Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Mike käväisi vierailemassa NYyssis Puhuu!! -jaksossa tuoden hassuja tuliaisia Japoniasta. Jubailtiin myös peleistä, treenaamisesta ja vaikka mistä. Hulvattoman hauska jakso kyseessä. Must see!! Jaksosta lisää blogissa.

ALA, 90 caps -30% 11,10€(15,90€)

Star Nutritionin ALA on tiivistetty ravintolisä, joka sisältää alfalipoiinihappoa, tehokasta antioksidanttia, joka edistää verensokerin pysymistä tasaisena.

  • Ravintolisä, joka sisältää ALA:ta (alfalipoiinihappoa)
  • Voimakas antioksidantti
  • Edistää terveellisiä verensokeritasoja – ehkäisee makeanhimoa ja helpottaa painonpudotusta!
  • Helposti annosteltava
  • 45–90 päiväannosta/pakkaus

Biologisessa yhteydessä ALA eli alfalipoiinihappo tunnetaan parhaiten tehokkaimmista ja terveydelle tärkeimmistä antioksidanteista. Antioksidantit ovat ryhmä aineita, jotka ehkäisevät hapettumista, prosessia, joka liian suuressa laajuudessa lisää muun muassa sydän- ja verisuonisairauksien ja diabeteksen riskiä.

ALA:n erinomainen ominaisuus suhteessa muihin antioksidantteihin on, että ALA:n on osoitettu parantavan insuliiniherkkyyttä. ALA edesauttaa siten verensokeritasojen pysymistä tasaisena, mikä ei ole vain hyväksi terveydelle, vaan myös selitys sille, miksi ALA:sta on tullut suosittu dieettiravintolisä. Tasaisempi verensokeri vähentää makeanhimoa (minkä ansiosta dieettiä on helpompi noudattaa) sekä parantaa elimistön rasvanpolttoa.

Star Nutritionin ALA on tiivistetty tuote, jossa jokainen suositeltu päiväannos antaa 400–800 mg puhdasta alfalipoiinihappoa. Pakkaus sisältää 90 kapselia, ja siitä riittää siten 45–90 päiväksi, jos tuotetta käytetään päivittäin.

Edellinen artikkeliMuscleBros – MBVLOG #44 Recovery
Seuraava artikkeliKale ja Valde veivaa reisiä