Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Alliancen mielipide Suomen Fitnessurheilu ry:n ratkaisuun. Rehellisyyden nimissä tämä on ollut jo jonkin aikaa nähtävissä että mitä tulee tapahtumaan Kehonrakennusliiton ja IFBB:n välillä. Liittoja on ajettu etäälle toisistaan hyvin pitkään mikä on ilmennyt monella eri tapaa. Esim. maailmalla kisattaessa, kehonrakentajat on oma porukkansa jotka ovat lähinnä ruttoa fitness liitolle, kehonrakentajia ei oteta yhteiskuviin, eikä muihinkaan yhteisiin juttuihin, hyvä että otetaan samaan lentokoneeseen. On hienoa ja motivoivaa nähdä eri maiden kisaporukkaa, kun kaikilla on yhtenäiset tiimivaatteet päällä. Olit sitten kehonrakentaja tai fitness ihminen, niin kaikilla on yhtenäinen oman maan kilpailuasu, jota kannetaan porukalla ylpeästi päällä. Mutta näin ei Suomella kuitenkaan ole ollut viimevuosina koska kehonrakentajat on ovat kuin rutto mikä pilaa “niin hienon fitneksen”- maineen.

Mistä tämä sitten johtuu? Perimmäistä syytä ei taida tietää kuin yksi ihminen ja loppu jää vain arvoittelujen varaan. Nyt julkisuuteen on laukaistu hieno ja miellyttävä sana, doping. Dopinghan on koko kehonrakennuksen suola ja juurikin “vain me” kehonrakentajathan niitä käytämme rekka-autoittain saastuttaen myös “niin jalon fitneksen”- minkä julkisuuteen annettu kuva on niin puhdas ja puhtoinen. Tilastoista jos katsellaan asiaa niin kuinka se sitten onkaan?

Doping käryjä fitnesin puolella on melkolailla paljon (bodyfitness, womens physique, classic bodybuilding) niin kisoissa, kuin kisojen ulkopuolellakin. Joten miten se nyt on? Onko tämä julkisuuteen annettu lausunto sittenkään niin järkevä ja loppuun mietitty kuin henkilö on antanut valtakansan ymmärtää?

Samalla kun tämä henkilö laukoo suustaan moista lausuntoa, hän mustamaalaa KAIKKI kehonrakentajat douppingin käyttäjiksi! Mikä ihana tilanne yrittää selittää ja selitellä vanhemmilleen, työkavereilleen, sukulaisilleen että asia ei ihan noin nyt ole vaikka näin isoissa uutisissa on annettu ymmärtää. Tekeekö tämä siis sinusta tai minusta dopingin käyttäjän, jos kilpailen Kehonrakennusliitossa? Tietääkseni EI tee! Testikisoja on maailmalla paljon ja me emme siitä päätä, ketä testataan ja milloinkin. Emme mahda mitään sille jos Suomen puolesta joitain ihmisiä ei ole testattu. Tästä lausunnon antanut henkilö ITSE, on erittäin hyvin tietoinen miten asian laita oikeasti on! Doping on ja pysyy niin urheilulajissa kuin lajissa. Oli se sitten yleisurheilu, pyöräily, jääkiekko, hiihto tai uinti huippu-urheilu tasolla, niin “ihmisen omat rajat”- on rikottu jo vuosikymmeniä sitten. Sitä on turha kenenkään väittää, tai yrittää kaunistella. Mutta, jokainen, ketä dopingia käyttää ja missä urheilulajissa sitten tahansa on tehnyt päätöksen käytölleen täysin ITSE! Ja ne taas ketkä eivät käytä, EIVÄT ansaitse tulla leimatuksi yhden ihmisen lausunnoista valtamediassa! Me Alliancen ukot, pidämme näitä lausuntoja suorastaan luokattomina, koska henkilö ITSE on itse ollut rakentamassa kehonrakennus kulttuuria Suomeen vuosikymmenten ajan!

Lehtiin on myös haettu kunnon asiantuntijan lausunto urheilulääkäriltä. Arvostamme häntä lääkärinä, mutta onko hän ihan paras ottamaan kantaa juuri tähän? Ehkä ei. Hetki sitten saimme kaikki lukea kuinka vaarallista koko fitness on, huom KOKO FITNESS! Että fitness pitäisi lopettaa, väärentyneiden minäkuvien, syömishäiriöiden ja terveydellisten syiden takia koska kroppa ei kestä sitä rääkkiä nesteenpoistoineen edes “ihan ilman dopingia”. Ja nyt ei tämän lääkärin mukaan edes lääkittynä douping aineilla! HAH! Surkeaa ja luokatonta toimintaa kirjoitella ja antaa tuollaisia lausahduksia millä saadaan sekä annetaan täysin fiktiivinen kuva miten asia todellisuudessa on.
Henkilö, joka julkisuuteen nämä doping lausunnot antoi, on selkeästi unohtanut myös sen mistä kaikki fysiikkalajit on lähtöisin? Kyllä, nimittäin kehonrakennuksesta! Ja kehonrakennus on myös edelleen “se kuninkuus laji”, minä se lultavammin tulee aina olemaan. Kaikki muut on mitä on, esimerkiksi eläintarhaan mennessä kaikki haluavat nähdä Leijonan! Vaikka sielä olisi mitä kauniita lintuja tai pitkäkaulaisia kirahveja niin Leijona on aina se mikä mykistää, onhan se viidakon kuningas! Noh, olkoon tuo se pieni kevennys tähän niin totiseen päivitykseen. Nyt SFU saa ihan “iki oman” ja puhtoisen kehonrakennuksensa, mikä soveltuu muiden arvokkaiden fitness lajien rinnalle.
Alliancen ukot seisoo alkuperäisen Kehonrakennusliiton takana ja tukee liittoa uusissa tuulissa. Me “pahoin pelkäämme” että Kehonrakennus ei kuole, vaan se jatkaa kasvamistaan. Niin harrastelija kuin kisaaja määrissä ja täyttää katsomot kuin katsomot , niin kuin NFE tapahtumassa on viimevuosina ollut tapana

Itseasiassa taitaa olla ainut laji missä oli täysi katsomo tänäkin vuonna 😉

- mainos -