Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

No nyt tuli forkut kipeeksi. Testaan Henkan luona montaa eri spesiaalikahvaa, joista sitten valitsen parhaan. Henkka myös lahjoitti mulle parhaaksi valitsemani. Must see forkkuhinkkaajille. Muistakaa duunaa niitä.


Kofeiiniton Bloody Pump, 550 g -25

Bloody Pump on tehonlisääjä, joka on täysin kofeiiniton ja vie suorituskyvyn parantajat -tuotekategorian aivan uudelle tasolle. Tuotteen pääpaino on ainesosissa, joiden tarkoitus on tuoda esiin ihoa kiristävä pumppi. Bloody Pump yhdistää suurina annosmäärinä sitrulliinia, jossa on AAKG:tä, tauriinia ja glycopump®:ia.

  • Täysin kofeiiniton
  • Huikeat 4 000 mg sitrulliinimalaattia
  • 4 000 mg Glycopump®

Erilaisten tehonlisääjien viidakossa Swedish Supplements on päättänyt astua askeleen edemmäs ja kehittää Bloody Pump -tuotteen. Se on ainutlaatuinen tehonlisääjä, jonka Swedish Supplements on kehittänyt yhteistyössä Daniel Atterhagenin kanssa. Tehonlisääjä, jossa on suuret annosmäärät ainesosia, mutta täysin ilman piristäviä aineita. Niiden sijaan huomio on siirretty ainesosiin, jotka ovat hyvin tunnettuja kaikkien salilla viihtyvien keskuudessa, jotka etsivät aina kaikkein edistyksellisimpiä tuotteita.

Bloody Pump yhdistää laajan kirjon erilaisia ainesosia. Yksi niistä on sitrulliini, joka on tuotteessa sitrulliini-DL-malaatin muodossa. Sitrulliini on luonnollisesti esiintyvä aminohappo, jota keho käyttää muun muassa arginiinin ja typpioksidin kierrossa eli prosessissa, jossa arginiini tuottaa typpioksidia (NO).  

Sitrulliinin lisäksi tuotteesta löytyy arginiinia, tasapainoinen määrä Glycopump®:ia, joka on glyserolimonostearaatti, beeta-alaniinia, tauriinia ja paljon muuta. Yhdessä nämä ainesosat muodostavat tämän täydellisen tuotteen sinulle, joka et halua tehonlisääjää, joka sisältää paljon kofeiinia. Bloody Pumpia voidaan käyttää milloin tahansa päivän aikana ilman pelkoa siitä, että se häiritsisi unta. 

- mainos -
Edellinen artikkeliSwedish Supplements -25%
Seuraava artikkeliMayors – Avoimet ovet 5.11.2022