Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Jatkuvasti törmää kyselyihin onko joku natu vai ei, kuin sillä olis aktuaalista merkitystä mihinkään. Saan itsekin kokoajan kysymyksen “ootko natu”, johon mä vastaan “mitä teet sillä tiedolla”. Tähän vastakysymykseen tulee aina joko totaalinen hiljaisuus kun kysyjä tajuaa typeryytensä tai toinen “Tiedän minkä kokoiseksi voi kasvaa”. Se ei todellakaan määritä yhtään mitään minkä kokoinen toinen on, se ei korreloi oman kehityksen kanssa mitenkään.

Superlahjakkaat näyttävät jo varsin kookkailta naturaalina, mutta ei tämä todellakaan tarkoita, että sohvalla kitisevä lahjaton voisi koskaan kasvaa samoihin mittoihin, millään, edes lääkkeillä.

Sitten on kolmas ihmisryhmä, ja se ei todellakaan ole feikkinatut. Feikkinatuja on maailma niin kauan väärällään kun on tarpeeksi tyhmiä ihmisiä uskomaan niiden fysiikan olevan naturaali. Sitten kun paljastuu että eivät olekaan naturaaleja, alkaa kamala poru, koko internet sekaisin kun teiniangstissa itketään miten joku O´Hearn kusetti kaikkia? No ketä se nyt sitten oikein kusetti ja montaako se on inspannut? Tommoinen naturaalia esittävä valtavan kokoinen karju voi inspata montaa nuorta yrittämään samaa naturaalina.

Olisiko se parempi, että nämä samat jätkät julkaisi kuurinsa ja samalla suurin osa katsoisi, että vain noin pääsee isoksi, vaikka sekään ei pidä paikkaansa. Toinen pääsee isommaksi, toinen voi päästä lähelle samaa naturaalina. Feikkinatut on just hyvä, ne antaa jotain toivoa lajissa, jossa harvemmin kovinkaan kovalle tasolle naturaalina pääsee.

Kuinka pöljä ihmisen pitää olla, että ihmettelee kovaan ääneen että nää ei ollutkaan naturaaleja? Lopettakaa se toisten statuksen miettiminen ja keskittykää omaan tekemiseen ja kovaan treeniin.

Edellinen artikkeliPodcast 134 | TestoTimo
Seuraava artikkeliMinna Pajulahti |Road to ⭕️lympia 2022! #part2 by Kaleem