Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

26 vuotta sitten miehet kilpailivat ekaa kertaa toisiaan vastaan teen nationalsseissa, nyt ukot salilla kimpassa veivaamassa.

During the weekend of the San Jose Fit Expo, Jay and Branch Warren decided to go hit the weights together. 26 years after their first encounter on a bodybuilding stage during the 1993 Teen Nationals where they both won their class. After both having great careers in bodybuilding, it’s nice to see them both still look so good and be still so passionate about the sport.

F-cked Up Joker Edit, 300 g, Watermelon + Scarf -50%

Joker Edition on seuraaja alkuperäiselle, ylistyssanoja keränneelle F#cked Up PWO:lle. Vahva tehonlisääjä Swedish Supplementsilta!

  • Antaa voimakkaan ja kestävän pumpin
  • Antaa räjähtävää ja pitkäkestoista energiaa
  • Antaa intensiivisen fokuksen
  • Sinulle, joka vaadit vielä enemmän!

F#cked Up Joker Editionin kehityksessä on keskitytty voimakkaaseen vaikutukseen, koettuun pumppiin ja parempaan kestävyyteen, saaden samalla aikaan energiaboosti ja mentaalinen fokus, joka mahdollistaa treenaamisen kovempaa kuin koskaan.

Jokainen annos sisältää tehokkaan määrän suorituskykyä parantavaa kreatiinia ja maitohappoja estävää beeta-alaniinia.

Energiaa ja intensiteettiä treeneihin antaa kehittynyt kasviuuteyhdistelmä, joka sisältää keskushermostoa stimuloivia alkaloideja, kofeiinia ja ruusujuurta!

Teippilabra tarjoaa laadukkaan ja näyttävän teippauksen, oli kyseessä auton yliteippaus, veneen tai vaikkapa mainosteippaus. Teemme teippauksia pienistä yksityiskohdista isoihin kokonaisuuksiin käyttämällä ainoastaan laadukkaita materiaaleja varmistaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen tuloksen. 
 
Materiaaleina on mm. Avery Dennison, 3M, Oracal ja Dyno Stek. Valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoisia valmissävyjä. Auton teippauksessa voidaan käyttää valmiiksi värjättyjä- tai tulosteteippejä, joihin voidaan tulostaa omat grafiikat teippitulostimella.
 
Auton teippaaminen on maalaamista halvempi ja nopeampi tapa saada uusi väri tai kuosi autoon tai muuhun kulkuvälineeseen.
- mainos -