Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

CreaKong, 300 g -25%

Kreatiini toimii. Lukemattomat tutkimukset osoittavat, että proteiinin jälkeen kreatiini on ravintoaine, joka edistää parhaiten lihasmassan kasvua. Kreatiinin pääasiallinen tehtävä on parantaa fyysistä suorituskykyä voimatasojen kasvun ja lihasmassan kehittymisen kautta.

MUTANT CREAKONG™ sisältää ainoastaan puhdasta kreatiinia maailman parhaista kreatiininlähteistä. Jokainen CREAKONG™:n kreatiininlähteistä on patentoitu ja niiden taustalla on kliinisiä tutkimuksia, joissa tuotteen on osoitettu toimivan testihenkilöillä.

CreaKong CX8, 249 g // osta 2, maksa 1

CreaKong CX8 tarjoaa yhteensä 4 000 mg kreatiinia per annos. Tuote sisältää kreatiinia kolmessa eri muodossa. Tämä yhdistyy BCAA:han ja vapaisiin aminohappoihin, glyseriini, arginiini ja metioniini. Kroppa käyttää näitä aminohappoja tuottamaan omaa kreatiiniaan. 

CreaKong CX8 on täysin vapaa turhista lisäaineista, eli tuote ei sisällä aromeja, väriaineita tai makeutusaineita. Maku on neutraali ja jauhe liukenee hyvin veteen. Sekoita vain 8 g annos veteen, juo ja aloita treenit.

Edellinen artikkeliPALJONKO IHMISET PENKKAA? PENKKIHAASTE KADULLA // Jussi Vilkkilä
Seuraava artikkeliPodcast 150 // PtVatanen muuttaa thaikkuihin

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here