Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Mä oon asettanut kelloon semmoisia päivittäisiä rajoja, kuten 1000kcal extrakulutus, treenimäärä jne. Vertin kanssa treenatessa sitten treenin loppupuolella, siis kovan jalkatreenin loppupuolella kello ilmoitti, että treeniympyrä täytetty. Toihan ei mittaa mitään muuta kuin vain aikaa, joten ei se mulle muuta merkkaa. Mutta Vertti sanoi että eipä se kello kovin helpolla päästä kun vasta viimeisessä sarjassa tulee tarpeeksi treeniä.

Mutta mitä jos meillä olisi oikeasti lamppu, joka syttyy kun on treenannut tarpeeksi kovaa/kauan/hyvin antaakseen riittävän stimulaation lihaskasvulle? Tulisiko se ennakoitua aiemmin treenissä vai ennakoitua myöhemmin treenissä? Mä olen itse antanut ymmärtää, että se saattaisi syttyä melko aikaisessa vaiheessa riippuen treenin intensiteetistä.

Entäs jos otetaan samat työsarjat, saako toisella tapaa treenatessa sen lampun syttymään aikaisemmin? Jos panostaa tarkasti jokaiseen toistoon, hakee lähelle failurea ja pitää tekniikan kasassa, syttyisikö lamppu aikaisemmin kun vain tekisi tavoitesarja miettimättä tekemistä sen enempää?

Paljonko sillä efortilla on merkitystä siihen stimulaatioon jos tehdään oikeasti täydellä teholla keskittyen ainoastaan siihen sarjaan ja seuraavaan toistoon? Mä uskon että sillä on valtava merkitys ja se lamppu syttyisi verrattain aikaisemmin kuin vain laskemalla toistoja.

Kuten olen monessa paikkaa sanonut, paska ohjelma hyvin tehtynä, tuottaa paremman lopputuloksen kuin hyvä ohjelma paskasti tehtynä. Älkää siis fakkiintuko siihen ohjelmien maailmaan, vaan siihen itse tekemiseen.

Lahjakortti

Vaikeuksia löytää sopivaa lahjaa?

Osta lahjakortti – Varmasti arvostettu lahja treenistä

kiinnostuneille!

Edellinen artikkeliTreenivaatteita jopa -70% niin kauan kuin varastoa riittää.
Seuraava artikkeliKOTIPOHJA PRO SERIES #2 SELKÄ KASVAMAAN!