Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Meillä oli yhteinen unelma, tarjota teille faneille jotain takaisin. Teille, jotka olette jaksaneet kannustaa, seurata, ja elää mukana meidän jokaisen omissa projekteissa, niin hyvinä, kuin huonoina hetkinä, onnistumisissa ja epäonnistumisissa.

Ja nyt se on virallista! 20.10.2017 toteutamme kehonrakennusaiheisen faniristeilyn! Reittinä on Turku-Tukholma, lähtö perjantai-iltana Viking Line Gracella!

Laivalle mentäessä kokoonnumme luentotiloihin, ja käymme läpi tulevaa ohjelmaa. Tämän jälkeen loppuilta on vapaata yhdessä olemista.

Lauantaiaamuna halukkaille aamupala, myöhemmin yhteinen buffetruokailu. Iltapäivällä järjestämme kolmen tunnin seminaarin, jossa edetään pitkälti paneelikeskustelunomaisesti, te kysytte, me vastaamme.

Ja koko reissun ideana on se, että me olemme mukana, läsnä, meille voi tulla juttelemaan, morjestamaan, me olemme laivalle teitä varten.

Mukaan ovat lähdössä ainakin Antti Halmo, Kille Kujala, Ronnie Niemi, Mika Nyyssölä, Jukka Nyyssölä, Toni Kataja, Mike Siren, Jiipee Pulkkinen, Sami Jaukkuri, Pauli Pöyhiä, Mika Sihvonen, Fell Hanssi, sekä mahdollisesti Jari Mentula, Mikko Nousiainen, ja Teemu Niemi. Tässä siis reissua järjestävä ydinryhmä.

Lisäksi toivomme, ja uskomme, että paikalle löytävät myös monet muut eturivin kehonrakentajat, sekä tietysti kaikki te, jotka luette tätä tekstiä!

Joten pysykää kanavalla, matkan varaus- ja maksuohjeet tulevat tälle sivulle lähipäivinä! Paikkoja varauskoodilla on rajoitetusti, joten olkaa nopeita ja hankkikaa oma paikkanne syksyn kovimmalle kehonrakennusristeilylle!

Edellinen artikkeliReidet kovaa Targetilla
Seuraava artikkeliKROPPA 4 KERTAA VIIKOSSA | KORKEIN FREKVENSSINI IKINÄ