Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Suomen Kehonrakennusliitto Ry hallituksen puheenjohtajan Matti Halosen terveiset kaikille kilpailijoille ja seuraajille!

”Me Suomen Kehonrakennusliitossa olemme täysin vakuuttuneita siitä, että 19.9. pidetään Bodykauppa.fi Kehonrakennuksen SM-kilpailut. Viime viikolla allekirjoitimme sitovan sopimuksen Helsingin Kulttuuritalon kanssa. Nyt siis turha vatulointi pois, kilpailijat, nimeä kilpailijalistaan ja dieetti päälle! – Matti Halonen”

Kehonrakennuksen SM 2020 Helsingin Kulttuuritalolla 19.9. Suomenmestaruuksista kilpaillaan eri sarjoissa lajeissa kehonrakennus, bikini sekä figure.

Kilpailuun ilmoittautuminen SKL kotisivuilla. Ilmoittautuminen päättyy 30.6. eli vielä on hyvin ainaa tehdä päätös kilpailemisen suhteen.

Ja Pakkotoistolle otetaan kuvia kisaajista dieettien edetessä. Rohkeasti vain yhteyttä mike at pakkotoisto.com ja katotaan kuvausideaa. Pääkaupunkiseudulla kuvataan, eikä maksa mitään! Eikä muuten maksa mitään sekään, että teistä kaikista upeista kisaajista otetaan kuvia lavalla ja kuvat levitetään suurimmassa kotimaisten kisaajien galleriassa Pakkotoistolla.

Edellinen artikkeliKille ja Viivi – HEI ME TESTATAAN #2 // Jenkkiherkut
Seuraava artikkeliFitnesstukun Green Friday päällä