmoitettuja rikoksia Malmössä viime vuonna 18 813 per 100 000 asukasta, kun esimerkiksi Helsingissä vastaava luku viime vuonna 12 972. Tukholmassa yli 23 000. [8][9]
  Helsingin vastaanottokeskuksen johtaja Leena Markkanen: On lääkäreitä ja insinöörejä ja muutenkin kielitaitoista porukkaa. Mitä olen henkilökunnan kanssa jutellut niin noin puolet heistä on todella koulutettua porukkaa. [10] Herranjumala, jopa puolet korkeasti koulutettuja! Siis 250 kielitaitoista lääkäriä ja insinööriä päivässä! Miksi me edes harkitsemme tulijamäärän rajoittamista? Miksi puhumme taakasta? Miksi edes käymme hakemuksia läpi, kun he ovat meille rikkaus jota tulisi vaalia, eikä päästää menemään? Onko Ruotsi menettänyt lopullisesti järkensä, kun antaa meille tällaisia ihmisiä ilmaiseksi?
  Olisi hauska tietää suhtautuuko tällaisia laukovat poliisit yhtä vähättelevästi, jos ahdistelun ja seurailun kohteena olisi oma tytär.
  Irakin sota on jännä; samaisella alueella on turvallista ja turvatonta, riippuen henkilöstä ja ajasta. Mutta kuitenkin kaikkia nuoria miehiä houkutellaan rikollisjärjestö ISIKSEn joukkoihin...Ok.
  Eikun suvakkien mielestä kotoutus toimii ja kun kotouttamiseen ja erityisesti tulijoiden työllistymiseen panostetaan niin vältämme virheet. Ongelma tässä on, että suvakit mittaavat kotoutumisen onnistumista aivan eri mittareilla, kuin me realistit.
  Nämä eivät ole tietoisia kustannusten suuruudesta tai ylipäätään muistakaan ongelmista, koska uskovat sokeasti siihen kun valtamedia julkaisee artikkeleita, jossa suomen pankin pääjohtaja, tunnettu ekonomisti tai Helsingin yliopiston älykkö kertoo, että maahanmuuttoa tarvitsemme ja se hyödyttää meitä. (yleensähän näihin liittyy se pieni jos sana, mitä suvakit eivät ymmärrä)
  Siitä ajatuksesta, että raiskauksia sattuu kuitenkin, kun suomalaiset raiskaa.
  Nykyään on muotia lähettää rahaa jollekkin avustusjärjestölle, suvaita homoavioliitot, auttaa vanhempaa ihmistä liikenteessä, lopettaa kiusaamistapaus, antaa pummille rahaa, ostaa kodittomalle ruoka-ateria ym. Ei tässä mitään pahaa ole tietenkään. Mutta ongelma on siinä, että nämä ihmiset jakavat sen sosiaalisessa mediassa. Se on siis jakamisen arvoinen teko. Halutaan saavuttaa ylemmyyden tunnetta. Luullaan olevan parempia ihmisiä. Ensin oli muotia suvaita bi-seksuaalit, sitten homoavioliitot ja nyt tulevat maahanmuuttajat. Siis suvaitseminen on muotia ja suvaitsemattomia pidetään juntteina. Ja mitä maahanmuuttoon tulee niin tässä ajatellaan, että jos vastustat maahanmuuttoa niin et suvaitse heitä ihmisinä ja olet rasisti. Todellisuudessahan maahanmuuttoa porukka vastustaa sen kulujen suuruuden, työttömyyden lisääntymisen, rikollisuuden kasvun, sukupuolijakauman vääristymisen ym. lieveilmiöiden vuoksi. Ei suoranaisesti ihmisiä, vaikka onkin osoitettavissa, että muslimimaista tulevat eivät yksinkertaisesti sopeudu länsimaalaiseen yhteiskuntaan, kuten Saksankin poliisijohtajakin totesi.[11]
  Älyllisesti vajaammat, liian sinisilmäiset, etnisestä ruoan rakastajat (Orpo), Suomen tuhoajat, äärimmäisen optimistiset, tietämättömät, oman uran ajajat ja/tai aivopestyt.
  Täytyy myös muistaa, että mamutusbisnes on suurta ja näihin kuuluu myös kansanedustajia:
  "Luona on perustanut pikavauhtia seitsemän vastaanottokeskusta. Se veloittaa valtiolta yhdestä turvapaikanhakijasta n. 40€/vrk. Nyt Pitäjänmäkeen tulleista 150 turvapaikanhakijasta valtio siis tilittää Luonalle n. 180 000 euroa kuukaudessa.
  Muistakaamme, että Luonan hallituksessa istuvat mm. europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin (sdp) puoliso sekä kansanedustaja Sanna Lauslahti (kok)."-Hallaaho fb
  MAMUTUSBISNEKSESSÄ ON SIIS MUKANA MYÖS KANSANEDUSTAJIA
  Tätäkään uutista ei ole paljon suurimmissa medioissa ollut. Jännä.
  YLE:n tapa todistaa, että kaikki eivät valita ruosta "hiukan" epäonnistui, kun somalilainen yrittäjä kieltäytyi syömästä sitä.
  Pääkaupunkiseudulla tilanne on toinen. Erityisesti sen vuoksi, että maahanmuuttajia on paljon, eikä uskalleta välttämättä vastustaa (ainakaan ääneen) maahanmuuttoa ja toisaalta saatetaan tuntea maahanmuuttajia, mukavia sellaisia, niin ajatellaan, että muutkin on mukavia. Jos omaa maahanmuuttaja kavereita ja vastustaa maahanmuuttoa, niin eihän se tarkoita sitä, että vastustaisi jotenkin näitä mamukavereita tai niiden perheitä ym. Tämä on myös sellainen harhaluulo, joka täytyisi saada pois.
  Eipä ole ensimmäinen kerta. Ja tälle laitokselle annetaan 500 000 000 € vuodessa verorahojamme.
  Ensimmäinen kerta kun tykkään siitä, että Päivi haluaa "kieltää" jotain.
  UNODC:n mukaan raiskaukset per 100 000 asukasta on Ruotsissa 69 vuonna 2014, kun Suomessa vastaava luku pyörii 18. Ruotsissakin oltiin 10 vuotta sitten 25 lukemissa. [12] Ja huom! Tämä väestömäärään suhteutettuna. Itse raikausten määrä vuositasolla on kolminkertaistunut 10 vuoden aikana.[12]
  Herranjumala, Somalit 9%! Nuokin tuollaisella ajanjaksolla. Olisi kiva tietää tämän hetkinen tilanne. Näinköhän on edes Pianan 5%-team kasassa?
  Näinhän se tulisikin rahoittaa. Kaikki ketkä haluavat pakolaisia maksavat koko lystin ja pakolaisen tehdessä rikos sekä pakolainen että sen tänne halunnut laitetaan vankilaan ja pakolainen tämän jälkeen lähetetään takaisin maahansa ja tämä hoitaja ei saa enään ottaa vastaan pakolaista. Pakolaiset eivät olisi oikeutettuja mihinkään tukiin, vaikka avioituisi suomalaisen kanssa. Suomen kansalaisuuden saatuaan saisi tukia samalla tavalla kuin suomalainen, mutta kansalaisuuden saatavuutta tulisi tiukentaa huomattavasti (ollut työssä pidempään, ei rikoksia, osaa kieltä vaadittavan hyvin..)
  Kylläpä Sami Koivisto mokasi nyt yhtä pahasti kuin itse juontaja!

  [1] http://valtioneuvosto.fi/documents/...enpiteet/186046e8-46c7-450c-98cf-45b2e2d19c2c
  [2] http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/zyskowicz turvapaikat globaali-40797
  [3]http://www.hs.fi/mielipide/a1443150558778
  [4] http://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html
  [5] http://www.taloussanomat.fi/politii...ahanmuuttajien-tukia-saa-leikata/201512016/12
  [6] http://yle.fi/uutiset/orpo_suomi_vartioi_ulkorajansa_itse/8365644
  [7] http://paavotajukangas.com/2015/02/19/ruotsi-hyvaksyy-nyt-jo-muslimien-lapsiavioliitot/
  [8] https://infogr.am/brottsstatistik-9
  [9] http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/taalla-rikokset-tehdaan-katso-kuntakartta/4955532
  [10] http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/a...ityisen-paljon-korkeasti-koulutettuja/5280502
  [11] http://mvlehti.net/2015/10/05/poliisijohtaja-huolissaan-muslimit-eivat-sopeudu/
  [12] lähde 33 https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden
   
  futhermucker, start ja kaseiini tykkäävät tästä.
 14. Pawiaani

  Pawiaani

  Liittynyt:
  13.6.2015
  Viestejä:
  77
  Likes Received:
  57
  Sitä saa mitä tilaa. Ei näistä asioista kannata ahdistua. Ei ole mitenkään tilanne, jotta nyt menee hyvä isänmaamme piloille. Kymmeniä,kymmeniä vuosia rakennettu kaikin tavoin valheelle. Mielenkiintoinen lopputaputtelu vaan nyt alkamassa. Näin sen näen. Ehkä yksilökansalaiset tulevien vuosien aikana pääsee tätä kautta isompien ja vakavampien ja tärkeimpien asioiden äärelle omissa mielenmaailmoissaan? Pysäyttävä ja vakavoittava vaikutus? Tällä pakolaistulvalla ja muilla haasteilla jotka realisoituu.

  Se on faktaa että ekaa kertaa Suomi saa myös asiallista väkeä pakolaisten muodossa sisään. Toki kyseessä on aikamoinen värisuora tai täyskäsi tms, kun tulee sekä koulutettua itsensä elättämään tottunutta että pummia ja seassa kenties muutama sata valmiiksi viritettyä isiksen terroristia? Se on jokatapaukses outoa ettei nyt tule pelkkiä pummaajia, ja osalla varmaan varallisuuttakin jne. Sodan jaloista lähtee tollases maassa liikkeelle kaikenlainen väki ja ei tuo Irak kuitenkaan mikään Somalia ole vaan suhteessa ihan eri määrät myös koulutettua ja varakastakin väkeä siellä asustanut toisin kuin Somaliassa
   
 15. Mauler>Bones

  Mauler>Bones

  Liittynyt:
  29.6.2013
  Viestejä:
  6 050
  Likes Received:
  834
  En ota kantaa siihen oliko kyseessä aito perhe, mutta älä nyt sössötä siinä, ettei Kati Leskinen ihan selvästi kysyisi "Missä sun äiti on". Aika kuuro saa olla jos ei saa selvää. Johan YLE tuossa tweetissään myöntääkin sen ja kutsuu sitä juontajan ajatusvirheeksi.
   
 16. ArtRider

  ArtRider

  Liittynyt:
  18.2.2015
  Viestejä:
  2 543
  Likes Received:
  939
  Mitä tekee irakilainen neurokirurgi Suomessa?
  ........ Pesee lattioita

  Mitä tekee irakilainen sähköalan koneyli-insinööri Suomessa?
  ....... Pesee lattioita

  Miksi? Koska kyseisten alojen irakilaiset huippuosaajat on ensin opetettava (koulutettava) suomenkielisiksi ja oman vastaavan alan tietotaidon omaaviksi........

  ...... Se vie useita vuosia ........

  Ja sitä ennen ...... lattioita luututaan.

  ... Ja näillähän se Suomi nousee lamasta ......oi ... suuri rikkaus ja voimavara ... nuo ...kultamunat...
  Maassamme on ilmeisesti epidemia nimeltään ...... lopetetaan järjenkäyttö ja ajatellaa vain tunteella...... ja pohditaan hamaan loppuun asti että "mitähän ne muut meistä ajatelee?"
  Suomineito pyllistää ja kiittää......

  [​IMG]

  ..... mutta asialle on ratkaisu ......

  [​IMG]
   
 17. SirMax

  SirMax

  Liittynyt:
  31.8.2003
  Viestejä:
  3 772
  Likes Received:
  76
  Ei vittu tänne Lappeenrantaan on tulossa lisää paskaa todnäk, Konnunsuo on vissii Suomen suurin vastaanottokeskus niin nyt meinataan perkele Tiurun sairaala laittaa kuntoon ja sinne tuplaten enemmän, okei se on lähempänä Imatraa mutta kuitenkin, paljonko yhden kaupungin velvollisuus on ottaa noita paskoja? Vittu jos täällä on 1,5t kultamunaa ja joku 70t asukasta niin ei perkele mene tasan tämä paikkojen jako! Salaa raksaukot korjailee sitä sairaalaa tällä hetkellä, voi vittu. Uskotteko ihan oikeasti että siellä on joka toinen jamppa kirurgi tai joku IT-guru? HHhahahahahhaaa, jos ne ois jotain IT ihmeitä niin jenkit ois korjannut ne kotiansa aikoja sitten ja loput Saksaan. Jotenkin omituinen yhtälö ku suurimmalla osalla on lukuvaikeuksia ja kirjoitusvaikeuksia mutta kuitenkin on 1-3 huippu tutkintoa yliopistosta.
   
 18. Fast83

  Fast83

  Liittynyt:
  7.5.2003
  Viestejä:
  392
  Likes Received:
  35
 19. henki

  henki VIP

  Liittynyt:
  15.9.2009
  Viestejä:
  5 040
  Likes Received:
  154
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  No mun mielestä se on aika iso juttu kun verovaroilla rahoitettu kanava/ohjelma pyrkii lavastamalla ja kusettamalla vaikuttamaan kansalaisten mielipiteisiin. Vie entistä enemmän pohjaa Ylen uskottavuudelta. Suvakit kun tykkäävät kovasti arvostella mv-lehden luotettavuutta, niin tuo osoittaa ettei valtamediankaan tasossa hurraamista ole. Touhu alkaa muistuttaa hetki hetkeltä enemmän Venäjän ja Pohjois-Korean propagandaa.
   
  makek ja SilverEagle tykkäävät tästä.
 20. Zagg

  Zagg

  Liittynyt:
  1.7.2010
  Viestejä:
  683
  Likes Received:
  315

Jaa tämä sivu