Yksi helvetin iso maahanmuuttokeskustelu

Viestiketju osiossa 'Talous, politiikka, uskonto' , aloittaja Kalmaaja, 20.12.2003.

 1. cisco

  cisco

  Liittynyt:
  4.2.2003
  Viestejä:
  6 502
  Likes Received:
  1 992
  Sukupuoli:
  Mies
  Voi vastata tuohon turvallisuus asiaan, poikani ylä-asteelle tungettiin 50 pakolais "lasta" ja ovat aiheuttaneet ongelmia. Aikaisemmin koulussa liikkui vain vähän lääkkeitä ja huumeita nyt ne ovat lisääntyneet merkittävästi mutta syytä tähän luokanvalvoja ei osaa sanoa o_O. Toisekseen koulussa on ollut jo useampia tappeluita missä fyysisesti pienemmät suomipojat ovat saaneet selkäänsä, onko koulu tiedottanut näistä vanhempia, ei vaan niitä on piiloteltu. Tämä on turvallisuus ongelma, tappelut ovat aina alkaneet pakolaisten toimesta. Jos poliisi joutuu menemään alaikäisten vokkiin mennään sinne 3 partion voimin, suvakkien mielestä ei ole mitään riskiä laittaa näitä samoja apinoita lastemme kouluun, missä ei ole vartioita yms... Tämä huolestuttaa meitä vanhempia.
   
  mitko, Frostwolf ja kayttomies90 tykkäävät tästä.
 2. Don Teddy

  Don Teddy

  Liittynyt:
  28.8.2015
  Viestejä:
  111
  Likes Received:
  54
  Vuonna 2010 vahvasti SVL:n kytköksissä olevat henkilöt tekivät pride-kulkueeseen kaasuiskun, 2011 pahoinpideltiin kokoomusaktiivi, 2012 Dan Koivulaakso saa kaasua, 2013 puukotetaan Jyväskylässä poliittisen kirjan julkaisutapahtumassa. Kyllä sinunkin luulisi ymmärtävän, että pelkkä heidän ideologia on suora hyökkäys demokratiaa vastaan.

  Mitä tulee Torniaisen pahoinpitelyyn, niin se oli todella ikävä tapahtuma, joka olisi voitu välttää monellakin eri tavalla. Ei kannata räkiä halveksuvasti tuntemattomia päin eikä kannata ottaa elokuvista mallia ja potkaista toista hyppypotkulla rintaan.
   
 3. Japi

  Japi R.O.C.K VIP

  Liittynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  12 385
  Likes Received:
  675
  Minulle on se ja sama mitä uskomuksia niillä on, enkä anna sun johtaa ajattelumallillasi ketään harhaan, mitä vitun väliä sillä on mihin harhoihin ne uskoo, kun reaalimaailmassa ne raiskaa naisia. Se että mokkakikkelit tulee tänne raiskaamaan on se ongelma, ei se minkälainen vika niillä on päässä tai että minkä sortin puoskari on niille luvannut pelastusta synneistään.
   
 4. kayttomies90

  kayttomies90

  Liittynyt:
  17.12.2016
  Viestejä:
  88
  Likes Received:
  20
  Ainakin vielä muutama vuosi sitten kun tuli se joku tilasto raiskauksista suomessa niin siinä oli edustettuna kärjessä juurikin muslimimaat eli Irak, Somalia ja Afganistan. Muutenkin pohjois- afrikan ja lähi-idän maat.
   
 5. Ardern

  Ardern

  Liittynyt:
  15.2.2016
  Viestejä:
  600
  Likes Received:
  205
  Sukupuoli:
  Mies
  Täällä sun Taqiyya ei muuten uppoa kehenkään. Vai onko nyt käynyt niin, että ne miljoonaan kertaan sullekkin linkitetyt tilastot on jätetty lukematta? Vai onko Irakissa, Somaliassa ja Afghanistanissa suuriakin määriä kristittyjä?

  Yhdessäkään em. maissa ei ole kristittyjä käytännössä ollenkaan: Somalia <200, Afghanistan <0,5% ja Irak <3%. Kaikki maat on myös listattu maihin, joissa on kristittyjen järjestelmällinen vaino menossa tälläkin hetkellä. Mutta eihän se sua kiinnosta, koska sun tuntemat musut on välittäviä ja auttavia.
   
 6. Disgust

  Disgust

  Liittynyt:
  22.2.2011
  Viestejä:
  4 181
  Likes Received:
  118
  Ketään ei kiinnosta sit pätkääkään mikä on sulle se ja sama. Mä vaan otin kantaa tuohon nimimerkki Ardernin postiin: "Muslimien holtittoman määrän takia seurauksena on tarve kehittää naisille raiskauksen estävät housut".

  Vastasin siis siihen, että mä oon ymmärtäny että korkeimmin yliedustettuna on Afrikasta tulleet kristityt; Kongo jne. En kommentoinu mitenkään, että mikä on oikein ja mikä väärin, joten rauhoitu, vedä happea ja opettele sisäistämään asiat ennenkuin alat kommentoimaan. Saat itsesi vaan näyttämään typerältä.
   
 7. kukkovesa

  kukkovesa

  Liittynyt:
  9.2.2016
  Viestejä:
  2 112
  Likes Received:
  1 406
  Sukupuoli:
  Mies
  Disgust on ymmärtäny!

  Ymmärsitkö myös ton kohdan tuossa edellä, jossa todetaan, että olet ymmärtänyt väärin?
   
 8. Disgust

  Disgust

  Liittynyt:
  22.2.2011
  Viestejä:
  4 181
  Likes Received:
  118
  Muistaakseni Lähi-idästä ja Pohjois-afrikasta tulleet syyllistyy absoluuttisesti yhtä monta kertaisesti enemmän raiskauksiin kantaväestöön verrattuna kuin muualta Afrikasta tulleet, ja Lähi-idästä sekä Pohjois-afrikasta tulleita on yhteensä huomattavasti enemmän kuin muualta Afrikasta tulleita, joten näin ollen muualta Afrikasta tulleet ovat yliedustettuina tilastoissa suhteessa lukumääriinsä. Somput ovat toki musuja, mutta nekin poisotettuna jää silti luku kallelleen "mustiin" afrikkalaisiin.
   
 9. Disgust

  Disgust

  Liittynyt:
  22.2.2011
  Viestejä:
  4 181
  Likes Received:
  118
  Miksi, jos Lähi-idästä tai Pohjois-afrikasta tullut raiskaa ni puhutaan muslimin raiskauksesta. Mutta miksi esim. Kongolainen tai ghanalainen jos raiskaa, niin ei puhuta, että kristitty raiskasi? Tai miksi venäläinen raiskasi? Miksei ortodoksi raiskasi?

  Osaako joku teistä valopäistä vastata tuohon?

  Odotan innolla :D
   
 10. seponseppo

  seponseppo

  Liittynyt:
  9.6.2016
  Viestejä:
  759
  Likes Received:
  368
  Sukupuoli:
  Mies
  Ihanko tosissaan tohon haluat vastausta? Suosittelisin näin alkuun kaivavan vähän tilastoja/karttoja esiin missä näkyy kyseisten maiden uskonnollisuus % eri uskonnoista.

  Ei siinä on se vähän hassua aina kun tullaan pätemään kuinka muut on idiootteja, niin nämä pätijät lähes poikkeuksetta paljastuu ite mojoviksi idiooteiksi
   
 11. Disgust

  Disgust

  Liittynyt:
  22.2.2011
  Viestejä:
  4 181
  Likes Received:
  118
  Jaaa millähän tavalla toi nyt vastas mun kysymykseen?
   
 12. kukkovesa

  kukkovesa

  Liittynyt:
  9.2.2016
  Viestejä:
  2 112
  Likes Received:
  1 406
  Sukupuoli:
  Mies
  Nää on näitä veijareita: mies katoilee ite aina ku pitäisi johonkin vastata ja nyt se tulee kuin suuri argumentaation jedimestari tänne pätemään että muut ei vastaa. Projisointi on yksi alkeellisimpia defenssimekanismeja mutta taakasssa käytössä tietyissä piireissä.
   
 13. Disgust

  Disgust

  Liittynyt:
  22.2.2011
  Viestejä:
  4 181
  Likes Received:
  118
  Millon oon kadonnut? Mihin en ole vastannut?

  Et ilmeisesti sinäkään osaa vastata tuohon mun kysymykseen, kun tulit puhumaan minusta etkä itse aiheesta.
   
 14. jambo

  jambo

  Ikä:
  46
  Liittynyt:
  27.2.2003
  Viestejä:
  1 639
  Likes Received:
  143
  Täällä on monta postausta ollut siitä mikä muslimeissa ja islamissa mättää, osa hyvinkin asiapitoisia. Jos et ymmärrä niin toivottavasti kukaan "valopää" ei enää ala selittämään.

  Aikaisempaan kysymykseen " miten turvattomuus ym. näkyy arjessa" vastaan omalta osaltani. Meille perustettiin VOK naapuriin vastoin kaupunkilaisten tahtoa, jopa enemmistö poliitikoista vastusti asiaa. Tämä siis ihan taustaksi.

  Piti tulla naisia ja lapsia, perheitä Syyriasta. Ei tullut, tuli 5 perhettä ja loput miehiä Irakista ja Afganistanista. Heti ensimmäisten kuukausien aikana alkoi asuinalueellamme liikehti iltaisin pakolaismiesten porukoita. Päivisin ja iltaisin. osa varmasti ihan kävelyllä ja ihmettelemässä Suomalaista elämää. Samalla alkoi kuitenkin ilmetä vierailuja asuntojen ulkovarastoilla ja pihoilla ja pienempää kamaa hävisi. Osa viritti riistakameroita pihoilleen ja sanotaan vaikka näin että eivät olleeet Suomalaisia pottunokkia nämä yölliset vierailijat.

  Saimme myös "nauttia" yläasteikäisten tyttöjen kuvaamisesta puhelimilla, lähestymisestä ja koskettelusta sekä karkkitarjoilusta. Suolalaiselle pottunokalle olisi varmasti järjestynyt vähintää kuljetus maijalla asemalle mutta nämä lakaistiin käytännössä maton alle. VOK:n puolelta pidettiin jotain tapakoulutusta ja homma taputeltiin sillä. Lisäksi "normi" kommentoinnit kadulla naispuolisille.

  Oma kokemus kesältä kun vaimoni seuraan arki iltapäivällä oli tunkemassa kaupunkireissulla innokas sulho, useampaan kertaan sanottu EI! EI KIINOSTA! ei tohoa ja vasta kun itse tulin paikalle niin sulho liukenee paikalta.

  Kustannuksista täällä on moneen kertaa jo laitettu tilastoa jos toista. Yksi esimerkki, täällä Syyrialaisten perheiden lapset käyvät opetukseen valmistavalla luokalla. Alle kymmenelle lapselle kaksi opettajaa, avustajat, tulkkaus ym. Ihanan halpaa ja varmasti ei keneltäkään meiltä tai omien lasteni kouluilta pois? Rahaa tulee seinästä?
   
 15. kukkovesa

  kukkovesa

  Liittynyt:
  9.2.2016
  Viestejä:
  2 112
  Likes Received:
  1 406
  Sukupuoli:
  Mies
  Sanoo mies, joka nimittelee itse muita valopäiksi. Miten mies onnistuukin kerta toisensa jälkeen lankeamaan näihin itse virittämiinsä ansoihin.
   
 16. Disgust

  Disgust

  Liittynyt:
  22.2.2011
  Viestejä:
  4 181
  Likes Received:
  118
  Sä vaan vahvistit tota mun "valopää" -heittoa todistamalla, ettet säkään ymmärtäny mun kysymystä. Tai et osaa vastata siihen mitään järkevää.

  Mäpä väännän ni yksinkertaisemmatkin ymmärtää:

  Jos esim. Irakilainen raiskaa, niin automaattisesti huudellaan kuinka "muslimi raiskasi". Jos esim. Kongolainen raiskaa, niin miksi ei automaattisesti huudella kuinka "kristitty raiskasi"? Koska kongolaisethan on pääasiassa kristittyjä.

  Miksi se uskonto on siis olennainen tekijä, jos raiskaaja on muslimi, mutta jos raiskaaja on jostain muualta ni sit sillä uskonnolla ei ole väliä?

  Miten se uskonto tähän liittyy?

  Voit kysyä keneltä tahansa tuomitulta esim. Lähi-idästä tulleelta raiskaajalta, että muistaako ainuttakaan lukua koraanista ulkoa, ni vastaus on todennäköisesti ettei ole ikinä edes koraania lukenut eli on muslimi vain paperilla / nimellisesti.
   
 17. Ardern

  Ardern

  Liittynyt:
  15.2.2016
  Viestejä:
  600
  Likes Received:
  205
  Sukupuoli:
  Mies
  Kansallisuusperusteinen tilasto by Mtv3:

  [​IMG]

  Siinä. Ghanaa ei ole edes koko listalla. Mutta Kongolaiset ja Virolaiset tekevät täällä sentään töitä todella hyvällä prosentilla. Ja tuohon loppuun 73.1 prosenttiin kuuluu myös kansalaisuuden saaneet, ja sen tiedän vitolaisista, että ne eivät kovin ahkeraan suomen kansalaisuutta.

  Jokohan osaat lukea näitä tilastoja, vai pitääkö nämä tilastot toimittaa sulle arabiaksi?
   
 18. Disgust

  Disgust

  Liittynyt:
  22.2.2011
  Viestejä:
  4 181
  Likes Received:
  118
  Edit.
   
 19. Ardern

  Ardern

  Liittynyt:
  15.2.2016
  Viestejä:
  600
  Likes Received:
  205
  Sukupuoli:
  Mies
  Mikä helvetin pointti tuo koraani on olevinaan? Muslimikulttuuri noissa nykyisissä kehitysmaissa silti vallitsee. Ei suomessakaan suurin osa ihmisistä lue raamattua peruskoulun ulkopuolella. Silti me edustamme kristittyä kulttuuria ja nuo sun fanittamat kehitysmaat koraanin luomaa kulttuuria.
   
 20. Thompzon

  Thompzon

  Ikä:
  27
  Liittynyt:
  11.6.2006
  Viestejä:
  2 845
  Likes Received:
  353
  Koska kristitty Suomessa ei pahemmin kerro mitään. Islam nähdään negatiivisena asiana joten tietysti sitä painotetaan, kun sen edustaja tekee jotain pahaa.
   

Jaa tämä sivu