Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Tässä jaksossa matkasimme laskettelulomalle yhdessä lasten kanssa. Mökillä Arttu päätti aloittaa keskustelun menkoista, kahden naisen kanssa, joista toisella oli menkat…

Organic Ghee, 300g -30%

Vitapranan Organic Ghee on luomulaatuisesta lehmänmaidosta valmistettua kirkastettua voita. Erinomainen leivonta- ja ruoanlaittorasva terveystietoisille henkilöille.

  • Täyteläisen karamellisoidun makuinen kirkastettu voi
  • Valmistettu luomulaatuisesta lehmänmaidosta
  • Kestää korkeita lämpötiloja – voidaan kuumentaa ilman ravintoarvojen heikkenemistä
  • Erinomainen terveelliseen ruoanlaittoon

Ghee, tunnetummin kirkastettu voi, valmistetaan tuoreesta voista ja se on yksi intialaisen ruokakulttuurin perustuotteista. Se on ihanteellinen tuote terveelliseen ruoanlaittoon, koska se kestää kuumennusta korkeissa lämpötiloissa ilman, että sen ravintosisältö heikkenee.

Vitapranan Organic Ghee valmistetaan luomumaidosta tehdystä tuoreesta voista. Voi kuumennetaan varovasti ja rasva erotetaan muista voin ainesosista. Tämän jälkeen rasva kuumennetaan vielä uudelleen, mikä antaa sille sen rikkaan, karamellisoidun maun ja uniikit ominaisuudet.

Perusteellisen valmistusprosessin ansiosta lopputuote on hienon makunsa lisäksi erityisen hyvin lämpöä kestävä. Kiitos tämän, Organic Gheetä voi käyttää ruoanlaitossa ja leivonnassa ilman, että rasva pilaantuu ja haitallisia sivuaineita kehittyy. Gheetä on myös käytetty pitkään ayurvedalaisessa lääketieteessä sen monien terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi.

- mainos -