Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

On taas aika alkaa vatvomaan ja spekuloimaan tämän vuoden Olympiaa. Oma suosikki on ehdottomasti Derek Lunsford, jolla on selkeet mahkut viedä titteli Hadilta. Mutta onhan siellä muitakin kuten Samson Dauda ja saa nähdä miten Krizo tänä vuonna suorittaa. Pajulahden Minna on myös mukana fitneksen puolella. Kisasta on tottakai striimi, jonka voi ostaa täältä.

Olympia 2023 keskustelu forumilla.

Citrulline Malate – Star Nutritionin klassinen ja tehokas Pre-Workout-tuote, joka sisältää 98% sitrulliinimalaattia. Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä!  15% alennus koodilla pakkotoisto15

  • 98% sitrulliinimalaattia
  • Klassinen ja tehokas Pre-Workout-ainesosa
  • Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä

Star Nutritionin Citrulline Malate sisältää 98% sitrulliinimalaattia, aminohappoa, joka parantaa suorituskykyä treenisalilla.

Sitrulliinimalaatti lisää kropan omaa typpioksidituotantoa (NO). Typpioksidi saa verisuonet rentoutumaan, minkä ansiosta lihakset saavat enemmän verta, happea ja ravinteita.

Lisääntynyt verenvirtaus johtaa vahvaan lihaspumppiin ja parantuneeseen suorituskykyyn. Tämän ansiosta sitrulliinimalaatti on yksi suosituimmista treenejä ennen nautittavista aineosista.

Star Nutritionin Citrulline Malate on tehokas tuote sellaisenaan nautittavaksi sekä erinomainen lisä itse koottavaan Pre-Workout-juomaan tai jo valmiiseen Pre-Workout-tuotteeseen.

Edellinen artikkeliNYRKKEILYKONE HAASTE KAUPPAKESKUKSESSA // Jussi Vilkkilä
Seuraava artikkeliYllättyikö joku? Sihvonen teki sen taas!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here