Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Tässä jaksossa viimeisistä päivistä, ennen kuin Alonan tytöt lähtivät Amerikkaan kahdeksi kuukaudeksi.

2 x Supreme Amino Energy, 250 g -50% 24,90€ (49,80€)

Supreme Amino Energy on tehokas intra-workout -valmiste Star Nutritionilta. Lisää suorituskykyä ja ehkäisee lihasproteiinin hajoamista treenien aikana!

  • Piristää, lisää lihaspumppia ja puskuroi maitohappoja
  • Estää lihasproteiinin hajomista
  • Aminohappojen, vihreän teen, beeta-alaniinin ja kofeiinin yhdistelmä
  • Sisältää vegaanista BCAA:ta
  • Nauti ennen harjoittelua ja sen aikana
  • Mahtava maku: Mojito, Piña Colada, Strawberry Daiquiri ja Cuba Libre

Monet ovat hyvin tietoisia oikean syömisen merkityksestä ennen harjoittelua ja sen jälkeen, jotta saavutetaan ihanteellinen kehittyminen. Aikaikkuna, joka usein jää väliin, on se, joka on harjoituksen aikana. Supreme Amino Energy koostuu huolellisesti valitusta ainesosayhdistelmästä, joka parantaa suorituskykyä ja pitää samalla lihakset antikatabolisessa tilassa harjoituksen aikana.

Antikatabolinen eli ”lihaskatoa ehkäisevä” vaikutus tulee lihaksia muodostavan BCAA:n ja L-glutamiinin tasapainoisesta yhdistelmästä. Muun muassa beeta-alaniinin, L-arginiinin ja kofeiinin yhdistelmä vastaa suorituskykyä parantavasta vaikutuksesta – ne lisäävät verenkiertoa lihaksiin (ja antavat paremman pumpin), ehkäisevät maitohappoja ja piristävät. Supreme Amino Energy -valmisteeseen on lisätty myös vihreää teetä, joka tehostaa rasvanpolttoa.

Vaikutuksen lisäksi Supreme Amino Energyssa on yksi erinomainen ominaisuus – sen todella hyvät maut. Tuotteesta on saatavana neljä makua, jotka kaikki vievät ajatukset lämpimään ilmastoon, palmuihin ja valkoisiin rantoihin: Mojito, Piña Colada, Strawberry Daiquiri ja Cuba Libre.

Edellinen artikkeliALFALAND SOLO-PODCAST #1
Seuraava artikkeliPakkotoisto Podcast 45 – TestoTimo