Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Oma tarina hoikasta pojasta, raskaansarjan kehonrakentajaksi.


Tavallinen riisipuuro on herkullista, mutta tavallinen riisipuuro ei ole proteiinipitoista. Star Nutrition on ratkaissut tämän ja kehittänyt Protein Ricepudding Traditional -maulla, joka ylimääräisen maitoproteiinin ansiosta tarjoaa jopa 20 g proteiinia annosta kohden. Protein Ricepudding Traditional  maistuu perinteiseltä. Se on hyvä sellaisenaan mutta myös helppo maustaa mieltymyksen mukaan.

  • Kermainen riisipuuro
  • Jopa 29 % proteiinia
  • Helppo keittää

Kaikkien rakastama riisipuuro

Protein Rice Pudding on klassinen riisipuuro. Riisipuuro on monien suosikki ja se liitetään usein talveen ja joulun aikaan. Samaan aikaan tavallisella riisipuurolla ei ole parasta ravitsemusprofiilia. Star Nutrition on siksi kehittänyt riisipuuron, jota voidaan syödä ympäri vuoden ja jonka sisältö on ravintorikas.

Paljon proteiinia 💪

Tavallinen riisipuuro on melko vähäproteiinista, joten Protein Ricepudding sisältää kaksi laadukasta proteiinilähdettä maitoproteiinitiivisteen ja rasvattoman maitojauheen muodossa, mikä nostaa proteiinin jopa 29 %:n. Tämä vastaa 20 g proteiinia annosta kohti. Proteiinilla on tärkeä rooli lihasmassan kehittymisessä.

Helppo keittää

Proteiiniriisivanukas voidaan kypsentää sekä mikroaaltouunissa että kattilassa liedellä. Kypsennys kestää vain muutaman minuutin. Proteiinipuurolla on erittäin hyvän ja kermaisen riisipuuron perinteinen maku. Puuron voi sitten helposti maustaa itse vaikkapa kanelilla tai marjoilla.

Treenin jälkeen?

Puuro liittyy ehkä eniten aamiaiseen ja tietysti tämä riisipuuro sopii hyvin aamiaiseksi tai välipalaksi, mutta korkean proteiinipitoisuutensa ansiosta se toimii hyvin myös raskaan treenin jälkeen. Täydellinen välipala, kun haluat syödä jotain, jossa on hyvä proteiinirikas ravintosisältö.

Edellinen artikkeliVILKKILÄ – ROAD TO IRONMAN #2
Seuraava artikkeliMietteitä Kalotin vahvin mies kisasta! | Paavo Paaso