Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Pikku kiristely projekti menee loppusuoralla. Pian viimeistellään, otetaan verikokeet ja kaikkea mahdollista kivaa dataa, sekä toki kuntokuvat ja katsotaan mikä on lopputulos.


AAKG Power on sinulle, joka etsit puhdasta PWO:ta. AAKG eli arginiini-alfa-ketoglutaraatti on perusainesosa monissa PWO-tuotteissa. AAKG Power on vapaa aromeista, väreistä ja makeutuksesta ja siinä on neutraali makua. Suosittelemme käyttämään tuotetta noin 30 min ennen treeniä. 

  • 6 000 mg AAKG per annos
  • Ei aromeja, värejä, makeutusta
  • Neutraali maku
  • Sekoitetaan veteen tai muuhun nesteeseen

Hyvä PWO on monille tärkeä. Siksi nykyään on tarjolla todella monia erilaisia PWO-tuotteita. Moni näistä sisältää useita yhteisiä perusainesosia, ehkä yksi suosituimmista sellaisista on AAKG, eli arginiini-alfa-ketoglutaraatti. Sekoituksessa olet kuitenkin lukittuna siihen määrään AAKG:tä, jonka valmistaja on päättänyt tuotteeseen lisätä.

AAKG Power Swedish Supplementsilta on puhdas AAKG-tuote. Jokainen annos tarjoaa 6 000 mg AAKG:tä, voit helposti säätää annoksen itsellesi sopivaksi. Tämä AAKG on täysin vapaa makeutuksesta, väreistä ja aromeista ja voit sen ansiosta sekoittaa sen veteen tai muuhun haluamaasi nesteeseen.

AAKG Power on täydellinen sinulle, joka haluat PWO:n, mutta treenaat ehkä iltaisin ja haluat välttää kofeiinia. AAKG:llä ei häiritse unia. Parhaan vaikutuksen saat sekoittamalla ja juomalla annoksen noin 30 minuuttia ennen treenin alkua.

Edellinen artikkeliQ&A Podcast #07 – Markku “Sensei” Tikka
Seuraava artikkeliKULTAJAHTI #20 OULU OPEN 2022 | Pekka Mykrä