Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

ClusterCarbs

Suuren molekyylipainon omaavina hiilihydraattien lähteinä on käytetty kahta parasta mahdollista raaka-ainetta: syklistä dekstriiniä ja glukoosipolymeerejä. Nämä hiilihydraatit ovat erittäin helppoja ja hellävaraisia vatsalle, imeytyvät tehokkaasti, eivätkä jää rankassakaan treenissä mahaa turvottamaan. Tarkkaan harkitulla raaka-aineiden keskinäisellä suhteella on saatu aikaan synerginen hiilihydraattiyhdistelmä, joka parantaa kokonaislopputulosta vielä paremmaksi kuin olisi mahdollista päästä kummallakaan raaka-aineella yksinään, vaikka molemmat raaka-aineista ovatkin yksittäisinä parhaita mahdollisia.

Off the Hook, Stim Free -25%

Off the Hook Stim-free on parannettu jatko-osa menestyksekkäälle Off the Hook -PWO:lle. Tämä variantti ei sisällä kofeiinia, minkä ansiosta se soveltuu loistavasti kaikille, jotka pitävät illalla treenaamisesta.

Kofeiinia tässä tuotteessa korvaavat lisätyt määrät beta-alaniinia ja L-sitrulliinia, joten vaikutus on yhtä voimakas, kuin mihin olet tottunut aikaisemmassa Off the Hook -tuotteessa!

- mainos -
Edellinen artikkeliPauli Pöyhiä | Olkapään Lihasten Tipsit
Seuraava artikkeliPPS Nutrition #1.1 PWO | PWO alle 15 eurolla