Jos multa kysytään mitkä syyt jarruttaa eniten ihmisten kehitystä ni ensimmäisenä mieleen tulee pitkäjänteisyyden puute. Toisena se että ei vaan syyä riittävästi, eikä välttämättä “oikeen”. Kolmantena sanosin treenin, ja siitä irrotettuna sen että ei olla avoimia sille että ehkä mä en osaakkaan kaikkea. 

Koska jos mä jotain tässä touhutessani oon oppinu ni sen, että aina voi tehä paremmin. 

Paras tapa oppia, ja opettaa, on kädestä pitäen. Sitä ei pysty millään täysin korvaamaan. 

Aina voi kuitenki yrittää, ja se on se mitä mä haluan mun treeniohjelmilla tehä. 

Itessään pelkkien treeniohjelmien teko ei motivoi mua yhtään, kuka vaan voi kirjottaa ohjelman ja laittaa liikkeitä peräkkäin. Se ei vaadi muuta ku sen että tietää liikkeiden nimet ees suunnilleen oikeen.

Kaikissa netissä tapahtuvissa jutuissa hankaluus tulee siinä että ne asiat ja yksityiskohdat pitää osata selittää niin että tyhminki ymmärtää, ja sen lisäks että näytetään miten joku liike tehdään ni kerrotaan mitä sillä haetaan ja mitkä ne yleisimmät virheet sitä tehtäessä on. Onneks on sen verran monta vuotta pt-hommia takana ni on jonkulainen näkemys siitä mitkä ne asiat on.

Mutta silti, vaikka ne kuinka avaa ja selittää ni jokanen meistä lukee ja ymmärtää asioita omalla tavallaan. Sen takia mä luetutan mun kaikki ohjelmat ennen ku laitan niitä jakoon, sillä mä haluun varmistaa sen että muutki ku minä tajuan mistä on kyse.

Ja jos vielä senki jälkeen jää joku kaivelemaan ni mä vastaan kysymyksiin tai kuvaan uuden videon jossa käyn niitä pimentoon jääneitä asioita läpi.

Tälleen pääsee ees jotenkuten lähelle sitä mitä mä haluan mun ohjelmilla ihmisille tarjota: oppimiskokemuksia ja kovaa tekemistä.

Bigger=Better treeniohjelmat sunnuntain loppuun asti -30%

Eikä tarvi koodia!

Kaikki viikon tarjoukset (mm barebellsit 2€ , super whey -40% , skip -30% ) löydät tästä.

-Killeri-

- mainos -