Yksi helvetin iso maahanmuuttokeskustelu

Viestiketju osiossa 'Talous, politiikka, uskonto' , aloittaja Kalmaaja, 20.12.2003.

Tags:
 1. Windrammer

  Windrammer

  Liittynyt:
  21.2.2017
  Viestejä:
  165
  Likes Received:
  59
  Sukupuoli:
  Mies
  Vittu 16t ihmistä jotka kaikki pitäisi teloittaa niskalaukauksella... Siinä meillä Rasmus.
   
 2. reenailija

  reenailija

  Ikä:
  37
  Liittynyt:
  25.7.2005
  Viestejä:
  3 555
  Likes Received:
  425
  Sukupuoli:
  Mies
  Huh. Tässä näen pelottavan trendin. Ennen nämä olivat vain yksittäistapauksia, joten "rajat kiinni ja palaututetaan ne" -lietsonta oli turhaa. Nyt tämä on.... Arkipäivää. Kyllä, tämä on nyt arkipäivää, joten deal with it. Että on niinku more pressing concerns. Että nämä ovat nyt vain näitä. Tätä nyt vain tapahtuu. Tähän ei ole resursseja.

  Voi pyhä voimattomuudentunne äärettömän hölmöyden äärellä.
  -Mut hei, rajat vaan sepposen selälleen ja nyt imuroidaan niitä tänne lisää, ei, oikein MAINOSTETAAN että tänne hölmölään vain keppostelemaan vip-kansalaisena ilmaisetuineen, hip hei!!!!!!!!!!
   
 3. cisco

  cisco

  Liittynyt:
  4.2.2003
  Viestejä:
  5 589
  Likes Received:
  1 484
  Sukupuoli:
  Mies
 4. Mike

  Mike Ompa outo! Pakkotoisto.com

  Liittynyt:
  16.4.2002
  Viestejä:
  77 732
  Likes Received:
  26 429
  Eiköhän tämän olekin tarkoitus mennä niin, että ekana peitellään ja kielletään sen minkä voi ja sitten kun ei enää ole mitään paluuta, niin levitellään sitten käsiä ja siinä sitten ollaan uudessa yhteiskunnassa.
   
  dadankkush tykkää tästä.
 5. NHB

  NHB

  Liittynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  4 582
  Likes Received:
  435
  Sukupuoli:
  Mies
 6. Slaikka G.

  Slaikka G.

  Liittynyt:
  1.2.2014
  Viestejä:
  366
  Likes Received:
  255
  Silloin kun tämä pakolaisaalto alkoi syksyllä 2015, niin ylellä oli tämä surullisen kuuluisa pakolais-ilta, jossa lähinnä naureskeltiin ihmisille jotka esittivät aidon huolensa ja toimittajien suhtautuminen oli muutenkin aika ylimielistä. Siellä oli muistaakseni opettaja, joka kertoi huolestuneista vanhemmista. Vanhemmat olivat huolissaan siitä, kun näitä turvapaikanhakijoita oli suunniteltu majoitettavaksi koulun lähelle. Asia yritettiin kääntää niin, että nämä huolestuneet vanhemmat ovat juntteja ja rasisteja. Muutenkin koko keskusteluporukka oli koostettu taas niin, että se palvelisi mahdollisimman hyvin tätä vihervasemmistolaista ideologiaa. Perussuomalaisten Juho Eerola esitti hyviä puheenvuoroja ja oli aika yksin yrittäessään puhua järkeä kanssakeskustelijoille.

  Halla-aho yritti myös joka käänteessä varoitella, mutta häntä ei hirveästi kuunneltu. Sen jälkeen on asiat mennyt aivan päin vittua. Kun katsoi silloin tuonne länsinaapuriin, niin ei tarvinnut olla mikään Einstein ymmärtääkseen sen, että mitä oli luvassa. Jostain kumman syystä näin ei haluttu tehdä ja asioita vain hyssyteltiin ja koitettiin vaientaa keskustelua.

  Eilen ylen klo 20.30 uutisissa meidän sisäministeri sanoi samoja asioita joita Halla-aho sanoi jo 3 vuotta sitten. Kun Halla-aho sanoo nuo samat asiat ja yrittää varoittaa ja välttää näitä tapahtumia niin se on rasismia ja vihapuhetta, mutta sisäministerin puheet ovat nyt ihan fine. Miksi aina pitää odottaa, että jotain käy?

  Lisäksi mediakenttä on täynnä vihervasemmistolaista väkeä jotka leimaa välittömästi ja väärinymmärtää, jos tavallinen ihminen kertoo aidon huolensa. Ne haluaa väkisin jakaa kansaa kahtia ja he itse aiheuttavat sen, että äärioikeisto alkaa saamaan kannatusta, koska ihmiset ovat turhautuneita ja vihaisia ja ihan syystä.
   
 7. kukkovesa

  kukkovesa

  Liittynyt:
  9.2.2016
  Viestejä:
  1 787
  Likes Received:
  1 194
  Sukupuoli:
  Mies

  Mykänen horisee samoja asioita tosiaan, mitä Halla-aho (joka oli Orpolle liian jyrkkä jätkä hallituskumppaniksi) totesi jo aiemmin.
  Nyt Kokoomus siis itse horisee samoja juttuja, jotka vielä äsken olivat este hallitusyhteistyölle. Voiko yhtään ristiriitaisempaa touhua taas olla.

  Uskokaa nyt huviksenne, Kokoomus on täyttä paskaa. Kyky! Mikä hevetin kyky? No paskanjauhamisen ja denialismin vankkumaton osaaminen.
   
 8. NHB

  NHB

  Liittynyt:
  13.10.2002
  Viestejä:
  4 582
  Likes Received:
  435
  Sukupuoli:
  Mies
  Eihän tuosta ole ollut mitään epäselvää ainakaan viimestään sen jälkeen, kun Käteinen uhrasi valtiontalouden vaalivoiton vuoksi. Ikävä puoli tässä on se, että Kokoomus ei ole edes kentän haisevin lantaläjä ja kunnollisia vaihtoehtoja on hemmetin hankala löytää.
   
 9. Joxuz

  Joxuz

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  4.6.2007
  Viestejä:
  12 195
  Likes Received:
  1 748
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Pirkanmaa
  Oulun seksirikosvyyhdessä jo kymmenen epäiltyä
  Oulun poliisilla on tutkittavana kolme eri seksuaalirikoskokonaisuutta.


  Alla pieni ote artikkelista:
  Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen (kok.) syyttää tilanteesta suoraan maahanmuuttopolitiikkaa.

  –Koko homman juuri on epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka, mutta harva sen uskaltaa ääneen sanoa, Hänninen toteaa.

  Hännisen mukaan niissä maista, joista Suomeen on paljon turvapaikanhakijoita tullut, kulttuuri, tavat, naisten tasa-arvo ja lasten asema ovat täysin toisenlaisia kuin Suomessa.

  –En tiedä, miten kotouttamisella pystyisi vaikuttamaan näihin perusasioihin.

  Hänninen vaatii, että turvapaikka-asioiden käsittelyä nopeutetaan ja tehostetaan. Ilman oleskelulupaa jääneet pitää hänen mukaansa välittömästi ja tehokkaasti poistaa maasta.

  –Erityisesti, jos syyllistyy rikoksiin.

  Hännisen mielestä Euroopan rajat pitäisi saada pitämään, Suomen rajavalvontaa olisi tehostettava ja hädässä olevia ihmisiä olisi autettava jo lähtömaissa. Hän sanoo, että ihmisten ja ongelmien siirtäminen Eurooppaan ei auta varsinaisiin juurisyihin.

  https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/oulun-seksirikosvyyhdessa-jo-kymmenen-epailtya-3176173/

  Hyvä että edes joku uskaltaa sanoa ääneen totuuden.
   
  Dona, Lonewolf ja cisco tykkäävät tästä.
 10. cisco

  cisco

  Liittynyt:
  4.2.2003
  Viestejä:
  5 589
  Likes Received:
  1 484
  Sukupuoli:
  Mies
  Millä pöllönsilmällä poliisi näitä tapauksia oikein tutkii? Hassu sattuma...

  ”Springaren mukaan vaikuttaa siltä, ettei epäiltyjen miesten välillä ole yhteyksiä.”

  ”Terroristista rikosta ei tällä hetkellä tutkita. Sellaisia viitteitä ei ole tullut, Springare sanoo.”

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005923589.html?ref=rss
   
 11. Bonavar

  Bonavar

  Liittynyt:
  18.2.2011
  Viestejä:
  693
  Likes Received:
  67
  Sukupuoli:
  Mies
  Mä en tajua et miks ihmisten on niin vaikea ymmärtää että kulttuurierojen lisäks tuolta lähi-idästä ja muualta ei ole suurelta osin tullut mitään väestön a-ryhmää, vaan jengiä jolla ei oo mitään hävittävää lähtiessään tänne. Kaikki vitun huijarit ja sekopäät on ensmäsenä lähössä jos jossain on helpommin saatavilla massia/naista jne, Täältäkin lähti aikoinaan Ruotsiin paljon sitä porukkaa jota moni vois kutsua roskasakiksi ja ne meni sentään töihin.

  Ja se että menee vielä läpi Kokoomuksen arvopohjaläpät on kans toinen koominen juttu. Jos niitä oikeesti kiinnostais olla empaattisia niin vanhuksia, ym. yhteiskunnan heikko-osasia ei kohdeltais näin. Mamuja halutaan tänne hinnalla millä hyvänsä koska ->enemmän väkeä-> enemmän markkinoita. Vaikka keskiluokka sitten maksaiskin tän sakin ylläpidon niin eihän se eliittiä haittaa se on tulonsiirtoa silti niille suurelta osin.
   
 12. ArtRider

  ArtRider

  Liittynyt:
  18.2.2015
  Viestejä:
  2 139
  Likes Received:
  742
  Tuskinpa poliisi tuo julkisuuteen tiedon jos vaikka nämä kaksi moniosaajaa olisivatkin joku "solu" jonka tarkoituksena olisi saada aikaan suuronnetomuus. Se ei vain yksinkertaisesti ole soveliasta. Suurena unelmana hallituksellamme on saada kaikkia sitova myötämielinen asenne näitä kultamunia kohtaan. Niiden kepposteluistakin huolimatta.

  Edelleenkään en usko että moniosaajia tullaan rankaisemaan mistään näistä kepposteluista yhtälailla kuin että jos tekijänä olisi kanttis.
  Jo nyt on siloittelun makua noissa median ulostuloissa.
  "So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
   
 13. reenailija

  reenailija

  Ikä:
  37
  Liittynyt:
  25.7.2005
  Viestejä:
  3 555
  Likes Received:
  425
  Sukupuoli:
  Mies
  No niin, siellä on nyt natsiliput liehuneet järjenjättiläisillä.

  Reaktio moiseen tulee takuuvarmasti olemaan poliittiselta kilpensäkiillotustasolta se että Suomen on nyt erittäin voimakkaasti näytettävä ja todistettava olevansa naminamirakkaudellinen maa, ja rajat avataan goatse-tyyliin sepposen selälleen. Kotoutusta ei tarvita, jokaiselle vaan sossumassit tuplana. Jokainen keppostelu tullaan katsomaan sormien läpi, koska se on suvaitsevaa. Nyt meidän on oltava suvaitsevaisia hei. Meidään pitää suvaita keppostelua, ja ihan kaikkea mahdollista mitä vain ikinä maan ja taivaan väliltä keksivät.

  Jotta ei missään nimessä ainakaan olla pahuuden ilmentymiä eli natseja!
   
 14. kukkovesa

  kukkovesa

  Liittynyt:
  9.2.2016
  Viestejä:
  1 787
  Likes Received:
  1 194
  Sukupuoli:
  Mies
  Yle puheella ei ole ainakaan klo 7-8 välillä jankattu nyt muuta kuin natseista ja rasismista.
  Toki Yle puheella kaikki aamut ovat tällaisia.
   
 15. Mike

  Mike Ompa outo! Pakkotoisto.com

  Liittynyt:
  16.4.2002
  Viestejä:
  77 732
  Likes Received:
  26 429
  Voi mitä pöljiä, pitikö niiden nyt mennä heilumaan tonne kun mamuilla on hyvä striikki raiskauksissa. Nyt ne saa rauhassa raiskaa ja sekoilla monta kuukautta kun kaikki huomio keskittyy natseihin. Nyt on otollista aikaa vaikka pistää koko lastentarha tuleen, ei ketään kiinnosta, kytät peittelee ja taputtaa selkään, niin nyt on tärkeetä ettei natsit pääse valtaan.
   
  Trokari ja cisco tykkäävät tästä.
 16. ArtRider

  ArtRider

  Liittynyt:
  18.2.2015
  Viestejä:
  2 139
  Likes Received:
  742
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bb4a017d-7c8c-4d14-a1f0-82be19fcf779

  LM: Liki puolet vakaviin rikoksiin syyllistyneistä välttyy karkotukselta

  Kuluneena vuonna karkottamisesityspäätös on annettu 154:lle rikoksiin syyllistyneelle, joista karkotetaan 84. Lännen Median mukaan karkotettavien joukossa on eniten irakilaisia, joita karkotetaan 26.

  Karkotuspäätös perustuu Maahanmuuttoviraston kokonaisharkintaan:karkottamiskynnys nousee, mikäli henkilö on ollut Suomessa pitkään, tai jos hänellä on maassa puoliso ja lapsia, työpaikka tai opiskelupaikka.


  ..... ja kyllähän viimekädessä aina joku pennanen löytyy .... :ROFLMAO: täältä Hölmölästä....

  "So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
   
 17. Homo habilis

  Homo habilis

  Ikä:
  23
  Liittynyt:
  27.4.2012
  Viestejä:
  4 730
  Likes Received:
  423
  Sukupuoli:
  Mies
  Tanskassa ollaan jokseenkin pohjoismaista ehkä eniten järjissään.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005917899.html
  "Hallitus ja oikeistopopulistinen Tanskan kansanpuolue aikovat perustaa heitä varten karkotuskeskuksen Stegen lahdella sijaitsevalle Lindholmin saarelle. Pienellä ja syrjäisellä saarella heitä pystytään valvomaan paremmin"
   
 18. ArtRider

  ArtRider

  Liittynyt:
  18.2.2015
  Viestejä:
  2 139
  Likes Received:
  742
  Meillä Hölmölässä
  ..... Åland? :eek:
  "So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
   
 19. Dona

  Dona VIP

  Ikä:
  30
  Liittynyt:
  19.6.2007
  Viestejä:
  4 496
  Likes Received:
  2 265
  Franke77 tykkää tästä.
 20. ArtRider

  ArtRider

  Liittynyt:
  18.2.2015
  Viestejä:
  2 139
  Likes Received:
  742
  YLE-TV-1 Ykkösaamussa Tavja Halonen katsoo että suurin syy Oulun raiskauksiin on liian huono perheiden yhdistäminen. Tavjan mukaan maahanmuuttajaperheiden sisäinen kontrolli ehkäisisi parhaiten maahanmuuttajamiesten lapsiin kohdistamia seksuaalirikoksia.
  Lisäksi maahanmuuttajia pitäisi tukea paremmin kaikkien siihen osallistuvien puolesta. Tavja halusi erityisesti painottaa että lapsiin kohdistuvat raiskaukset on tuomittava kaikkialla; ei vain Suomessa.
  Tavja oli tämän haastatteluosuuden ääretttömän hermostunut ja puhui toimittajan päälle ja selkeästi halusi päästä koko aiheesta....

  .... Aamen :worship: ja taas Tavja pyllistää !  "So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
   

Jaa tämä sivu