Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO

Moro.

Olen Jarkko Mihailov, 45v kehäraakki Vantaalta. Työskentelen yrittäjänä autojen parissa ja  harrastukseksi autohommat lasken myös.

En ymmärrä miten ollaan taas tässä tilanteessa, että kirjoitan tämmöistä esittelyä liittyen kehonrakennuskilpailuun. Olen kilpaillut fysiikka/body lajeissa jo kolmella vuosikymmenellä. Pidän itseäni LÄHES cbb pioneerina, eli tuli kilpailtua jo ensimmäisten vuosien aikaan kun laji Suomeen saatiin. Kilpailin lajissa kolmena vuonna, SM finaalissa kaksi kertaa ja plakkarissa on myös legendaarisen kultsan Fitness classicin voitto.

2014 laji vaihtui kehonrakennukseen ja haastetta ja muuttujia tuli mukaan harrastukseen. Kilpailin 2016 ensimmäistä  kertaa kehonrakennusessa ja sattui niin, että raskaassa sarjassa oli sillä kertaa Suomen kaikkien aikojen kovin lineuppi ja finaalin ulkopuolelle jäi jopa Suomen mestareita. Siinä kisassa ei ollut meikäläisellä mitään asiaa finaalin. 2020 oli uusi yritys melko lyhyellä valmistautumisella ja SM kisassa kunto oli vielä vajaa. Mastersissa matkaan tarttui kuitenkin hopeaa kun Heinosen Tommi keräsi kullan pois. Onneksi Kohosen Toni järkkäsi Savonlinnassa hienon Caveman classic kilpailun, johon sain hienosti kiristettyä kuntoa. Se jäi minulla parhaaksi kehonrakennuskilpailuksi/kunnoksi ja se riitti 3. sijaan isossa ja hyvätasoisessa sarjassa. Silloin oli tarkoitus vielä hakea se paras kunto, käydä ulkomailla kilpailemassa ja laittaa lopullisesti housut naulaan, mutta vallitseva korona sotki kaikki matkustus hommat ja ulkomaan kisat sai jäädä..

Eli se oma huippu kunto KEHONRAKENNUSKILPAILUSSA on vielä saavuttamatta ja sen takia tässä ollaan, VIELÄ TÄMÄN VIIMEISEN KERRAN! Tämä on ensimmäinen kerta kun minulla on varsinainen valmentaja, niin onpa sekin kortti nyt katsottu sitten. Valmentajaksi valikoitui usean vaihtoehdon joukosta Jari Mentula. Projektia Jarin kanssa nyt takana jo 8kk, josta varsinaista preppiä mennyt nyt 12 viikkoa. Näytin jarille keväällä kuvaa 2008 vuoden cbb kunnosta ja sanoin että tämmöinen kireys olisi haussa. Jarin rauhallinen vastaus, diili on se, että näillä nykyisillä lihaksilla tuo sama kireys, se on sovittu. Tulkaa elokuun lopussa Tampereelle katsomaan mihin päästiin, show on varmasti näkemisen arvoinen. Saa nähdä mitä sitä keksii tämän koko kilpailu-uran vihon viimeiseen vapaaohjelmaan.. Toki jos kaikki hommat on kohdallaan, jatkuu matka SM kisan jälkeen Turkuun Legends cuppiin kun sellainen hieno kisa järjestetään, arvostan suuresti.