Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Robert Heleniukselle nyrkki on ollut tärkein työväline yli kahden vuosikymmenen ajan. Se on kuljettanut häntä ympäri maailmaa, voittoihin, tappioihin.

Kurjille saleille Itä-Euroopassa, venäläisen oligarkin kartanoon Moskovan liepeille, pahimman vastustajan harjoitusleirille Alabamaan. Kirkkaisiin valoihin Las Vegasiin, Brooklyniin ja Lontooseen. Matkalle kohti ainoaa päämäärää: raskaan sarjan maailmanmestaruusottelua.

Loppuvuodesta 2021 alkaen Tuomas Kyrö perehtyi nyrkkeilijän mielenmaisemaan ja karuun ammattiin niin Ahvenanmaan harjoitussalilla kuin Brooklynissa, Savonlinnassa ja Lontoossakin. Helenius ja Kyrö puhuivat urasta ja arjesta, tavoitteista ja valinnoista, unelmista

ja niiden hinnasta. Syyskuuhun 2023 saakka Kyrö seurasi lähietäisyydeltä ammattilaisnyrkkeilyn ankaraa työntekoa, tarunhohtoisuutta ja raadollisuutta. Nyrkki – Kehässä Robert Helenius on dokumentti lahjakkuudesta, pelottomuudesta ja poikkeuksellisen lujasta tahdosta.

Osta kirja täältä.

AAKG Power, 250 g

AAKG sitruliinimalaatin kanssa PWO:n mukaan parantamaan merkittävästi pumppia. Vahva suositus.

AAKG Power on sinulle, joka etsit puhdasta PWO:ta. AAKG eli arginiini-alfa-ketoglutaraatti on perusainesosa monissa PWO-tuotteissa. AAKG Power on vapaa aromeista, väreistä ja makeutuksesta ja siinä on neutraali makua. Suosittelemme käyttämään tuotetta noin 30 min ennen treeniä.

Edellinen artikkeliMitä kaikkee me puhutaan kyykkytreenissä?
Seuraava artikkeliKUKA VOITTI LEUANVETOHAASTEEN?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here