Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%

Nyt se on tapahtunut, kehonrakennus on siirretty dopingtestauksen alaisen liiton alle Suomessa.

ääntöjen joukosta (http://suomenfitnessurheilu.fi/saannot/bodybuilding/). Näin kaikki International Federation of bodybuilding and fitness –järjestön (IFBB) lajit ovat Suomessa yhden kattojärjestön alla. Suomen Fitnessurheilu ry. on ainoa IFBB:n hyväksymä jäsen Suomessa, joka noudattaa IFBB:n velvoittamia WADA:n dopingsäännöstön noudattamista.
Bodybuilding –kilpailijoiden pitää allekirjoittaa muiden fitness- ja fysiikkaurheilijoiden tavalla antidopingsopimus tammikuun 2018 aikana.
Suomessa järjestetään normaalilla tavalla Bodybuilding SM-kilpailut Nordic Fitness Expossa 5.-7. lokakuuta 2018.

 Se ei riitä, että maailmalla korruptoitunut IFBB ja sen kaverijärjestöt sekoilevat minkä kerkeevät, eikä se, että Suomessa tuomaroidaan samaan aikaan omia tiimiläisiä kuin vieraan tiimin kilpailijoita, eikä se, että tulokset vaihtelevat yhdessä päivässä valtavasti. Jotta tämä homma saataisiin kustua mahdollisimman tehokkaasti ja koko keholajien F1, kehonrakennus tuhottaisiin tästä maasta, päätti liitto sitten laittaa kehonrakennuksen WADA:n testauksen alle.
Tässä maassa kyllä ollaan niin tehokkaita puukottamaan omia selkään. Suomen Fitnessurheilu Ry, te siellä, juuri te, hävetkää nyt silmänne päästä. Miltä nyt tuntuu? Pahemman luokan jeesustelua.
Kehonrakennusliitto vastaa.

Suomen Kehonrakennusliitto ry on järjestänyt kehonrakennuskilpailuja Suomessa vuodesta 1971 lähtien. Myöhemmin lajivalikoimaan tuli myös fitness eri muodoissaan. Kehonrakennusliitosta erilleen perustettiin Suomen Fitnessurheiluliitto ry, vastaamaan IFBB:n fitnesslajeista Suomessa. Suomen Kehonrakennusliitto ry. jatkoi IFBB:n alaisten kehonrakennuskilpailujen järjestämistä. Tämä on tilanne ollut tähän päivään asti.

Nyt Suomen Fitnessurheilu ry on yksipuolisesti, ilman neuvotteluja, ilmoittanut, että vuoden 2018 alusta lähtien he järjestävät IFBB:n kehonrakennuskilpailut Suomessa. Perusteluina jäsenyys Suomen Olympiakomiteassa, johon myös kehonrakennuksen haluavat, sekä se, että yhdessä maassa voi olla vain yksi jäsenyhdistys IFBB:n alla. Näinhän tavallaan on ollutkin, vaikka olemme jakaantuneet kahteen osastoon.

Suomen Kehonrakennusliiton hallitus jää miettimään jatkotoimia. Selvää kuitenkin on, että Suomen Kehonrakennusliitto ry pyrkii jatkossakin ylläpitämään ja kehittämään kehonrakennusurheilua Suomessa, kuten on tehnyt jo kohta 50 vuoden ajan. Tulemme järjestämään kansallisia kilpailuja ja Suomenmestaruuskilpailuja, sekä lähettämään kilpailukykyisiä kilpailijoita ulkomaille, niin kuin tähänkin asti. Tiedotamme heti, kun saamme selkeyttä asioihin.

KESKUSTELU

- mainos -
Edellinen artikkeliArttu & Alona Vlog_027 | Arttu työreissulla poikien kans
Seuraava artikkeliRLog 77: Kuoleeko kehonrakennus?