Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Unchained PWO on Chained Nutritionin tehonlisääjä, jossa on suuret annostukset ainesosia. Hyödyllisten ainesosien lisäksi se sisältää popping candy -palasia. 

Are you ready to get Unchained?

Unchained PWO on Chained Nutritionin tehonlisääjä, jossa on suuret annostukset ainesosia. Hyödyllisten ainesosien lisäksi se sisältää popping candy -palasia.  

  • Mukana popping candy – poksahtelee joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja antaa energiaa treenin aikana
  • 7 g L-sitrulliinia, 4 g beeta-alaniinia ja 2 g betaiinia/annos
  • 300 mg kofeiinia – parantaa virkeyttä ja keskittymiskykyä
  • Sisältää tyrosiinia, koliinia ja L-glutationia
  • Tehonlisääjä kokeneille käyttäjille

Unchained PWO on viimeisin lisäravinne Chained Nutritionin tehonlisääjien valikoimassa. Aktiivisten ainesosien suurten annostusten lisäksi se sisältää popping candy -palasia, jotka poksahtelevat joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja antavat energia treeniin. Tehonlisääjä kokeneille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta – ja erinomaista.

Tehokasta ja innovatiivista

Kaikki ainesosien määrät ovat tarkkaan harkittuja, jotta ne antaisivat sinulle sen, mitä tarvitset nostaaksesi treenisi uudelle tasolle:

  • 7000 mg L-sitrulliinia: L-sitrulliini (suurina annoksina) kuuluu suosituimpiin tehonlisääjien ainesosiin. L-sitrulliinia käytetään lisäämään verenkiertoa lihaksissa, mikä antaa ihoa kiristävän pumpin ja hyvän kestävyyden.
  • 300 mg kofeiinia: Kofeiini on myös perinteinen tehoa lisäävä ainesosa – itsestään selvästä syystä. Kofeiini virkistää, joten pystyt keskittymään koko treenin ajan.
  • 4 000 mg beeta-alaniinia: Beeta-alaniini on tunnetuin siitä, että se saa ihon kihelmöimään. Beeta-alaniinin varsinainen vaikutus on kuitenkin se, että se lisää karnosiinin määrää lihaksissa, mikä taas estää maitohappoja/matalaa happoemästasapainoa lihaksissa.
  • Popping Candy: Nämä palaset tuovat ainutlaatuisen säväyksen tehonlisääjääsi, minkä lisäksi niilläkin on vaikutuksensa. Palaset on nimittäin tehty hiilihydraatista, joka joutuessaan kosketuksiin veden kanssa poksahtaa, sekoittuu veteen ja imeytyy kehoon antaakseen energiaa lihaksille treenin aikana.
  • Sekoitus betaiinia, tyrosiinia, koliinia, glutationia ja B-vitamiineja: Edellä mainittujen ainesosien lisäksi Unchained-tehonlisääjässä on joukko ainesosia, joiden on tarkoitus lisätä tuotteen tehoa niin keskittymisen, voiman kuin pumpinkin osalta.

Unchained PWO, 500g 36,90€

- mainos -