Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

2020 on pian taputeltu. Kaikki on varmaan samaa mieltä että olipahan melkonen vuosi. Toivottavasti me ollaan opittu tässä jotain, itelle ainaki kevään “sulku” toi luonnon takasin elämään, alettiin retkeileen porukalla ja siittä jäi jopa tapa. Aina voi siis tapahtua hyvääki pahan kautta.

Kaupan osalta, kuten arvata saattaa, tapahtu lähes täydellinen kuolema kun koronarajoitteet tuli. Onneks meillä on (se tuli huomattua) hyvin sitoutunu asiakaskunta ja hetken päästä saatiin taas kauppa rullaamaan ja loppuvuosi oliki sitte melkosta lentoa!

Yhteensä meiän varastolta lähti tänä vuonna 11 000 pakettia, mikä on 60% enemmän ku edellisenä. Tän johdosta on luonnollisesti saatu palkata uusia työntekijöitä ja se on mulle todella iso asia. Se että pystytään työllistään ihmisiä aikana jona monet irtisanoo on todella hieno juttu. 

Mä oon ylpeä siittä mitä on saatu aikaan, ja mä sanon että tää on vielä alkua! 

Ens vuodelle tulee joitain uusia tuulia, niien kautta toivottavasti pystytään palveleen teitä vielä paremmin ja ollaan edelleen Suomen paras Bodykauppa!

Kiitos tästä vuodesta ja mahtavaa uutta vuotta!

  • Killeri

Ps. Varastontyhjennys alet voimassa enää tänään, hip hop kauppaan jos mitään tarpeita on!

Pps. PROJECT X1 valmennus on nyt myynnissä, startti 18.1, kaikki kirjalliset materiaalit ja keskusteluryhmän saat käyttöön heti ostosta!

Edellinen artikkeliPODCAST 99 – PTVATANEN
Seuraava artikkeliJeve Ojala – Road to IFBB Elite Pro – Osa 1