Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Moro kaikille pakkislaisille!


Olemme Paulus ja Nanna, vajaa kolmikymppinen vakuutusalalla työskentelevä yrittäjäpariskunta Savosta. Vakuutuksia myymme ympäri Suomea sekä kuluttaja-asiakkaille että pienille yrityksille – puhelimitse, sähköpostin välityksellä ja toki myös kasvotusten.


Meidän kautta saa kaikki vakuutukset tarpeeseen kuin tarpeeseen. Löytyy turvaa ajoneuvoille (myös niille tehokkaammille!), perheenjäsenille, lemmikeille, kodille ja muullekin omaisuudelle – ja meidän ajatuksenamme on se että tarjoamissamme vakuutuksissa sekä hinta että turvasisältö ovat viimeisen päälle kunnossa.


Miksikö päätimme mainostaa juuri Pakkotoistolla? Olemme molemmat treenanneet aktiivisesti toistakymmentä vuotta (muutama kisa ihan hupimielessä voimailun puolella on myös tullut käytyä) ja sama aika on tullut pyörittyä Pakkiksella. Koemme että täältä voisi löytyä sen tyyppistä asiakaskuntaa kenen kanssa olemme samalla aaltopituudella ja kun henkilökemiat kohtaavat, on varmasti asiointi puolin ja toisin mukavaa!


Tuotepuolen eduista voisimme mainita muutaman – meiltä löytyy vakuutukset sekä kuntourheilijoille että myös kilpaurheilijoille, olipa lajisi sitten bodaus, voimanosto, crossfit tai vaikka kuviokellunta. Monella on sellainen mielikuva että urheiluvakuutukset ovat kalliita – tämän todistamme mielellämme vääräksi!


Kotivakuutuksesta pari sanaa myös. Meillä on saatavilla semmoinen hienous kuin ehdollinen omavastuu, joka tarkoittaa että mikäli vahingon arvo ylittää omavastuusumman, omavastuuta ei veloiteta ollenkaan. Tätä ei ihan jokaisella vakuutusmyyjällä ole tarjota. Eikö kuulostakin kivalta? Ja ei ole muuten hinnalla tätäkään pilattu!


Käykää tsekkaamassa meidän nettisivut, sinne pääsee mainosta klikkaamalla tai tästä linkistä: www.kivijarvetvakuuttaa.fi


Laittakaa nettisivujen kautta tarjouspyyntöä tulemaan niin otamme teihin yhteyttä. Se ei sido mihinkään eikä se myöskään maksa mitään, mutta ihan oikeasti uskomme että tulette yllättymään positiivisesti! Jos saatte meiltä hyvää palvelua niin kertokaa siitä myös kavereille – jos vinkkaatte meille tutun kenelle saamme vakuutukset myytyä, palkitsemme vinkkaajan 30 euron arvoisella GoGift -superlahjakortilla. Ja ne lahjakortit ei muuten lopu kesken!


Tarjouksen ottamalla osallistut myös arvontaan. Kirjoita viestikenttään että olet Pakkiksen kautta sivuillemme päätynyt, arvomme nimittäin joulukuun päätteeksi tarjouksen ottaneiden pakkislaisten kesken 50 euron lahjakortin.


Edustamamme vakuutusyhtiöt ovat Pohjantähti, Aktia ja Veritas.
Ja ei kun laittamaan vakuutukset kuntoon, joko mainoksen kautta tai linkistä!


www.kivijarvetvakuuttaa.fi

Edellinen artikkeliTESTO DIARIES 2 – Romania #2
Seuraava artikkeliKille Kujala – BRUTAALI SELKÄTREENI -Mike Sirénin vieraana Mayorsilla