Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Kuinka moni muistaa aikoja ku treeni latureissa oli muutaki ku kofua piristeenä? Olin ite siihen aikaan ns alotteleva bodari, just ekoja kisoja suunnittelemassa ja voi perkele tuli juotua niitä paljon. Olin samaan aikaan hommissa kaverilla joka toi jenkeistä kaikki uutuudet suomeen, voitte siis arvata ettei (sillonkaan) ollu puutetta ravinteista. Ykskään noista sen ajan tuotteista ei taida olla enää markkinoilla, sen verran kyseenalaset ainesosat niissä oli, mutta ainaki ne potki!

Jossain vaiheessa heräsin siihen etten enää ees pystyny meneen salille ilman että oisin ottanu jotain laturia ja tajusin että ehkä nyt on aika rajottaa käyttöä. Siittä asti kaikki stimuja sisältävät tuotteet on ollu käytössä vaan satunnaisesti, sillon ku OIKEESTI tarvii piristystä.

Paljonhan nää Supermass tuotteetki on muuttunu alkuperäsistä mutta INZANEn teho on kyllä edelleen omaa luokkaansa. Se on se millä saa aina ittensä syttyyn vaikka ois kuinka väsy. 

Ja ku annoskoko on vaan 8g ni sen tietää että siinä ei sillon oo mitään turhaa.

Sitä on nyt hyvä hamstrata varastoon pahanpäivän varalle, koska se on yks tän viikon tarjoustuotteista. Purkista saa 36 annosta, eli se kestää hyvinki jonku kuukauden vaikka ottais viikossa useammanki latauksen.

Kannattaa muuten samalla käyä arvosteleen noita meiän tuotteita, saat 5€ alekoodin ku kerrot mitä mieltä oot niistä.

Killeri

Edellinen artikkeliPOMMITTAAKO JUUSO EDELLEEN?
Seuraava artikkeliSKL SM2020 kilpailijaesittely – Niclas Pitkänen