Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Tänne olemme koonneet vegaaniset proteiinijauheet. Näillä tuotteilla täydennät helposti päivittäistä proteiinin saantiasi ja optimoit kehittymisesi – voit valita muun muassa soija-, herne- ja riisiproteiinin välillä.

Vegaaniset proteiinijauheet on vielä varsin uusi kategoria, ja niiden maussa sekä koostumuksessa voi huomata eron, jos olet tottunut heraproteiiniin. Mutta ei huolta: Tuotteet ovat maukkaita ja me työskentelemme päivittäin uusien tuotteiden ja makujen kehittämiseksi!

1. Herneproteiini

Kiitos edullisen hinnan ja ravintoarvojen, on herneista erotetuta proteiinijauheesta tullut moderni ja suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat noudattaa kasvispohjaista ruokavaliota.

2. Soijaproteiini

Soija on kaun ollut ainoa vaihtoehto niille jotka haluavat nauttia proteiinia, joka ei ole tuotettu eläinkunnan avulla. Huolimatta siitä, että nykyään löytyy paljon valinnanvaraa, on soija silti pitänyt suosionsa segmentissä. 

3. Hamppuproteiini

Hampusta uutetut proteiinijauheet ovat yleensä proteiinisisällöltään matalampia kuin muut kasvipohjaiset vaihtoehdot, mutta sisältävät sen sijaan runsaan määrän muita tärkeitä ravintoaineita.

4. Riisiproteiini

Riisipohjaiset proteiinijauheet ovat maultaan neutraaleja ja soveltuvatkin siten loistavasti proteiinilisäksi esimeriksi smoothieihin tai kotitekoisiin leipiin. Riisiproteiinilla on lisäksi luonnollisesti korkea BCAA koostumus, joka edesauttaa lihasten kasvua.

5. Proteiiniyhdistelmät

Ne jotka panostavat vegaaniseen ruokavalioon tietävät, että on tärkeää täydentää proteiinin saantia ruokavaliossa. Kannattaa nauttia proteiineja useista eri lähteistä, jotta optimaalinen määrä aminohappoja saadaan. Tämän varmistamiseksi ovat proteiiniyhdistelmät hyvä valinta. Ne sisältävät proteiinia useista eri vegaanisista lähteistä.

Edellinen artikkeliSM PREPPI 2020 | OSA 2 | 11 WEEKS OUT | PAULI PÖYHIÄ
Seuraava artikkeliSKL SM2020 kilpailijaesittely – Henry Lehtola